Forside Sex nyheder og kvinder Mennesker med en bestemt ansigtsform har mere ravenøse sexdrev, siger videnskaben

Mennesker med en bestemt ansigtsform har mere ravenøse sexdrev, siger videnskaben

1259
0

Der er masser af stressorer, der kan Sap din sexdrev , og der er lige så mange måder at liven din libido .

Men vidste du noget så godartet som din ansigtsform kunne have indflydelse på din seksualitet?

Udviser mænd og kvinder med firkantede ansigtsformer, der er typegodkendt som kortere og bredere – har tendens til at have mere intense sexdrev end personer med cirkulære, ovale eller trekantede ansigter, ifølge forskning fra Nipissing University i Canada.

I to separate undersøgelser, udgivet i Arkiver for seksuel adfærd forskere undersøgte college studerende. I det første studie gennemførte 145 undergrads i seksuelt aktive relationer et spørgeskema om, hvordan de opfører sig med deres betydelige andre, såvel som deres ønsker, motivation og proclivitet til at have sex. Deltagerne indgav også fotografier af sig selv, så forskere kunne bestemme deres ansigt bredde-til-højde forholdet.

I den anden undersøgelse talte 314 elever om deres seksuelle orientering, og hvis de nogensinde ville overveje at snyde på deres betydelige andre – for at se, hvor behagelige de er med begrebet casual sex.

Forskere vidste allerede, at firkantede ansigtsformer var knyttet til specifikke psykologiske og adfærdsmæssige træk, herunder aggression, dominans og højere forekomster af uetisk adfærd. Firkantede mennesker har også en tendens til at være mere attraktive som afslappede seksuelle partnere, sammenlignet med dem med tyndere, længere ansigter.

Så: Hvorfor korrelationen? Det hele kommer ned til testosteron . Dine hormonniveauer ved fødslen (og i forskellige vækstperioder, som puberteten) påvirker dine seksuelle holdninger, ligesom de påvirker ansigtets form.

“Sammen viser disse resultater, at ansigtsegenskaber kan formidle vigtige oplysninger om menneskelige seksuelle motivationer,” sagde leady study forfatter Steven Arnocky i en pressemeddelelse .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here