Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Så Divine Sweetest Taboo Magic Wand Review

Så Divine Sweetest Taboo Magic Wand Review

1075
0

Normalt har jeg en kærlighed / haderforbindelse med wands. Så når Så guddommelig sendte mig den Sødeste Taboo Magic Wand Jeg var ikke sikker på hvad jeg kunne forvente. Men var begejstret for at prøve det.

Emballagen af Så guddommelig Produkter, jeg har vurderet hidtil, har alle været friske og moderne udseende, og det er ingen undtagelse. Inde i den lyserøde geometriske mønstrede boks sidder Sødeste Taboo Magic Wand sig selv. Så snart jeg åbner låget indser jeg, at dette ikke er som din normale stav.

Et perfekt størrelse hoved

Det første, der virkelig tager min opmærksomhed, er størrelsen af ​​stavhovedet. Mine tidligere problemer med wands har været, fordi de store flade hoveder ikke tilbyder noget for min klit at gnide imod. Jeg finder mig selv at prøve den vinkel, staven til at opnå den rigtige placering mod min klit. Dette kan være akavet, hvis staven er stor eller tung.

Lige væk kan jeg se, at det mindre hoved vil vinkle mod min klit på en meget bedre måde. Løftes Sødeste Taboo snor ud af boksen Jeg er glad for at bemærke det er let også. Det glatte slanke design føles godt i min hånd. Den sødeste Taboo er pink i farve, som som almindelige læsere vil vide, er min farve valg for alt. Det er en flot lys, ubrudt lyserød med et frisk look til det.

Kropssikker og genopladelig

Den sødeste Taboo er USB genopladelig, og så Divine leverer et USB-opladerkabel med det. Ladestik er magnetisk, og stikkene er på bagsiden af ​​håndtaget op af stavhovedet. Jeg gav min Sødeste Taboo en fuld opladning før min første brug. Det tog cirka 2 timer at opkræve, og det giver dig omkring 120 minutters spil.

Dækket i phthalater og latex fri krop sikker silikone, de Sødeste Taboo føles godt. Meget blød og silkeagtig mod min hud. Men med den lille smule, som nogle silikoner tilbyder som en ekstra friktion. Når jeg slår håndtaget i øjnene, indser jeg hurtigt, at dette kan indsættes! Håndtaget selv kan bruges til indtrængning.

Dobbelt formål Sjov

Der er en lille opadgående kurve til håndtaget, som hjælper med G-spot stimulering. Ved at måle 9,5 tommer i total længde, giver det indsættelige håndtag en god inddypningsdybde. Med en diameter på 1,65 inches er det imidlertid ikke den girthiest vibrator. Men i betragtning af at det er et dobbelt formålstøj, er det muligvis mig at være kræsen.

Placeres halvvejs op på håndtaget, på indersiden af ​​kurven sidder kontrollerne. Først tror jeg, jeg ved, hvordan disse arbejder, men jeg er ikke de kloge træsko jeg tror jeg er. Der er tre knapper. En tænd / sluk-knap omgivet af to piletaster. Jeg antager, at pilene skal øge og mindske strømmen, jeg tager fejl.

Uafhængigt styrede motorer

Et af de funktioner, der gør Sødeste Taboo lidt specielt er det har to motorer. Pileknapperne styrer de enkelte motorer. Pil nedad styrer motoren i håndtaget, mens pil op kan du rulle indstillingerne i stavhovedet.

Hver motor tilbyder dig tre konstante hastigheder og syv mønstervariationer. Vibrationerne i håndtaget virker mere diffunderede end stavhovedet. Måske fordi de er spredt gennem akslen i modsætning til at være fokuseret på et område. Stanghovedet samler vibrationerne pænt og fokuserer dem i spidsen. Der er et meget kedeligt punkt til spidsen, som jeg virkelig nyder.

Stærke vibrationer

Vibrationerne føler sig stærke og endda før jeg har prøvet Sødeste Taboo Jeg er uden tvivl, jeg nyder at bruge den. Jeg anbefaler at bruge en smøremiddel med enhver stav, men undgå siliconebaserede lubes, da de vil beskadige strimlens overflade. Den flade overflade og vibrationerne sammen kan føle sig lidt pinchy efter lidt, hvis du ikke bruger smøremiddel.

Bruger Sødeste Taboo trollstav var sjovt. Det dobbelte formål gav mig mere plads under spillet. Glide håndtaget inde i mig Jeg var glad for at mærke akslen stimulerer min G Spot delikat. Jeg troede ikke, at kurven ville være dybt nok, men måske er det den indtrængningsvinkel, jeg bruger. Vibrationerne retfærdiggør min inside, der fremkalder gasper af glæde fra mig.

Lag af Arousal

Jeg nød virkelig at bygge lagene i min ophidselse ved hjælp af Sødeste Taboo . Jeg brugte håndtaget til at presse og trænge ind i mig næsten til orgasmens punkt og stoppede derefter og skiftede til stavhovedet. Hovedet nestles sammen med min clit som en drøm, så jeg får et meget bedre køb imod det end et større hoved.

Begyndende ved de langsommere hastigheder sukker min allerede klibende klit i glæde, da vibrationerne pulser gennem mig. Jeg fandt, at jeg ikke engang havde brug for mønstrene, de faste hastigheder købte mig til et lækkert stærkt klimaks. Whacking indstillingen op til et af mønstrene var det nemt at udvide dette til en streng af flere orgasmer.

Diskret og vandtæt

På trods af at være meget magtfulde Sødeste Taboo er meget diskret. Selv på dens højeste indstillinger var lydstyrken ikke synlig gennem min lukkede soveværelsesdør. Som en mor af to nysgerrige teenagere er dette meget vigtigt for mig, når jeg køber legetøj.

Den sødeste Taboo er fuldt vandtæt, hvilket betyder, at det ikke kun er en brise at rense, men du kan bruge den i brusebad eller bad uden problemer. Så Divine omfatter en dejlig lille opbevaringspose med Sweetest Taboo. Jeg kan virkelig godt lide dette, det gør opbevaring så meget lettere, da jeg kan holde USB-kablet med staven.

I Sammenfatning

Så guddommelig sælge Sødeste Taboo magic wand til £ 54.99 hvilket er en fantastisk pris for en genopladelig stav. Hvis jeg skulle foreslå en forbedring for den sødeste Taboo-magi, ville det være at gøre håndtaget lidt svagtere for penetration. Det er en lille klage, men det ville gøre en forskel.

Det Sødeste Taboo ville gøre en perfekt første tavle til nogen, da den er så brugervenlig. Men selv som en ivrig sex legetøj samler jeg grundigt nød at lege med den søde taboo.

Mange tak til de fantastiske mennesker på Så guddommelig for at sende mig den sødeste Taboo tryllestav til at gennemgå. Dette produkt blev sendt gratis til mig i bytte for en ærlig upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here