Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Så Divine French Kiss Bullet Vibrator Review

Så Divine French Kiss Bullet Vibrator Review

1138
0

Jeg blev sendt fransk kys bullet vibe by Så guddommelig som en ekstra overraskelse med min Ooh La La Flower vibrator . Hvis du kan lide pinpoint-klitoris stimulation, er chancerne for, at du er en fan af kuglevibratorer. Kugler tendens til at være uden dikkedarer i modsætning til interne vibratorer.

Min pakke fra Så guddommelig blev smukt præsenteret, hver produkt gave indpakket i smukke papirpapir. Emballagen til Fransk Kiss Bullet er frisk og moderne. Geometriske mønstre på en lyserød og hvid kasse med et billede af den franske kys selv.

Candy farvet sjovt

Åbning af kassen var den første ting, der slog mig om det franske kys. Farven var. Det er rosa, så det har alligevel en start. Men det er en delikat slik skygge af pink. Det sætter mig i tankerne om cupcake-glasur eller candyfloss og det glæder mig meget.

Fjernelse af Fransk Kiss Bullet fra sit plastikhus var jeg overrasket over, hvordan silkeagtig det føltes. Overdækket af blødrosa silikone er det meget flot, når den strøg op i huden. Nogle gange kugler er plasticy følelse, så dette gør en god ændring.

Det fransk kys er en batteridrevet kugle vibe. Jeg er overrasket over at finde den kører på tre AG14 ur stil batterier. Batterierne er med til at omfatte den franske kys. Som du ville forvente, skrues nederste del af det franske kys og dukker batterierne ind i kuglens krop.

Fuss-Free Design

Med hensyn til design af det franske kys er rent og simpelt. Det er slik pink krop er kun brudt af en sort gummitætning, der markerer det punkt, hvor den franske kys løsner. Dette er slående og jeg kan lide det rosa og sorte farveskema.

Bullet vibratorer er normalt en knap operation og den franske kys er ingen undtagelse fra denne regel. Den sorte kontrol knap er placeret på bunden af ​​kuglen. Ved at trykke på denne knap tændes den franske kys og trykker på den igen, slukker den. Den franske kys er en one-speed bullet.

Vibrationerne er lette og buzzy, men i betragtning af at dette bliver drevet af urbatterier, forventede jeg ikke megakraft. De har det godt, når jeg bruger dem til at drille mine brystvorter eller mine partnere pik. Lyse drillende vibrationer har stadig deres plads i spil.

Super stille

Én ting jeg bemærker med det samme er diskretionen af ​​lydstyrken på fransk kys. Det er super stille. Jeg skiftede denne kugle i min lounge og min partner bemærkede ikke engang. Dette gør det perfekt til en travl husstand med børn.

Et andet godt lille pluspunkt til det franske kys er det vandtæt. På grund af sin lille størrelse og rolige natur gør dette det perfekt til badetidspil. Især hvis du som mit badeværelse ikke er særligt isoleret.

Jeg elsker at bruge Fransk Kiss Bullet under forspil. Dens lille størrelse gør det godt at bruge sammen med lidt afbrydelse af strømmen. Den kropsfarlige silikone belægning gør fransk kys krop til et godt værktøj til retning. Jeg nyder at binde min partner op og langsomt ved hjælp af fransk kys for at spore drillerier over hans hud. Han er helt følsom overfor stærke vibrationer, så dette er perfekt til at bruge til at retfærdiggøre den følsomme spids af hans pik, hans frenulum og bolde. Sterke vibrationer kan få ham til skade.

Tæthedsvibrationer

Så hvad med solo play? Jeg fandt det franske kys er godt til at plage mig selv. Ved at bruge en lille vandbaseret glidemiddel føles det silkeagtig mod min klit. Fordi strømniveauet er ret lavt, tager det mig tid at cum med fransk kys, men opbygningen er sjov. Jeg finder cirkel den franske kisses bløde spids omkring min klit for at være stor på en retfærdig måde. Det franske kys er ikke mit valg til en hurtig udløsning, det er mere en langsom kog slags spil. Men jeg gør cum hver gang jeg bruger Fransk Kiss Bullet . Jeg nyder virkelig at bruge den sammen med en dildo til samtidig indre penetration.

Vaske Fransk Kiss Bullet Det er super simpelt, bare skub det i vasken og giv det en vask med antibakteriel sæbe. Den er kompakt lille størrelse, der gør den perfekt til at rejse, den vil sidde pænt i din taske uden at gøre opmærksom på sig selv i alligevel. Måling kun tre inches i længden og 0,6 i diameter er ekstremt let at ække det væk. Den franske kys er phthalater og latexfri, tilføj dette til den kropsfarlige silikoneovertræk, og du bør ikke have nogen reaktionsspørgsmål efter brug.

I Sammenfatning

Prisen på Fransk Kiss Bullet er utroligt godt. Bare £ 7,99 for en silikone dækket, vandtæt vibrator er strålende. Hvis du er en power queen, så er det franske kys ikke kuglen for dig. Men hvis du leder efter en billig lille kugle, som er diskret, sikker til badspil og kropssikker, så fransk Kiss fra Så guddommelig er en god mulighed. Ligeledes, hvis du er ny til at lege med legetøj og søger et brugervenligt sted at begynde at udforske, så Fransk Kiss Bullet er et perfekt sted at starte.

Du kan købe Fransk Kiss bullet fra Så guddommelig til £ 7,99.

Tak til fab folk på Så guddommelig for at sende mig den Fransk Kiss Bullet . Denne vare blev sendt gratis til mig og i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here