Forside Sex nyheder og kvinder Sjov Factory B Bolde Jiggle Butt Plug

Sjov Factory B Bolde Jiggle Butt Plug

529
0

Jeg er stadig forholdsvis ny til verden af ​​stødpropper. Sikker på, at jeg har haft masser af andre legetøj, der er dristigt væk, hvor ingen anden legetøj er gået før … men stik altid forblev noget ubehagelige for mig.

Men nu hvor jeg er blevet indoktrineret til den vidunderlige verden af ​​stødpropper, undrer jeg mig over, hvorfor jeg har ventet så forbandet længe?

Fun Factory er et fantastisk firma, der har produceret nogle virkelig innovative legetøj (herunder den vidunderlige Cobra Libre mannlige masturbator), og jeg er altid imponeret over den overordnede kvalitet, de producerer – fra den luksuriøse, men enkle emballage til den højkvalitetsbygning af alle deres legetøj – og det var ingen undtagelse.

Førstehåndsindtryk

Den sjove Factory B Bolde Butt Plug Jiggle Ball er i det væsentlige 2 legetøj i en. Det er en stump plug og en kegel toner (bare til din bum!). Stikket er lavet af højkvalitets silikone og har 2 ‘perler’ i forskellige størrelser. Den første perle har en omkreds på 4,2 inches, og den anden har en omkreds på 4,75 inches. Der er en t-bar nederst, hvilket betyder at du kan glide dem ind og ikke bekymre dig om, at de forsvinder (og gør det muligt at bære det komfortabelt, uanset hvor du er). Indenfor hver perle er en vægtet kugle, der bevæger sig indvendigt, mens du bevæger dig, designet til at forøge følelser på en ny og spændende måde. Det tilspidsede tip giver mulighed for nem indføring, men det er stadig bedst at bruge masser af vandbaseret glidemiddel til maksimal komfort. Stikket føles virkelig vægtigt og solid kvalitet, og jeg kunne ikke vente med at prøve.

I brug

Til første gang besluttede jeg, at jeg bare ville sætte stikket i og bære om min normale dag. Med masser af smøremidler slog jeg let ind i det. Det havde bestemt mig til at føle mig komfortabelt fyldt, og t-baren nestede pænt mellem kinderne, men var helt sikker og gik ingen steder hurtigt. Den tynde hals nederst på stikket er også perfekt til at “klæbe” for at holde plads også. Alt var fint. Så begyndte jeg at bevæge mig, og pludselig var der en lidt underlig trækoplevelse fra nedenunder. “Åh … det er nyt” tænkte jeg på mig selv. Det var en usædvanlig følelse, men slet ikke ubehagelig. Så jeg fortsatte med at gå og ledes tilbage til mit skrivebord. Med hvert fodspids bevægede kuglerne inde i stikket rundt, og det var forsigtigt nudging proppen og var lige så lidt kittende på min prostata. Det var meget subtilt, men jeg var meget opmærksom på det. At sidde ned var let, og da t-baren sidder pænt mellem kinderne, bliver den ikke i vejen. Det betød imidlertid, at spidsen af ​​stikket nu massivt masserede min prostata. Efter ca. 10 minutter måtte jeg undskylde mig selv og løbe til badeværelset og havde en knæskakende orgasme. Og det var lige ved at sidde ned og forsøgte at skrive en mail til en klient! Allerede er det en tommelfinger fra mig.

Men den rigtige sjov kommer (let …), når du bruger i spilletid (det være sig solo eller med en partner). Når den er indsat, er stikket travlt med at stimulere internt, mens du er fri til at fortsætte med det, du vil gøre, men med alle de bevægelser, du laver, kugler disse bolde ind indenfor og ramper op følelserne. Før længe skal jeg flop på ryggen – jeg føler mig utroligt følsom og så tæt på orgasme … og det er da det ramte mig. Jeg trak ud min Deluxe Magic Wand , whacked det fuldt ud og placeret det mod t-baren. Oh. Min. Gud. Jeg er bange for, at jeg i nogle få sekunder kan have sortet ud. Alt lige ramt stedet. De dybe, rystende vibrationer af staven filtrerede smukt gennem stikket og sendte spændende vibber lige gennem proppen, lige til prostata – og med de jiggleballer, der nu arbejder over tid, havde jeg en af ​​de bedste håndfri orgasmer jeg har Nogensinde har haft. Jeg lå der, helt målløs, sved drypende fra panden … gasping for luft. Jeg tror måske, at jeg måske også græd forsigtigt …

Rengøring og vedligeholdelse

Da dette er en silicone legetøj, vil du gerne vaske det med varmt vand og masser af sex-legetøj renere. Lad tørre og derefter opbevare den igen i den lille boks eller opbevare den i en lille taske for at holde den i toppunkt. Hvilket bringer mig til en af ​​de små irritationer med dette stik. Der er huller mellem den sorte silikone og den røde plastik, hvilket betyder at “ting” kan sidde fast derinde, så du skal virkelig betale grundig opmærksomhed ved rengøring.

Fun Factory B Balls Jiggle Butt Plug

Sjov Factory B Bolde Jiggle Butt Plug

Resumé

Jeg elsker dette stik. Det har en stor længde og en tilfredsstillende omkreds, nok til at holde enhver begyndere / mellemproducent føle sig fuld og glad. Jeg er bekymret for, at de mere avancerede spillere måske ikke finder det udfordrende nok, og chancerne er, at jigglen ikke vil tilføje for meget … men for begyndere / mellemprodukter er der meget sjov at få med dette stik. Enkel at bruge, ren og god til at eksperimentere med (seriøst, prøv Magic Wand-tricket …). Det er ikke min favorit anal legetøj, men det er helt sikkert deroppe som et af de bedste jeg har brugt i et stykke tid.

Hvor kan det købes

Få din kæreste fra Lovehoney i dag!

Besøger fra USA? Du kan bestille dine jiggle bolde her .

Jeg blev sendt gratis til Lovehoney i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine tanker, meninger eller oplevelser med dette eller andet legetøj, jeg er sendt til anmeldelse. Alle tanker og oplevelser er 100% ægte og min egen. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here