Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy MEO AnalPush Extreme Anal Lube Review

MEO AnalPush Extreme Anal Lube Review

796
0

Lube er så vigtigt under sex, endnu mere under analsex. En af mine foretrukne virksomheder til anal lube er MEO . De har et bredt udvalg af kvalitetslubber specielt formuleret til anal. Da jeg blev sendt MEO AnalPush Extreme Anal Lube Jeg var begejstret for at prøve denne nye smøreevne.

Jeg elsker analsex, men jeg lider lidt smerte efter en særlig kraftig session. AnalPush er en numbing lube som lover at minimere smerte og hjælpe strækningen af ​​anus. Dette forstyrrer mig lidt, da smerte er et rødt flag for problemer under sex. Under anal er dette særligt vigtigt. Hvis du fjerner stopskiltene, hvordan ved du, at du skal stoppe?

Om AnalPush

AnalPush flasken er den velkendte sort flip top flaske, med rød og hvid skrift emblazoned ned langs siden. Smøren selv er ekstremt løs, meget tynd og silkeagtig. Det føles næsten olieigt og glat på mine fingre. Der er en let parfume lugt til AnalPush, hvilket er behageligt.

Klart og usmageligt, AnalPush lækker bogstaveligt talt ud af flasken. Dette overrasker mig som normalt anal lubes er ret tykke og gloopy. Smøremidlets følelse er slank og silkeagtig.

Numbing Sensation

Jeg beslutter at teste AnalPush forsigtigt på mig selv for at se, hvor godt det virker som en numbing agent. Efter instruktionerne slog jeg lidt AnalPush på min glasplug og brugte den til at massere smøremidlet i min røv. AnalPush er en silicone baseret smøremiddel, så den er ikke kompatibel med silikone legetøj, men er sikker til brug med kondomer.

Jeg bemærkede ikke nogen prikkende eller følelsesløse fornemmelser overhovedet, mens du masserede smøremiddelet ind i min hud. Men ved indsættelse bemærkede jeg pluggen gik meget lettere, og selvom jeg ikke følte den sædvanlige klemme, da pæren gik ind, kunne jeg stadig føle fornemmelsen fuldt ud. Bare ingen smerte.

Røde flag

Jeg var virkelig helt overrasket forskellen AnalPush lavet. Jeg havde stikket i stikket under onanering, som jeg normalt ville og besluttede, at jeg ønskede at teste AnalPush yderligere. Endnu en gang var stikket helt smertefrit og lettere end normalt. Jeg brugte min sædvanlige foretrukne anal dildo til penetration, jeg brugte aldrig AnalPush som jeg ikke havde brug for. Silikoneformlen var forblevet pænt, og jeg følte mig passende opvarmet og godt lubed.

Dildo glidede ind i mig med absolut ingen smerte overhovedet, men al fornemmelse var der stadig. Mens jeg fandt dette yderst behageligt, kunne jeg se, at hvis jeg brugte AnalPush til analsex med min partner, kunne jeg blive båret væk. Jeg beder jævnligt ham om at være hårdere under sex og analt er det kun smerten, der stopper os, muligvis forårsager mig reel skade.

Ligeledes MEO siger AnalPush hjælper anal stretching ved at minimere smerte. Det føles som om dette kunne medføre komplikationer, da det røde flag igen fjernes for at advare os om at stoppe. Jeg ville være meget bekymret over potentiel rive, hvis min anus var numbed og jeg var involveret i stretching play.

Extreme Anal

Jeg finder, at smerte under anal sex kan minimeres ved forberedelse, smøring og afslapning. Disse bidrager til en mindre smertefuld oplevelse. Jeg er opmærksom på, at nogle mennesker er fans af ekstremt analsex og kærlighedssynkelige lubes. Hvis dette er dig, og du er på udkig efter en god anal lube med følelsesmæssige effekter, så ja, AnalPush er et godt valg. Det er helt sikkert langvarigt, når man arbejder, og lidt går langt.

Smøremidlet selv er en flot smøre. Der er ingen giftige ingredienser, og det numbende middel Laureth 9 er en standard topisk bedøvelse. Hvis du har til hensigt at bruge AnalPush, og du ikke er meget erfaren i ekstrem analplay, så vil jeg anbefale kun at bruge det med legetøj, du har brugt før og være forsigtig. På denne måde ved du, at du kan tage dem uden risiko for din anal sundhed.

I Sammenfatning

Jeg kan ikke fejl AnalPush som en anal numbing smøre. Det gør jobbet briljant og er en god smøremiddel. På grund af vigtigheden af ​​at være fuldt klar over dine personlige evner med hensyn til at blive fyldt, ville jeg ikke bruge AnalPush til regelmæssig analsex.

MEO sælge AnalPush til £ 15,97 for 100ml. AnalPush er dermatologisk testet for at sikre hud- og slimhindekompatibilitet, og jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har lidt bivirkninger efter brug. Der var ingen klæbrighed efter brug, og det forlod min hud blødt.

For regelmæssige ekstreme analventilatorer ville dette være en god smøremiddel, men jeg anbefaler ekstrem forsigtighed, hvis du bedriver din evne til at vurdere risikoen i en situation. Du kan købe AnalPush Extreme Anal Lube fra MEO for £ 15,97.

Tak til de store mennesker på MEO for at sende mig AnalPush lube i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here