Forside Sex nyheder og kvinder PULSE II Duo af Hot Octopuss

PULSE II Duo af Hot Octopuss

676
0

I lang tid begyndte det mandlige masturbatormarked at se lidt træt og kedeligt ud. Alt var bare en eller anden måde … det samme.

Når du har prøvet en slaglampe, har du ret forunderligt godt prøvet dem alle (med nogle få undtagelser – Fleshlight har formået at holde mig på mine tæer sammen med TENGA). Jeg længtes efter noget at bryde formen og bringe noget nyt til bordet.

Så i sidste år – jeg læste om PULS – markedsført som verdens første ‘guybrator’ – og selvom det kan betyde mange af jer, havde den den ønskede effekt.

Det fik mænd at tale om sexlegetøj og hjalp mange mennesker til at se, at brugen af ​​sexlegetøj ikke er ‘kun for kvinder’, og det er heller ikke noget at skamme sig over. Den oprindelige PULSE gik ned for en godbid på vores hus – så da jeg fandt ud af at de arbejdede på en ny model, var jeg utroligt fascineret – især da jeg havde påpeget nogle mindre fejl, der havde stoppet mig fra at tildele legetøjets fulde mærker. Der er 2 nye modeller – den Pulse II Solo og Pulse II Duo – Jeg valgte Duo-modellen – men med hensyn til funktion fungerer Solo på samme måde med kun en stor forskel. Læs videre for at finde ud af, hvordan vi kom på …

Førstehåndsindtryk

Da vi oprindeligt gennemgik PULSE sidste år, gav vi det 8 ud af 10. Der var et par problemer, som havde stoppet mig fra at give det fuld karakter – og ganske vist var de meget små – men i denne tid og alder hvor folk er parat til at betale lidt mere for deres sexlegetøj, begynder du at begynde at forvente visse ting:

… mine eneste klager er virkelig mindre kosmetiske problemer – jeg ville ønske, at emballagen var bare lidt pænere, og det ville være rart, hvis PULSE kom med en lille opbevaringstaske (som de fleste premium legetøj gør). Hvis PULSE var vandtæt, kunne jeg ganske let se, at dette bliver et af de absolut bedste mandlige legetøj.

Første ting først – emballagen er stort set nøjagtig den samme som den foregående model – selvom duo får du en flot skinnende guldkasse. Efterhånden ved jeg virkelig ikke, hvad mit problem med emballagen var – virkelig. Jeg mener, det er ret simpelt, men effektivt, det er ikke uklart – det gør jobbet. Og jeg må indrømme, at guldet faktisk gør det til at føle sig lidt mere klassisk faktisk. Jeg er virkelig bare en emballage snob.

Duo er ligesom den oprindelige PULSE USB genopladelig, så indenfor får du et dejligt lille USB-kabel. Du får også …. en opbevaringspose! Hurra! Jeg ved, at en opbevaringspose er den mindst, jeg burde være begejstret for – men tro mig, når du deler dit hjem med en pug, der kaster konstant, er en opbevaringspose en nødvendighed! Nå er vi i gang med en god start.

Duo er helt overtrukket i silikone, mens Solo er nøjagtig den samme som originalen (Silicone og ABS plast). Silikoneoverfladen på Duo føles stor i hånden, og det gør det faktisk mere og mere præmie end den originale PULSE. Med hensyn til design er det næsten identisk – den virkelige forskel er mekanikken på indersiden. Duoen har 2 sæt vibrationer – den oprindelige ‘Pulse Plate’ er stadig der, men nu på undersiden – har de inkluderet sekundære vibrationer, der styres via en lille, rund fjernbetjening. Det er her Duo kommer i spil – mere om det senere.

Pulsmåleren har nu 5 mønstre, hver med 9 hastigheder med intensitet. Dette er en stor forbedring i forhold til originalets enkeltmønster. Solo og Duo tilbyder nu meget mere, hvilket giver et virkelig tilpasset spil.

I brug

Solo og Duo fungerer på samme måde som originalen – den har 2 silikone vinger, der hjælper grebet på penis, 3 højder for at give yderligere stimulation såvel som Pulse Plate, der sidder direkte under frenulumen, hvilket giver stor fornøjelse. For at betjene, skal du blot trykke og holde en enkelt knap på venstre side for et sekund eller 2, og legetøjet vil så lyde på livet på det første mønster og på den første laveste hastighed. Brug af plus og minus knapper på den anden side vil øge / mindske intensiteten. Hvis du trykker på tænd / sluk-knappen igen, ændres mønsteret. De omfatter et konstant mønster såvel som 4 forskellige “pulserende” mønstre.

Du kan bruge Solo & Duo enten slap eller oprejst – det er så sjovt at bruge Duo til at tage mig fra blød til hårdt – og det tager heller ikke masser af tid – det er derfor, at PULSE har været en gud send til mænd, der lider af erektil dysfunktion. Silikonevingerne holder legetøjet på plads, så du bare kan ligge der og nyde vibrationerne. Duo undlader aldrig at få mig op og oprejst på under 5 minutter, og det tager ikke lang tid at få mig til orgasme. Du kan også slå sammen med legetøjet – så du kan flytte disse vibrationer til forskellige steder langs din aksel, og vingerne og ribben i bunden arbejder sammen for at gøre det til en virkelig stimulerende oplevelse.

Men hvor Duo sætter sig bortset fra Solo er det sekundære vibrationer. Der er en anden vibrationsmotor på undersiden af ​​Duo, hvilket betyder at et par kan nyde dette legetøj sammen. I et hetero-par vil manden placere Duo på hans penis, så kan kvinden straddle og derefter male mod Duo – vibrationerne styres af fjernbetjeningen og har 3 konstante hastigheder. For os forsøgte vi ting bare lidt anderledes. Kun lidt…

Find andre gode onani-produkter til mænd her

Vi troede, at vi stadig ville forsøge at gå på tværs, men naturligvis ville vores mål være at give perineal stimulering – og i den henseende lykkedes Duoen. Vibrationerne er ikke overdrevent stærke og er måske lidt på den “buzzy” side, snarere end den dejlige, dybe rumpede side – men da den anden halvdel spænder mig, den kombinerede følelse af vibrationerne fra pulspladen, den ekstra Presset fra ham rider mig, og så langsomt og forsigtigt “slibede han” mod det følte sig fantastisk. Han sagde, at han følte en behagelig ‘kittede’ langs hans perineum, og hele scenariet havde ham grundigt ophidset. Da vi skiftede rundt, måtte jeg være enig med ham – selvom jeg næsten ønsket vibrationerne på undersiden, hvor det nogensinde var lidt stærkere.

Min anden ide var at bruge Duo som en håndholdt massageapparat. Med en god belægning af smøremiddel brugte jeg Duoen til at glide over mine smertefulde lår og kalve efter en lang dag på mine fødder på arbejdspladsen – og du ved hvad det virkelig hjalp! OK, så det var ikke en intens dybvævsmassage, men det følte mig rigtig flot. Jeg ved, at legetøjet ikke er designet til at blive brugt på den måde, men det fungerede for mig, og hvis jeg kan finde en ekstra brug, så er det bare gør det til en bedre værdi for pengene.

Rengøring og vedligeholdelse

Solo og Duo er nu WATERPROOF! Hurra! For at være retfærdig var oprydning på originalen ikke ligefrem vanskelig, men fordi det ikke var vandtæt, måtte du tage lidt omhu ved rengøring. Nu kan jeg skylle det hele i vasken og det er så meget lettere. Desværre er det fuldstændigt overtrukket i silikone, det betyder, at det er en komplet støvmagnet (i hvert fald i mit hus er det), så jeg er meget taknemmelig for at kunne pope den lige ind i opbevaringsposen, når den er ren og tør for at sikre, at den forbliver helt ren, klar til næste brug.

Resumé

Nå må jeg indrømme, at de har gjort det – de forbedrede sig på originalen – og for at være retfærdig var der ikke noget stort behov for forbedring alligevel – men de ændringer, de har gjort, er virkelig meget velkomne og helt sikkert flytte det op til ‘Må Have’ legetøjs område. De nye mønstre giver et velkomment tempoændring og giver dig mulighed for at tilpasse dit spil – uanset om du bare vil komme hurtigt ud eller måske forkæle dig selv med en længere kantsession – du kan. Den sekundære motor giver mulighed for udvidet par spil og det er WATERPROOF! Det betyder at du kan tage det i badet eller i brusebadet for vandlevende sjov når som helst. Det er diskret størrelse og form, kombineret med det er USB opladningsevne gør det til en god rejse legetøj også.

Hvis du virkelig nød den oprindelige PULSE, så tror jeg helt sikkert, at det er værd at opgradere. Hvis du aldrig har prøvet en før, så start helt sikkert med PULSE II Solo eller Duo – Vi har grundigt nydt det, og vi er sikker på, at du også vil.

score

10 ud af 10 (En sand contender for ‘Årets Legetøj’ 2015).

Hvor kan det købes

Solo har en RRP på omkring £ 68.99 og Duo har en RRP på omkring £ 88.99.

PULSE II Solo: Lovehoney / Sextoys.co.uk / Simpelthen fornøjelse / Belle De Soir

PULSE II Duo: Lovehoney / Sextoys.co.uk / Simpelthen fornøjelse / Belle De Soir

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here