Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Precious Metals Heart Shaped Anal Plug Review

Precious Metals Heart Shaped Anal Plug Review

2819
0

Prinsesse stik er en smuk måde at nyde anal play. Jeg var heldig nok til at blive tilbudt en chance for at gennemgå en af SexToys.co.uk smukke Ædelmetaller stik . Jeg valgte den smukke Hjerteformet Anal Plug.

Den ædle metaller hjerteformet stik

Ved ankomst, den Ædle metaller hjerteformet anal plug lavet et godt første indtryk. Pakket i en sød lille sort opbevaringspose, jeg nikker allerede i godkendelse, jeg tror ærligt, at en opbevaringspose skal medtages med alle Princess Plugs.

Størrelse vis den Ædle metaller hjerteformet anal plug er ikke stor. En samlet længde på 2,95 tommer og en indsættelig længde på 2 ½ tommer, dette er en stor størrelse for de nye til anal-lege eller stik. Det bredeste punkt er kun 1,1 cent ved pæren.

Betydningen af ​​basisbredde

Den vigtigste del af et stik til mig er altid basen. Brede baser er afgørende for sikker anal play. Den anal passage giver en lille vakuum effekt, og det er muligt for stikpropper at rejse op inde i dig. Ingen vil virkelig have en tur til A & E for at få en udløselig støtplugget fjernet, så sørg altid for, at dine stik og anal legetøj har flotte bredde. En god tommelfingerregel er at basen skal være lige eller bredere til stikkets bredeste punkt.

Basen af Ædle metaller hjerteformet anal plug er omkring 1,5 inches bred på sit bredeste og hjerteformede. Dette er stort nok til, at jeg er komfortabel med sikkerhedselementet i den. Indlejret i hjerteformen er en smuk dyb rød juvel. Dette fanger lyset smukt og glitter som vanvittigt.

Tear Drop Bulb

Jeg valgte en sølvfarvet stik men SexToys.co.uk også en guldfarvet version. Stikket er lavet af en aluminiumslegering til kropsikker tillid. Dette gør det også super nemt at rengøre. Du kan nemt vaske det i varmt vand ved hjælp af antibakteriel sæbe. Undgå at bruge noget slibende, hvis du beskadiger overfladen.

En traditionel tåreformet pære gør det Ædle metaller hjerteformet anal plug en drøm at indsætte. Pointen er stump og afrundet, hvilket fører til en tynd lang hals. Ved at holde den i min hånd er der en anstændig vægt til Ædle metaller hjerteformet anal plug , men ved 70g er det ikke tung nok til at mærke vægten, mens den er in situ.

Brug af de ædle metaller Heart Shaped Plug

Så hvad er det i brug? Den ædle metaller Heart Shaped Anal Plug kræver lidt smøring for nem indføring. Det er bedst at bruge en anal bestemt lube, da de har tendens til at være tykkere og bedre egnet til formål.

Når pæren glider hjem, føler jeg mig ikke den sugetignende træk, som jeg gør med større stik. En gang på plads Ædle metaller hjerteformet anal plug er yderst behagelig. Der er ingen stræk at bære det, så det er ikke et stik til dem, der søger en ekstrem sensation. Men for en nybegynder eller nogen på udkig efter et stik til længere slid er det strålende.

Slidstærk vægt

Vægten og størrelsen gør Ædle metaller hjerteformet anal plug meget bærbar. Jeg kæmper heller ikke for at holde det inde i mig heller. Mens du bevæger dig rundt på den brede pære og den tynde hals holdt du pluggen forankret i mig brillant. Og basen er bred nok til at stoppe mig fra at bekymre mig om at rejse.

En af mine yndlings ting om stødpropper er den indvirkning, de har på PiV sex. Hvis en stikkontakt har en bred nok pære, kan det gøre sex til en stramere oplevelse for begge parter, øge sensation og tilføje en yummy ny dimension.

Under Sex

Den ædle metaller Heart Shaped Anal Plug er lidt på den lille side for dette og i første omgang forventede jeg ikke at føle noget bortset fra den analfornemmelse under sex. Men jeg var overrasket over at føle, at jeg kunne mærke det under sex, der var en klar forskel. Selv ved at bruge en dildo til solospille, kunne jeg mærke dildo-børstningen mod pæren af ​​stikket gennem huden. Det kommer ikke til at lyve, det er varmt.

Når jeg climax bærer den ædle metaller hjerteformet anal plug det øger intensiteten af ​​min orgasme. Jeg finder iført et stik giver disse muskler noget at samle sig omkring, og det er en meget stærkere følelse.

Comfy Base og Sexy Look

Den hjerteformede base er overraskende behagelig for en metalbase. Nogle gange kan metalbaser grave ind, men jeg finder den her sidder pænt. Imidlertid er en lille irritation tendens til at vende om under slid. Mit hjerte er skævt hver gang jeg ser på det! Dette er muligvis bare min OCD, men jeg vil have det til at se perfekt ud, når min mand finder det.

Juvelen selv er super sparkly og glinser smukt, når den er på showet. Det ser ud og føles meget sexet beliggende mellem mine kinder. Jeg elsker virkelig prinsesseplugter, de er sådan en smuk måde at forkæle analsex og appellere til min indre magpie.

I Sammenfatning

Hvis jeg skulle foretage ændringer i Ædle metaller hjerteformet anal plug det ville være at gøre det tilgængeligt i et udvalg af størrelser. Dette er et dejligt stik, men det er størrelsen gør det mere af en begynderstik. Jeg elsker anal play og vil helt sikkert bære dette stik ofte, men jeg er ikke på markedet for en ekstrem følelse. Større størrelsesvalg ville gøre dette til en mere universel stik.

jeg elsker Ædle metaller hjerteformet anal plug . Jeg vil anbefale det til alle, der leder efter en smuk stik egnet til soveværelse sjovt eller længere sigt. Det ville også gøre en fantastisk måde at varme op til anal sex. Hvis du vil have en ekstrem sensation, prøv en af ​​de større Ædelmetalpropper tilbydes på SexToys.co.uk.

Du kan købe Ædle metaller hjerteformet anal plug fra SexToys.dk til 149 kr. Det er sådan en god pris, du kan virkelig ikke gå galt. Hvis du vil temmelig op din booty eller overraske din elskede, så giv det en chance.

Mange tak til de fantastiske folkemusik på SexToys.co.uk for at sende mig den Ædle metaller hjerteformet stik til revision. Denne vare blev sendt gratis til mig og i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here