Forside Sex nyheder og kvinder Lumunu Deluxe G-Spot Silikone Vibrator

Lumunu Deluxe G-Spot Silikone Vibrator

774
0

Vi har endelig lavet det til slutningen af ​​vores Lumunu anmeldelser. Og i dag kommer vi til at afslutte lidt af en høj note.

Da jeg kiggede på deres hjemmeside for emner, jeg troede kunne være værd at teste, holdt jeg kig på denne vibrator. Sikker på, det er faktisk designet til damer G-Spots – men kurven i den skaft og koniske spids tigger for anal udforskning – og de fleste G-Spot legetøj er også perfekt til prostata stimulering.

Så jeg tilføjede denne til min liste og håbede på det bedste. Jeg opdagede senere, at dette ser forfærdeligt ud som en anden vibrator, der allerede eksisterer. Jeg håbede, at dette legetøj skulle være mere end blot en LELO knock off . Da det ankom, skyndte jeg mig til at få det på ladning. Så har det ramt stedet, eller var dette et andet tilfælde af stil over substans?

Førstehåndsindtryk

Ud af alle de produkter, jeg modtog til anmeldelse, tjener denne, jeg føler, titlen “deluxe”. Den er pakket meget ligner Deluxe Butt Plug vi gennemgik, men når du åbner låget, bliver du mødt af et legetøj, der faktisk ser nogensinde så lidt luksus ud.

Inden i kassen får du en dejlig opbevaringspose, smøremagasin, et plejekort og et USB-kabel (som heldigvis er dette legetøj USB genopladeligt). Jeg valgte denne vibrator i sort, selv om den er tilgængelig i flere forskellige farver (lilla, røde, blå og rosa).

Vibratoren har en samlet længde på 10 tommer, med en indsættelig længde på ca. 5,5 tommer. Den har en omkreds på 4,5 inches rundt om det bredeste punkt og er mere ‘oval’ formet – den har en lidt fladere skaft. Jeg var lidt bekymret over mine seneste erfaringer med en særlig legetøj i legetøj , men da dette er belagt i glat silikone, snarere end at blive tekstureret, regnede jeg med, at vi ville være okay.

Som jeg nævnte tidligere, er legetøjet genopladeligt, og det tager cirka 2-3 timer at oplade for fuld. Nu, ifølge hjemmesiden, bør en fuld opladning se 7 timers spilletid. Jeg har ikke kunnet kontrollere, men jeg har haft det kørende i godt over en time, og det går stadig stærkt.

Der er 6 forskellige mønstre, som hver har 6 forskellige niveauer af intensitet. De første 2 mønstre er ‘konstante’, hvor de andre 4 er en blanding af pulser og bølger. Der er 2 motorer i dette legetøj – en i spidsen af ​​skaftet, og den anden er i en hævet bump mod bunden af ​​akslen – det er her, hvor det ville give ekstern klitoris stimulering (og hvor jeg havde håbet det ville tilvejebringe ekstern perineal stimulering).

I brug

Når du først modtager legetøjet, er det låset – en praktisk funktion, som betyder, at hvis du vælger at tage din vibrator væk med dig, vil den ikke tænde mens du er i din bagage. For at låse op skal du blot trykke og holde plus (+) og minus (-) knapperne på bunden. Et rødt lys vil indikere, at du var vellykket. For at tænde vibratoren skal du blot trykke på knappen (+) og den tænder til den første indstilling. Efterfølgende tryk vil øge intensiteten, hvornår (-) knappen vil falde. I midten er funktionsknappen. Hvis du trykker på dette, løber du gennem de forskellige mønstre.

Den første indstilling var en ganske høj buzz, fokuseret ned mod klitorisk hump. Jeg var lidt skuffet over dette – men jeg blev heller ikke forfærdeligt overrasket – som de andre vibratorer, jeg havde til testning, også var meget “buzzy”. Da jeg skiftede det til mønster nr. 2, var jeg helt chokeret. Spidsen af ​​akslen buzzed til livet, og dette var en meget dybere, rumblier vibration – intet som den foregående indstilling. Åh, jeg tænkte på mig selv. Dette kan muligvis indløse sig selv …

Alle efterfølgende indstillinger syntes også at stole på lidt dybere vibrationer. Dette var meget godt for mine test sessioner. Så så snart jeg var i stand til, lukkede jeg mig væk fra hunden og gav mig selv selv tid til at udforske. På grund af den lidt fladere karakter af akslen var indsætningen lidt vanskelig fra en koldstart. Min røv er bare ikke brugt til at formere ret sådan (eller måske har det stadig Icicles flashbacks – jeg ved det ikke). Men efter at have fået mig opvarmet med en lille dildo, kunne jeg glide det meget nemt. Silikoneovertrækningen er blød, men den er så let ‘slæb’ – så du vil helt sikkert sikre dig, at du bruger en god belægning af lube for at gøre det nemmere.

Efter at have glidet det hele vejen, kom spidsen af ​​vibratoren i kontakt med min prostata, og klitorisbukken blev nu presset fast mod min knude – jeg vidste, at det ville være for meget at bede om perineal stimulering fra dette – men det var et skød værd. Da jeg fik mig til at føle mig komfortabel, kunne jeg ligge på min ryg med slidsen min finger gennem løkken i bunden, så jeg kunne få adgang til betjeningselementerne og også presse, hvis stemningen skulle tage mig.

Som vibratoren buzzed i livet, som jeg forventede, gjorde den første indstilling ikke rigtig meget for mig. Selvom jeg kunne mærke vibrationer nogensinde så lidt i spidsen, var det mit hul, der fik alle vibrationerne, og det var den skæve, buzzy slags – så jeg skyndte mig hurtigt til indstilling 2 – den der overraskede mig. Da spidsen sprang ind i livet, hoppede jeg lidt, da min prostata nu var summende af spænding. Da jeg tog det op til den højeste intensitet, vasket en bølge af ro over mig, og jeg lå bare der omhyggeligt – bare nyd vibrationerne, da de plagede og stimulerede. Jeg flyttede til mønster tre, og det var her, der blev rigtig interessant.

Vibratoren var nu pulserende mellem de 2 motorer – de dybe rystende vibrationer i spidsen, der arbejdede min prostata over, og den lidt højere tone i min røvhul. Da jeg lå der, følte jeg mig selv gå fra slap til hårdt i blinke af et øje. De svagere vibrationer alene ville aldrig have gjort noget for mig, men med de ekstra indre vibrationer, der var dybere, virkede det virkelig for mig, og før jeg vidste det, orgasmerede jeg og det var tungt. Jeg kunne ikke tro, at denne billige lille vibrator havde gjort hvad den havde, og jeg troede det sikkert skulle have været en fluke – men hver efterfølgende test gav stort set de samme resultater. OK, Lumunu, der er endnu et liv i dig.

Rengøring og vedligeholdelse

Vibratoren er vandtæt (testet og verificeret), så en god skylning med vand og legetøjsrens er alt, hvad der er nødvendigt for at få det godt og sparkly igen. Du kan enten gemme den tilbage i den boks eller bruge den medfølgende opbevaringstaske for at holde den sikker og fri for støv.

Resumé

OK, så det er ikke et kraftværk – det kommer bestemt ikke til at matche kraften i ting som Rosa eller den Revo (Jeg er ikke sikker på, at noget nogensinde vil) – men det har nok magt til at gøre jobbet godt, og jeg må sige, jeg var helt overrasket over, at den havde den magt, den gjorde – i betragtning af alle andre vibes, jeg har prøvet, har lige været så svag og ikke ramt stedet. Jeg kan ikke fortælle dig, om det virkelig ville fungere som en G-Spot-vibrator – men jeg kan fortælle dig, at det som Prostata Vibrator gør jobbet og gør det med minimal besvær og indsats. Dette har åbnet øjnene for potentialet hos alle de andre vibratorer, jeg har gået glip af, bare fordi de markedsføres mod kvinder. Det bliver sjovt at udforske. Formen kan tage lidt ved at vænne sig til, men jeg må sige, på noget tidspunkt har jeg aldrig fundet det ubehageligt.

Hvor kan det købes

Hvis du gerne vil give denne legetøj et forsøg, kan du Bestil direkte fra Lumunu for € 39,99 (hvilket svarer til £ 29.31 til dagens sats)

Denne vare blev sendt til mig af Lumunu i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker alligevel min mening eller erfaringer med produktet. Alle erfaringer og udtalelser, der rapporteres her, er 100% min egen. Affilierede Links er ikke blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here