Forside Sex nyheder og kvinder Pipedream Extreme ‘Fuck My Cock’ Masturbator

Pipedream Extreme ‘Fuck My Cock’ Masturbator

738
0

At være en sex legetøj anmeldelse kan være svært (ordspil beregnet). Selvom jeg generelt har en tendens til at foretrække den højere kvalitet, luksuriøse varer – jeg ved, at ikke alle mine læsere har råd til at bruge 150 £ på en prostata massager eller £ 60 på en onanist . Så jeg skal undersøge de billigere alternativer til dem, der er på et budget. Men det er ikke uden problemer.

Pipedream er et firma, der har modtaget nogle blandede presse i forhold til nogle af deres produkter (som jeg ikke kommer ind på her), hvilket betyder, at nogle bloggere ikke vil røre ved deres produkter. Jeg nyder selvfølgelig deres ‘Icicles’ udvalg af glasdildoer – og jeg kan ikke meget godt stå her og fortælle dig at du ikke overvejer at købe Pipedream-legetøj, når jeg har lovet over deres glasprodukter. Så uanset hvad du eller jeg måske tænker på et firma, baserer jeg min anmeldelse på legetøjets rene æstetik og funktion snarere end noget andet.

Dette blev også sendt til mig af sextoys.co.uk i bytte for en ærlig anmeldelse – og det er hvad jeg skal gøre.

Førstehåndsindtryk

Så emballagen er meget … ærme, ja det slår ikke rundt om busken. Med en nøgen mand og sætninger som “Jeg er spredt åben og klar”, “Jeg elsker en god ol ‘pumpe & dump!” Og “Gå bare tilbage og fyld mig op!”. Classy. Legetøjet er lavet af FantaFlesh, som er deres eget mærke TPE. Det er meget blødt og elastisk – men det første jeg bemærkede, da jeg tog det ud af boksen for at se nærmere på var lugten. Det var intens. Næsten ligesom brændt gummi. Faktisk stak det ud i køkkenet efter åbning af det for første gang.

Jeg besluttede at se, om jeg kunne fjerne noget af duften ved at bløde det i noget vand i en time sammen med en spandbelastning af sæbe og andre fine duftstoffer – og det fungerede. Ikke forfærdeligt godt, men duften blev reduceret og har reduceret med efterfølgende vasker – men selv efter 7 vaske er der stadig en lugt der lænder.

Inden i kassen får du også en prøveflaske af fugtigt vandbaseret smøremiddel og legetøjsrenser. Legetøjet består af en 7 “aksel”, som er foret på indersiden med en række tætte ribber og ringe. Legetøjets “base” er formet til at ligne en mand, der bukker over. Kanalen har en diameter på lige under en halv tomme og er utrolig stramt.

I brug

Jeg var lidt ivrig efter at bruge dette af en eller anden grund – men min mand var ivrig efter at bare læne sig tilbage og se mig bruge den – så efter at jeg var i humør lubede jeg op med en god dosis flydende silke og begyndte at plyndre dybderne. I starten var det lidt vanskeligt at komme ind, da kanalindgangen er ret stram. Jeg er ikke overdrevent girthy (5,5 inches), men det tog et par minutter med at vride det om, før jeg endelig kunne komme ind.

En gang indeni klæbte kanalen meget tæt på min aksel, og jeg kommer ikke til at lyve, det følte mig ganske behageligt. Den anden halvdel så ud til at være virkelig ved at se mig bruge det – hans ord bagefter “Nå er det helt sikkert en god behandling for øjnene, så du fylder det op” – og det må jeg indrømme, da jeg vidste, at han var så tændt, fik mig til at vække selv mere, og så spurgte det mig for at sikre, at jeg fik det bedste ud af det.

Uheldigvis begyndte ting langsomt at rave op. Det viste sig, at muffen efter kun få anvendelser begyndte at vise tegn på forringelse. Der var små splittelser i TPE langs akslen, omkring kanalindgangen (på ‘balderne’) og muffen mislykkedes spektakulært under brug – et lille hul skal have dannet i slutningen, fordi jeg gav længe trykket ind i ærmet og Pludselig spredte væskesilke ud af spidsen – og på grund af den hvide farve så det ud som om jeg lige havde spundet lige igennem legetøjet. Det overraskede mig og overraskede helt sikkert den anden halvdel – og til trods for at den ikke skulle gøre det – han virkelig nød den “tilføjede realisme”, som vi formåede at nå. Men efter at have afsluttet og kigget nærmere, var der en stor del i slutningen. Ikke godt.

Helt til det tidspunkt stimulerede muffen mig nok, og det bragte mig til en orgasme, men jeg var skuffet over, at ærmet var blevet groft efter så få anvendelser. Det er ikke det, jeg forventer af mine legetøj.

Rengøring og vedligeholdelse

Oprydning er en komplet tæve, jeg kommer ikke til at lyve. Officielt skal legetøjet have en lukket ende, som jeg forestiller mig, ville gøre denne ting umulig at rense. Som det er, havde min nu et hul i slutningen, hvilket gjorde det noget lettere, men ikke ved et langt skud. Det er virkelig svært at skylle indvendigt uden at få fingrene lige derinde, og det er praktisk taget umuligt at forsøge at dreje ærmet indvendigt ud for at give det et godt rent inderside. Det betyder også, at tørring af indersiden er en vanskelig opgave, og jeg har endnu ikke været i stand til at tørre det fuldt ud, fordi jeg ikke kan få en klud inde, og at lade den tørre luften ikke virker (2 dage senere, og det er STILL våd på indersiden). Dette lyder ikke godt, da det betyder, at bakterier kan havne inde i kanalen, hvilket betyder, at det vil begynde at lugte endnu værre og vil forringes hurtigere. Og du troede, at Fleshlight var svært at vedligeholde!

Resumé

Jeg føler mig altid dårlig, når jeg skal skrive en negativ anmeldelse, især når en virksomhed har været generøs nok til at sende den ud i første omgang – men samtidig ville jeg gøre mig selv (og selskabet) dårligt, hvis jeg fortalte dig ikke, hvad jeg ærligt tænkte – derfor kommer du her – og sandt nok tror jeg ikke, jeg kan anbefale dette legetøj overhovedet.

I første omgang føles det godt, og du ved det ikke, jeg tvivler på, at det ville slå mig af hver gang – men det er faktisk, at det har en lang langvarig lugt, der kan være afskrækkende, synes at bryde ned virkelig nemt og er utrolig svært at rent og tørt. Det hele tilføjer op til en monumental fiasko som et legetøj.

Hvis du stadig vil give dette legetøj et forsøg, kan du Bestil det direkte nu fra Sextoys.co.uk. Glem ikke at bruge koden BIGGAY10 for at spare 10% af købsprisen på dette legetøj eller noget andet i deres store udvalg! Alle med diskret og hurtig levering også.

discount-gay

Dette legetøj blev sendt til mig gratis i bytte for min ærlige anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine tanker eller meninger om dette eller andet produkt, jeg måtte modtage til anmeldelse. Alle tanker og meninger er 100% mine egne, ærlige tanker og oplevelser. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here