Forside Sex nyheder og kvinder Så hvad er næste?

Så hvad er næste?

1369
0

Så nu hvor vi er et år gammel, hvad er næste for The Big Gay Review?

Nå, vores første skridt er at gå selvstændigt. Vi er ved at lave omskifteren, og den “selvstændige” version af webstedet skal gå meget kort tid (forhåbentlig med minimal forstyrrelse!).

For det andet vil vi helt overhale bloggens udseende, stil og stil – hovedsagelig, så jeg kan give mig mere kontrol over, hvordan indhold vises, og for at få en bedre forståelse af vores webstedstrafik, så jeg kan producere mere af det indhold, du elsker. Det nye websted vil ikke fortsætte, før jeg er helt tilfreds med det, og at det fungerer helt, men vi vil se nye funktioner – jeg vil endelig få den rette “review” widget, som jeg altid har ønsket – og det er bare til at begynde med! Jeg håber, at vi i slutningen af ​​juni har lavet overgangen – og et større, bedre og lysere ‘Big Gay Review’ -site vil snart vise dine computerskærme!

Mange tak for at holde sig fast – de sidste 12 måneder har været vanvittige – og det kommer kun til at blive bedre herfra!

Så her er til næste kapitel!

Skål!

Dx

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here