Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Nomi Tang Wild Kanin

Nomi Tang Wild Kanin

1307
0

Jeg modtog Wild kanin fra de store folk på Nomi Tang lige før påske weekend. Ironien for at teste min egen kanin i løbet af påsken blev ikke tabt på mig. Kaninvibratorer har en tendens til at opdele kønlegivere. Nogle elsker dem, andre kan simpelthen ikke komme videre med dem. Jeg er heldig i den respekt, min anatomi synes at arbejde sammen med de fleste af dem.

Mine første indtryk af Nomi Tang Wild Kanin var baseret på emballagen. Primært hvidt, med et billede af sort og guld Wild kanin , den ydre kasse er slående. Indvendigt sidder en robust lille taske, det er også hvidt. Og beliggende inde i dette er Wild kanin . Kontrast af sorte og guld omgivet af hvid satin giver et elegant udseende.

Klassisk kontrast

Ved første øjekast Wild kanin ligner andre kaniner jeg har prøvet, det klassiske skaft og klitarm design. Kroppen af Wild kanin er sort i farve, som i min samling er usædvanlig. Selvom jeg normalt foretrækker noget mere farverigt, føler jeg mig tiltrukket af den mørke silikoneaksel. Trimmerne er guldfarvede og de gør en smuk kontrast.

Stroking af akslen bemærker jeg, at mens silikonet er blødt, er det ikke særlig grin. Jeg finder ikke hver gang jeg lægger den ned, det tiltrækker hvert lyserødt hår i nærheden. Silikonen føles silkeagtig og glat. Heldigvis, der er lavet af silikone Wild kanin er kropssikker.

Kurver og komfort

Hovedakslen har en god kurve til den med en stor pære i hovedet. Der er en rille, der løber op på indersiden af ​​kurven, dette ekkoeres på indersiden af ​​klitarmmen. Klitarmen selv er solid, ingen split ører her. Den har en smal nakke, der fører op til et dejligt stykket hoved. Jeg er glad for at bemærke, hvor fleksibel klitarmen er. Dette hjælper ofte gør kaniner til en bedre anatomisk pasform.

Håndtaget har en flot fingerløkke til nem håndtering, det er en lille ting, men jeg kan lide en fingerløkke i et håndtag. Jeg finder det gør det mere behageligt at holde. Sæt kontrollerne inde på håndtaget. I første omgang er jeg forvirret af kontrollerne. Jeg kan kun se en knap, og jeg er sikker på, at en vibrator som dette ikke ville være en knap operation.

Smarte kontroller

Efter at have læst instruktionerne og ansigtet palming mig selv for at savne det indlysende, var jeg imponeret over Nomi Tang s smart koncept. På håndtaget, lige under den indlysende tænd / sluk-knap, er der, hvad der ligner et langt guldpanel. Jeg antog, at dette var dekorativt, men nej. Denne kloge lille skyder er, hvordan du styrer intensiteten af Wild kanin .

Fordi Wild kanin kom med en rejse lås anvendt jeg havde brug for at holde tænd / sluk-knappen i et par sekunder for at bringe det til livs. Når rejselåsen er fjernet, vil et hurtigt tryk vække Wild kanin . Det er straks åbenbart Wild kanin er lidt speciel. Hvis du trykker på tænd / sluk-knappen, rulles gennem de ti forskellige vibrationsindstillinger.

Flere motorer

Indstillingerne indeholder et væld af forskellige mønstre ved hjælp af Wild kanin S tre motorer. Disse er placeret i klitarmen, i hovedakslens hoved og i hovedakslens krop. Afhængigt af hvilket mønster du vælger, stopper og starter automobilerne uafhængigt og skaber alle slags forskellige fornemmelser.

Der er ingen benægtelse af styrken af Nomi Tang Wild Kanin . Den første indstilling holder bare alle tre motorer på en stabil vibration. For at øge styrken af ​​vibrationen skubber du simpelthen din finger op skyderen, og du kan høre strømsparket. Ved fuld hastighed Wild kanin har nogle alvorlige vibrationer.

Intense Sensation

Arbejde mig gennem mønstrene, blev jeg forbløffet på vejen Nomi Tang har brugt motorer til at jagte fornemmelse omkring din krop, næsten som en elsker, der bevæger deres berøring. Som stimuleringen ændrer sted finder jeg det efterlader mig åndedræt med ophidselse. Indvendigt bringer kurven på akslen det dejlige tykke hoved op for at møde mit G Spot pænt. Nogle af indstillingerne kittede det på en måde, der fik mig til at gribe arkene. Et par mønstre var lidt travlt for mig, men som med alle mønsterindstillinger er det et spørgsmål om personlig præference.

Klitorisarmet slog mig godt over min klit, og jeg havde ingen problemer med at opnå stor klitoris stimulation fra Wild kanin . Der er stor fleksibilitet i nakken, der gør det muligt for organer af alle former at kunne bruge det.

Glatte fingre

Jeg kunne virkelig godt lide kontrollerne og fandt dem nemme at bruge og roman. Det blev påpeget, at skyderen kunne være svært at bruge med lubed fingre, så jeg besluttede at teste dette.

Det er sværere at ændre intensiteten med glatte fingre, men jeg fandt, at jeg kunne afhjælpe dette bare ved at tørre mine hænder. Hvis jeg bruger et legetøj som Wild kanin det er usandsynligt, at jeg vil røre mig meget alligevel. Der foregår allerede meget.

Om den vilde kanin

Det Wild kanin USB er genopladeligt og leveres komplet med et opladerkabel. Betalingspunktet er et lille forseglet hul i bunden af ​​håndtaget. Du skal tvinge stikket gennem hullet for at oprette forbindelsen.

Dette kan virke lidt underligt, men det er sådan, Nomi Tang klarer at lave Wild kanin vandtæt. At være vandtæt gør Nomi Tang Wild Kanin let at vaske Du kan bogstaveligt talt pope det i vasken, da det er godt at nedsænke op til en meter i dybden. Store, hvis du ejer et varmt karbad.

Med hensyn til volumen fandt jeg Wild kanin varierer afhængigt af hvilken indstilling du bruger. Nogle indstillinger er meget stille og helt anvendelige selv med folk i huset. Nogle af de mere travle mønsterindstillinger, jeg skulle have brug for musik eller en telly til at dække lydstyrken. Især ved høj hastighed.

I Sammenfatning

Jeg er totalt solgt på de kloge jagte mønstre af Nomi Tang Wild Kanin . Jeg fandt det at være en usædvanlig oplevelse, når man leger med det og lavet til nogle meget intense orgasmer. Du kan købe Wild kanin fra Nomi Tang for 99,90 dollar. Den er også tilgængelig i pink og lilla, hvis sort ikke er din ting.

Tak til de store folk på Nomi Tang for at sende mig den Wild kanin til revision. Jeg blev sendt denne vare gratis i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here