Forside Onani æg – Tenga æg

Onani æg – Tenga æg

De 8 bedste onani æg

Her på siden gennemgår vi de 10 bedste æg fra Tenga, som er den verdenskendte producent af disse masturbations æg.

Først vil vi præsentere dig for de 6 klassikere. Kan du ikke bestemme dig for, hvilken af dem du bør købe kan du altid købe denne 6-pack og få -38% rabat!

6 pack onani tenga æg køb flere engangs onani æg ad gangen

Lad os dykke ned i de 6 forskellige æg:

 1. Thunder

Den første du skal introduceres for er Thunder, et velrenomeret æg, og et af dem der bliver købt mest af verdens mænd.

Tenga æg onani æg thunder udenpåTenga æg onani æg thunder inden i

Dette æg er rigtig behagelig og gør lige præcis det det skal: Giver dig en fantastisk følelse når du onanerer. Grunden til at ægget har fået navnet ‘lyn og torden’ på dansk er primært grundet mønsteret på indersiden af det. Her ses en struktur som er forskellige fra top til bund og derfor får en trekantet form, der netop ligner et lyn.

Tenga Egg Thunder findes til 49 kr. hos Sexshop.dk   Find den her

2. Cloudy

Cloudy vil helt sikkert gøre dine masturbations-sessioner til noget guddommeligt. Det er ikke for ingen grund at dette produkt netop har fået dette navn. Som du måske erfarede fra førhen-præsenterede produkt: Thunder, så har onani æggene det med at få navne efter deres interne struktur. Den interne struktur er afgørende for, hvordan de forskellige Tenga æg føles for dig.

Tenga æg onani æg cloudy udenpå Tenga æg onani æg cloudy inden i

Igen er navnet på produktet meget sigende for strukturen. På dette produkt ser vi et større hulrum og en mere ren struktur. Der er skåret bølgende riller rundt i væggen på ægget. Dette giver altså en lidt mere dominerende struktur, der kan føles en smule hårdere. Så hvis du kan lide det lidt hårdt, så er cloudy måske noget for dig.

Pris: 49 kr.  Find den billigste forhandler her

 

3. Surfer 

Surfer lyder næsten Californisk. Måske tænkte du ikke lige på den Amerikanske stat. Men det gjorde kreatørerne. De fandt faktisk på netop denne struktur på en sexmesse i den amerikanske stat Californien. Er der noget de er kendt for, så er det surfing. Og åbenbart også onani nu.

Tenga æg onani æg surfer udenpå Tenga æg onani æg surfer inden i

I Surfer produktet kan man næsten fornemme bølge skvulpene og den surfende fornemmelse i strukturen. Det gælder heldigvis også når du prøver produktet. Et produkt der bare bliver ved med at overraske dig. Der er enormt mange struktur nuancer og båder prikkende silkeagtige fornemmelser samt skarpe pirrende kanter i produkter. Min personlige klare favorit: Surfer!

Den koster også KUN 49 kr. hos Sexshop.dk   Find den her

 

4. Crater (hulemanden onani-æg)

En af de mere spøjse æg, som jeg bestemt ville anbefale dig at prøve, såfremt du før har stiftet bekendtskab med onani æg før. Et helt igennem fantastisk produkt, som nok skal få englene til at synge. Der er desværre ikke en sjov sexmesse historie i Californien tilknyttet dette produkt. Men det gør heldigvis ikke produkt dårligere af den grundt.

Tenga æg onani æg crater udenpå Tenga æg onani æg crater inden i

Igen er navnet på ægget heldigvis meget sigende for hele strukturen. Men for god ordens skyld får du selvfølgelig lige lov at tage et smugkig. Desværre er diverse sexshops ikke særlig gode til at finde billeder frem af de interne strukturer. Det er klart en skam, hvorfor jeg også synes denne side er på sin plads, sådan at du kan tage et mere oplyst valg om hvilket onani æg fra tengas enormt brede udvalg du ønsker.

Find Crater HER til 49 kr.

 

5. Misty

På mange måder er dette enormt analogt til Cloudy, som vi gennemgik før. Der er selvfølgelig en klar forskel i det indvendige design af onaniægget. Men følelsen er faktisk, ligesom navnene tæt op ad hinanden. Derfor vil Misty, eller omvendt Cloudy, være et oplagt valg til dig, der allerede synes godt om én af de to.

Grunden til begge er kommet på denne liste er nok af den uprofessionelle grund at jeg simpelten synes begge er himmelskønne onani produkter!

Tenga æg onani æg misty udenpå Tenga æg onani æg misty inden i

Tag ikke fejl af designet. Det kan se en smule drabeligt ud med alle de små “pikke” sim du skal stikke penis ind til. Men tro mig, når jeg siger, at det er alt andet end ubehageligt. De små spidser er lavet ultra tynde og giver en helt fantastisk følelse. Du får en stor berørings overflader med samtidig en helt vildt blød fornemmelse. Alt i alt et brilliant onani æg.

Du kan finde det hos Sexshop.dk til 49 kr.  Gå til forhandler

 

6. Spider 

Nu tænker du nok Spiderman. Og selvom man ikke skulle tro sine egne øjne – eller det kan man måske godt.. Så er dette æg faktisk inspireret efter at designeren havde set en Spiderman film. Om end det er mærkeligt så forstår man godt inspirationskilden i den rillede, næsten net lignende formning af det inderste af ægget. Samme mønster går selvfølgelig igen på den yderste plastik skal. Det er selvsagt lavet for at indikere mønsteret overfor forbrugeren.

Tenga æg onani æg spider udenpå Tenga æg onani æg spider inden i

Den inderste del af ægget er som sagt inpireret af Spidermans (eller måske bare en edderkops) net. Der vil være en anelse støre hulrum i dette onani æg modsat nogle af de andre. Det betyder dog ikke at følelsen vil være mildere, du vil blot skulle klemme ægget en smule mere sammen. Du vil altid kunne justere, hvor meget styrke du bruger. Det gode ved dette æg er dog, at du ikke vil blive pirret og kildet lige så meget som nogle af de andre æg. På nogle måder, er dette produkt én mere back-to-basic version end de andre. Og det på trods af, at det faktisk er en af de nyeste onani produkter i Tenga’s samling.

Du kan finde produktet hos Sexshop.dk til 49 kr.  Gå til forhandler

Kan du som sagt ikke bestemme dig kan du finde ALLE 6 ovenstående Tenga æg i én og samme pakke lige her

7. Tenga Egg Keith Haring “Dance”

Denne version af det klassiske masturbations æg fortjener bestemt også et mention. Som det er set i et utal af brancher elsker brands and indgå i collaps med artister og kunstnere. Tenga skulle bestemt heller ikke gå fri, hvorfor Dance af Keith Haring altså blev en realitet. Tenga X Keith Haring. Ægget er faktisk skabt i samarbejde med Keith Haring Foundation og som har været med til udviklingen af det. Derudover modtager de en bestemt %-del af de solgte Haring “Dance” æg. Keith Haring var en kendt popsanger men døde desværre i 1990. Det er specielt den ydre skal som er præget af Keith’s farverige liv og glade humør og designet i hans ære.

keith haring æg onani dancekeith haring æg til onani og masturbation

Det sjove af det hele er at det interiøre design også indeholder “kunst”. Om det er en smule provokerende at skulle bolle et kunstæg eller om det bare er en del af oplevelsen er op til det. Ikke desto mindre er det hvertfald i Keith Harrings ånd at være e smule angsprovokerende. Et fint lille produkt som kan købes til 49 kr.

Find én Forhandler HER

 

8. Hard boiled serien – de hårdkogte onani æg

Du har måske allerede fornemmet det. Men teamet bag Tenga, de kan godt lide at havde det lidt sjovt med deres produkt, og brandingen af det. Hard-boiled serien eller “hårdkogt æg” serien er bestemt ikke en undtagelse. Efter utallige henvendelser fra kunder om at producere flere hårde æg besluttede teamet sig for at producere en helt serie. Desværre blev de ikke taget super godt i mod. Undtaget én enkelt, som heldigvis for Tenga vandt adskillelig priser og i dag er en af de mest købte tenga æg: Shiny.

Shiny er et fantastisk ‘hårdt’ masturbations æg

Den HELT STORE fordel ved de hårde æg er at de ikke kun fungerer som engangs onani æg, men faktisk holder til at du kan bruge dem mange flere gange. Hvorfor det næsten klassificeres som et mindre onani produkt du kan smutte i lommen – næsten pocket pussy agtigt.

Du kan både købe Shiny enkeltvis eller i en bakke med 6 onaniæg.

Find én forhandler som udbyder Shiny HER

 

 


Tenga onani æg.

På udkig efter et onaniæg? 
Så er du kommet til det rette sted.

Denne side viser dig akkurat, hvilket tenga æg du skal købe for at få dækket dine behov til den bedste pris. Så er du på udkig efter et billigt onani æg til engangsbrug eller et lækkert tenga æg – så håber vi du finder det herFørst skal vi tage et kig på de forskellige produkter.

Helt oplagt er det at tage et kig på det produkt, som sælger MEST…

Wavy:

Det mest solgte tenga æg. Men hvorfor?

Jo, først bør du nok vide at forskellen på de forskellige onani æg fra Tenga ikke kun er farverne på den yderste plastik-indpakning. Som du selvfølgelig skal tage af inden brug…

Men det er faktisk hele fornemmelsen – og hvordan kan det så lade give sig?

Det er af den simple grund at de forskellige æg, har forskellige indvendige mønstre. Der er alt fra riller, til spiraler eller gnubs.

Der er ikke den variation af mønstre som Tenga Egg ikke har tænkt på i deres process med at lave jordens bedste engangs onani-produkt.

6-pack tenga æg

Vil du gerne spare lidt knaster? Er du samtidig interesseret i at prøve dig frem til dit yndlings engangs onaniæg?

Så kan du med fordel købe en seks pakke med onaniæg i. De kommer i deres egen lille fine æggebakke:6 pack onani tenga æg køb flere engangs onani æg ad gangenForhåbentligt vælger du at bruge de små 59 kr. et enkelt engangs onani tengaæg koster – du kommer ikke til at fortryde det.

Hvordan bruger du dit tenga æg under onani?

  1. Pil det yderste lag plastik af ægget.
  2. Fyld dit onaneringsæg med halvdelen af den medfølgende glidecreme.
  3. Resten af glidecremen smøres på en erigeret penis.
  4. Med den ene hånd (eller begge) føres penis ind i onani-ægget.

 

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Tenga æg / Onani æg
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 13 Review(s)