Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy MEO Rope Master Anal Hook Review

MEO Rope Master Anal Hook Review

1821
0

Få elementer af bondageudstyr er lige så skræmmende at se som analkrogen. Jeg har bestemt følt denne intimidering åbning af Rope Master Anal Hooks fra MEO .

For alle, der er nye til slaveri eller bare uvidende om en anal krok, er i det væsentlige en måde at fastholde din partner på via en krog, der er indsat i deres røv. Krogen er normalt fastgjort til bondage reb og derefter gevindet ind i en form for spænding bondage. Det betyder, at de underholdende fund finder ud af, om de begynder at skifte position, hvilket rebet trækker stramt og krogen vil trække sig ind i dem.

Dette er ikke for nye spillere at bondage, du har brug for en vis erfaring og masser af tillid til at kunne spille på denne måde. Så nu har du haft din introduktion til anal kroge lad os tale om Rope Master Anal Hooks .

Om Rope Master

Det Rope Master Anal Hook kommer pakket i en klar plastpose, det kommer ikke med bondage reb, så hvis dette ikke er en hæfteklammer i dit soveværelse (eller fangehul), skal du investere i nogle på samme tid.

Lavet af rustfrit stål Rope Master Anal Hook består af en længde på ca. 8 inches af lige aksel, der bukker ind i 5 inches af indsættelig længde. Dette er færdigt med en stålkugle med en 1,1-tommers diameter, der sidder inde i dig.

Slutningen af Rope Master Anal Hook har en ring til trådkabel igennem for at påføre spænding på krogen inde i dig. Jeg fandt det meget vanskeligt at bruge Rope Master Anal Hook uden reb som den rene vægt af den lange aksel på den ydre del trækker krogen ud af dig.

Glat skinnende stål

Det er vigtigt, når du bruger metallegetøj, at overfladen er helt glat og sømfri. Selv en lille hævet kant kan være nok til at skære eller rive delikat hud, så du helt sikkert ikke vil have det i dig. Kører mine hænder over hele Rope Master Anal Hook Jeg kan bekræfte, at der ikke var opvokset områder eller sømme.

Stålet er glat og meget reflekterende og skinnende. Krogen i sig selv er meget tungere end jeg forventer, og alt dette tilføjer til den generelle spændende følelse af intimidering Rope Master Anal Hook bringer.

Brug af Rope Master Anal Hook

Så hvad var det Rope Master Anal Hook som i brug? Threading to længder af reb gennem øjet, vi var klar til at prøve Rope Master ud. Jeg anbefaler at bruge lube med dette produkt, fordi selvom bolden ikke er meget stort, er der ingen grund til det, så du indsætter et stumt objekt inde i dig selv teknisk.

Efter påføring af en lille smøremiddel lettet vi krogen inde i mig. Jeg kan ærligt sige, at indsættelsen slet ikke var ubehagelig, og krogen glider dybt inde i mig uden problemer.

Den tynde aksel af krogen nestede pænt mellem mine røv kinder, da krogen vredede på plads, og min partner trådte rebet gennem hovedbrættet for at anvende spænding. Da han trak det fast, indså jeg pludselig, at jeg var helt begrænset i bevægelse. Enhver ændring i min stilling påtrykte trykket dybt inde i min røv.

Intense Følelser

Jeg ville ikke beskrive dette som smertefuldt som sådan, men det var ikke ligefrem behageligt. Og jeg ønskede ikke at teste præcis, hvor langt jeg kunne trække mod rebet, før jeg oplevede smerte. I det væsentlige gjorde det mig helt underdanig. De intense følelser forbedrede min orgasme stærkt. Jeg elskede at føle mine muskler stramme rundt om krogen, da jeg ramte klimaks.

Mens han stillede det, gav han ham perfekt adgang til at kneppe mig, mens jeg bar krogen. Han var meget begejstret for denne udsigt. Elsker at fjerne krogen og genindsætte den med den forbedrede visning, før du fortsætter med at kneppe mig. Under spillet kunne han trække krogen stramt med rebet og gøre mig helt ubevægelig.

Universal Appeal

Selvom Rope Master Anal Hook er ikke tyk nok til at strække den anal passage ud, jeg kunne stadig føle en forskel under sex. Han kommenterede at han kunne mærke bolden inde i mig. Dette gjorde ham umådeligt, sammen med den kontrol, han kunne udøve over mig ved at bruge krogen.

Jeg nød grundigt at bruge Rope Master Anal Hook , det tappede ind i hver underdanig fantasi, jeg havde. En ting jeg virkelig kan lide om det er, at den er helt universel. Jeg kunne nemt bruge Rope Master på ham, hvis han nogensinde tillod mig at.

Sådan var min nydelse af Rope Master Anal Hook Jeg føler nu behovet for en slags D-ring i væggen eller loftet. Til ultimativ udvidelse af Rope Masters kapaciteter.

Nem pleje

Vaske Rope Master er en brise, at være rustfrit stål kan du bogstaveligt talt pope det i vasken og vaske det. Undgå at bruge hårde rengøringsmidler, hvis du ridser overfladen.

Dette var vores første anal hook erfaring. Selvom jeg fandt det ekstremt skræmmende til at begynde med, nød jeg det massivt. Krogen tilføjer så mange lækre dimensioner til D / s play. Det er venligt nok til at blive brugt af en person, der ikke er vant til analsex osv.

I Sammenfatning

Dette er måske ikke den anal krog for erfarne brugere. De kan finde bolden lidt på den lille side. Men for mig var det perfekt. Jeg fandt intet ubehag enten ved indsættelse eller fjernelse. Hvis du har erfaring med anal play / bondage og søger at prøve en anal hook er dette perfekt.

MEO sælge Rope Master Anal Hook til 29,00 € hvilket er en fantastisk pris for et legetøj i rustfrit stål. Som en nybegynder til anal hook play kan jeg ikke finde noget andet end ikke at elske om denne krog. Det har helt sikkert gjort verden af ​​problemer med slaveri mere tilgængelig i mit soveværelse.

Mange tak til de fantastiske mennesker på MEO for at sende mig den Rope Master Anal Hook . Denne vare blev sendt gratis til mig i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here