Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Så Divine Lovesexy Silky Touch Vibrator Review

Så Divine Lovesexy Silky Touch Vibrator Review

1283
0

Nogle gange er navnet på et produkt så godt, at du simpelthen ikke kan vente med at prøve det. Den så guddommelige Lovesexy Silky Touch Vibrator er et sådant eksempel. Da jeg modtog denne smukke lille pakke fra Så guddommelig den første ting, der fangede mit øje var farven. Min gå til farve for alt, ikke bare sexlegetøj, er pink. Det Lovesexy Silky Touch Vibrator er en fantastisk dyb lilla som virkelig appellerer til mig. Det ser luksuriøst ud, og jeg har ikke engang rørt det.

Pakket i den velkendte moderne geometriske mønstrede boks, der markerer Så guddommelig , det Lovesexy Silky Touch Vibrator ser frisk og kompakt ud. Tager den Lovesexy ud af boksen er jeg bedøvet i størrelsen og hurtigt klik på, at dette er mere som en superkugle end en intern vibrator. Måling kun 4 inches, totalt i længden, med 3½ af de indsættelige er dette ikke designet til at ramme dine interne hotspots. En omkreds på 3 tommer, diameter forstærker yderligere dette punkt for mig.

Silke Silikone og Teasing Texture

Selv om jeg allerede kender Lovesexy vil ikke kile mine indre dybder Jeg kan godt lide den kompakte størrelse. Det hænger fint i min hånd og er ekstremt diskret. Spille med Lovesexy Jeg kan ikke stoppe med at strejke den kropssikre silikone. Jeg ved, at det står i navnet “Silky Touch”, men jeg forventer ikke en sådan silhuet silikone til en rimelig pris. Endnu en anden grund til at presonceptioner suger.

Over hele overfladen af ​​akslen på Kærlighed Sexy Silky Touch Vibrator er hævede silikone højder og hvirvler. Dette spænder mig meget. Jeg elsker tekstur på legetøj. Jeg elsker at have noget køb for at gnide min klit imod. Følelse af de sarte bump under mine fingre fylder mig med forventning om at have dem gnides over min klit.

Batteri Woes

Bunden af Lovesexy Silky Touch har en sølvfarvet knap, der styrer alle operationer. Dette fordobler også som batteridækslet, det er rigtigt, at Lovesexy Silky Touch kræver et AA-batteri, dette er ikke inkluderet. Jeg er ivrig efter at se, hvad Lovesexy har at tilbyde nu, især i betragtning af, hvordan det appellerer så meget til min taktile karakter.

Forsøg på at åbne batterirummet viste mere udfordring end forventet. Jeg antog, at enden skruede ned, men tråden er lidt skjult i silikonehylsteret, der dækker akslen. På trods af alle mine forsøg kunne jeg ikke skrue det og til sidst spørge min anden halvdel om at tage en tur.

Han kæmpede, indtil han klikede, skrællede silikonet lidt ned og justerede sit greb. Hele bunden skrues ud og springer ud. Når batteriet er i, læser jeg igen og skruer af kammeret et par gange for at tjekke det var bare mit dårlige greb og ja, nu ved jeg, hvad jeg skal gøre, det er meget lettere at åbne.

One Button Vibrations

Skift af Lovesexy Silky Touch på er lige så let som at trykke på knappen nederst, for at slukke for den, tryk og hold nede i nogle sekunder. Let. Der er ti indstillinger til Lovesexy, tre variationer i faste hastigheder og syv mønsterindstillinger. Nogle af mønstrene er meget forskellige fra de sædvanlige. Der er en, der først føles som en stabil hastighed, men den falder gradvis ud og derefter tilbage i. Dette er spændende og usædvanligt.

Vibrationerne er overraskende stærke for en batteridrevet vibrator. Der er en anstændig dybde for dem, og de er ikke overfladiske, som nogle batteridrevne kugler kan være. Tophastigheden er ret stærk, og jeg er spændt på at se hvilken slags orgasme det giver.

Fordi Lovesexy Silky Touch er lavet af silikone, du skal undgå at bruge silikonbaserede lubes med det. Dette kan beskadige den dejlige silkeagtige overflade. Slicking en lille vandbaseret smøremiddel over min klit Jeg lagde mig tilbage for at prøve Lovesexy Silky Touch.

Brug af Lovesexy Silky Touch

I brug fandt jeg en-touch operation nem at bruge og godt placeret. Hvis jeg skulle foretage en forandring, ville jeg måske ændre mønsterets rækkefølge, så de steg i intensitet. Jeg fandt at klikke på knappen for at ændre indstillinger, jeg hoppede et par gange fra høj til lav. Det var ret skræmmende for strømmen af ​​at bygge min ophidselse.

Gnid forsigtigt spidsen af Lovesexy over min klit følte mig godt. Jeg kunne vinkle den lille aksel lidt for at bruge de små hvirveler for at tilføje yderligere friktion. Circling dette på tværs af min vulva generelt følte stor men pin pegede på min clit det var lækkert.

Jeg prøvede Lovesexy Silky Touch internt og ryggen følte sig godt på penetration, men størrelsen var som jeg troede alt for lille. Jeg vil gerne se Så guddommelig Lav en større version af Lovesexy-akslen. Hvis mønsteret blev anbragt på en tykkere, længere aksel forestiller jeg mig, at det ville være meget interessant.

Delicious Sensations

Så tilbage til min klit og meget glad skal jeg have Lovesexy nestled tilbage sammen med min. Nogle af de syv mønstre fungerede meget godt for mig, og nogle var en ikke-starter. Mønstre er en ganske unik præference, jeg finder. Uden tvivl var min yndlingsindstilling den højeste stabil hastighed. Den konstante vibration fungerede godt med fornemmelsen af ​​højderne. Og jeg kom let at bruge den på denne måde. Jeg eksperimenterede også med at køre akslen ned på min vulva og nød virkelig det her.

jeg tror at Lovesexy Silky Touch er en rigtig forspilstjerne. Den kompakte natur gør det nemt at holde og subtile at introducere, det afbryder ikke spil. Rygene gør det godt til spil for alle, og gnide den mønsterede aksel over min partners pik var en god måde at retfærdiggøre ham på. Silikonen føles fantastisk mod hans frenulum og er nok til at have ham tigger.

Diskret og vandtæt

Det Lovesexy Silky Touch er meget stille. Selv i høj hastighed er det næsten umuligt at høre det uden for mit soveværelse. Dette gør det ideelt for folk med børn i huset. Superdrevne legetøj er store, men temmelig meningsløse, hvis du sjældent er hjemme alene.

Som jeg har forventet fra Så guddommelig det Lovesexy Silky Touch Vibrator er vandtæt, hvilket er godt til rengøring. Især da det strukturerede mønster kræver nøje opmærksomhed. Det betyder også, at denne lille lommrak kan ledsage dig i badet.

I Sammenfatning

Du kan købe Lovesexy Silky Touch Vibrator fra Så guddommelig til den forbavsende gode pris på £ 15.99. I betragtning af den overdådige latex belægning er dette en stor værdi pris og gør Lovesexy til en god overkommelig klitoris vibe inden for enhver rækkevidde. Jeg vil helt sikkert bruge Lovesexy Silky Touch en gang til. Det er en stor lille vibrator, og det teksturerede mønster sætter det adskilt fra andre klitorisvibber for mig.

Tak til de store folk på Så guddommelig for at sende mig Lovesexy Silky Touch Vibrator. Denne vare blev sendt gratis til mig i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here