Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Så guddommelig Ooh La La Flower Vibrator Review

Så guddommelig Ooh La La Flower Vibrator Review

1038
0

Det Ooh La La Flower vibrator blev sendt til mig for anmeldelse af Så guddommelig . Jeg er en rigtig sucker til en smuk pakke, så da jeg åbnede pakken og fandt to smukt gaveindpakket pakker, var jeg Oohing overalt. Modvilligt åbnede de smukke pakker fandt jeg en smuk æske, der var dækket af blomster.

Lyserød og hvid i farven Ooh La La Flower vibrator er lavet af silkeagtig lyserød silikone. Dette føles så glat at røre og gør Ooh La La Flower krop sikkert at bruge også. Det er også latex og phthalat fri. Akslen er ca. 6 tommer lang og ikke særdeles girthy. Hvad der gør Ooh La La Flower specielt, er blomsterknop type mønster på hovedet.

Hvis du forestiller dig en blomsterknald med kronblade viklet rundt om det, så er det sådan Ooh La La Flower hovedet er designet. Dette giver akslen yderligere tekstur, som jeg fandt ud af, tilføjer en interessant dimension under spillet.

Kontrol og funktioner

Der er ti funktioner til Ooh La La Flower vibratoren. Tre forskellige hastigheder med stabil vibration og syv pulsmønstre. Nogle af disse mønsterindstillinger er temmelig pulsey. Kontrolerne for indstillingerne er på bunden af ​​håndtaget. Der er kun en knap, så jeg ved bare ved at se, jeg bliver nødt til at rulle gennem indstillingerne for at reducere strømmen.

Hvis du trykker på knappen og holder knappen nede, skifter den Ooh La La Flower vibrator på, tryk på knappen igen flytter indstillingen til næste funktion. Det ville være rart at være i stand til at gå tilbage en indstilling, især hvis du er på den øverste hastighed af stabil vibe. For at reducere sensation skal du rulle gennem alle mønstre. Dette kan være en lille krølle, især når din klit er følsom. Jeg kan godt lide at kanten mig selv under solo play, nogle gange har det brug for lidt mere præcis kontrol end en one-button operation tilbyder.

Flowery Vibes

Vibrationerne selv er stærke og buzzy. Jeg kan godt lide pulsmønstrene, en af ​​dem føles temmelig tøff og jeg nyder denne en masse. De er ikke de dybeste vibrationer, men de er bestemt stærke nok til at behage mig. Placeringen af ​​kontrollerne er god, og det er nemt at skifte indstilling under brug.

At være USB genopladeligt Ooh La La Flower vibrator leveres med et USB opladerkabel. Jeg gav min fuld opladning før brug, og det blev opladet hurtigt. En fuld opladning tilbyder to timers spilletid. Betalingspunktet er to små magnetiske metal prikker på akselens bund. Du justerer blot prikkerne op med opladningskablet og det magnetisk tiltrækker.

Brug af Ooh La La Flower

Så det ser godt ud, men hvad er Ooh La La Flower vibratoren som i brug? Løft Ooh La La-blomstens skaft op med en lille vandbaseret smøremiddel, jeg forventede ikke meget. Jeg er lidt af en størrelse dronning og omkredsen var ikke så bred som jeg normalt ville kigge efter. Men jeg var overrasket over at finde, jeg nød virkelig indtrængen med Ooh La La Flower. Strukturen af ​​blomsterbladene føles fantastisk inde i mig, og jeg elsker den delikate friktion af silikone gnidning mod mine indersider.

Jeg forventede kun at bruge Ooh La La Flower til klitorisbrug, men det følte sig fantastisk internt. Vibrationerne pulserede pænt og jeg fandt fantastiske følelser ved at holde hovedet lige inde i mig selv og forsigtigt hvirvle det. Jeg ville have haft lidt mere omkreds, hvis jeg er ærlig, men det er bare mig, der er nøjeregnende.

Delicious Texture

Brugt clitorally fandt jeg tekstur på akslen var fantastisk til gnidning mod min clit, det tilføjede et ekstra lag friktion og vibrationerne rejste gennem det smukt. Jeg kom meget hurtigt ved hjælp af Ooh La La Flower vibratoren på denne måde. Det fungerede sikkert bedre for mig end en glat aksel. Blomkålens højder, selvom de er sarte, giver dig noget at gnide mod din klit.

Det Ooh La La Flower vibrator er også helt vandtæt, hvilket betyder at det kan tages i badet for at få ekstra plads til at spille. Rengøring af Ooh La La Flower er let i respekt, det er vandtæt og silikone, så det kan vaskes i vasken med antibakteriel sæbe. Du skal være forsigtig omkring alle de små riller og højder, hvor kronblade er dog. Jeg brugte en bomuldsbud for at sikre, at den blev grundigt rengjort.

I Sammenfatning

Et stort plus punkt til Ooh La La Flower vibrator er skønsbeføjelsen. Lydstyrken er meget stille, selv ved fuld hastighed eller højpulsindstillingerne. Jeg kunne ikke høre det gennem min soveværelse dør og kunne bruge det i fuld tillid selv med børn i huset. Dette er et stort kryds i ja-boksen for mig.

Jeg nød virkelig Ooh La La Flower vibratoren, endnu mere end jeg forventede at. Det er ikke en vibrator for dem der leder efter størrelse, men for mig havde det masser af fornemmelse. Så guddommelig pris den Ooh La La Flower vibrator på £ 34,99. Dette er en fantastisk pris for en god lille vibrator.

Mange tak til de store folk på Så guddommelig for at sende mig den Ooh La La Flower vibrator gratis. I bytte for en upartisk og ærlig anmeldelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here