Forside Sex nyheder og kvinder Sjov Factory Pulsator Stronic Drei

Sjov Factory Pulsator Stronic Drei

1337
0

Fun Factory forsøger altid at skubbe konvolutten med innovationer. Mange legetøj har forsøgt (og mislykkedes) at efterligne den stødende følelsesfilt under sex … Har de endelig opnået det?

For et øjeblik siden var UKs websted ‘Vibrator Kingdom’ vært et lukket salg, hvor alle deres aktier blev tilbudt med en massiv 40% rabat. Spotting en mulighed for at afhente nogle gode tilbud, jeg skubbede et par ting i min kurv. De var de BS er Nice Alex dildo, den Vi-Vibe Touch og Stronic Drei. Sidste år splæste jeg på mit første store luksus køb med Stronic Zwei Prostata Massager.

På det tidspunkt troede jeg, at Zwei var et temmelig utroligt stykke udstyr. Men en del af mig havde ofte spekuleret på, om Drei ville have været et bedre valg. Så da jeg var i stand til at vælge en til næsten halv pris, gravede jeg mit betalingskort ud og ponede kontanterne op og var spændte på, at jeg endelig kunne tilfredsstille min nysgerrighed.

Førstehåndsindtryk

Som med alle Fun Factory-produkter er emballagen ret lige fremad. En ydre paphylster har smagfulde skud fra legetøjet, og den indvendige boks er guld med rødt foring – dette huser Stronic Drei og det magnetiske opladningskabel. Og det er stort set det!

Stronic Drei er lavet med en silicone belægning over akslen, med et robust ABS plast håndtag. Silikonen har en blødhed til den, men den har også en kraftig træk – det føles ikke overdrevent glat. Spidsen har en lille kurve, der er fleksibel, mens resten af ​​akslen er stiv.

Drei har en indsættelig længde på 5 inches og en omkreds på 4,25 inches på det tyndeste punkt og 5,5 inches på det bredeste punkt. Det er semi-realistisk i fremtiden, med en lille, konisk glans. Hele toppen af ​​akslen har en række hæder til at yde ekstern stimulering.

Legetøjet kræver fuld opladning før brug. Du skal blot tilslutte ‘Klik’ N ‘Charge’ magnetkablet til Drei, tilslut det til en ekstra USB-port på din computer (eller hvis du har en oplader), og vent derefter på 16 timer. Ved fuld opladning skal Drei vare i 4 timer – så masser af tid til en rigtig lang trukket session eller et par kortere, før det skal genoplades.

I brug

Lad mig bare komme ud og sige det, lige fra begyndelsen – jeg nød det meget mere end Zwei, men som Zwei – det lider stadig af et par korte fremskridt. Jeg vil komme videre til hvorfor på et øjeblik. Første ting først – Smøremiddel. Du skal bruge masser af det. Jeg ejer ikke mange Fun Factory-silikone legetøj – men konsensus er, at deres silikone nok er en af ​​de mest slidstærke silikoner derude. Faktisk formulerede en af ​​mine kollegerbloggere det meget bedre end jeg kunne have:

Selvfølgelig henviser de til et helt nyt Fun Factory-legetøj, men stemningen forbliver. Med det sagt, når du har en god belægning af smøremiddel over det, bliver Drei meget mere glat og glat. Baseret på akselens størrelse, kan de, der stadig er temmelig nye til anal, ønske at varme op lidt først. Jeg var dog (med meget tålmodighed) i stand til at komme ganske hurtigt. For den bedste oplevelse indsættes jeg med den buede spids, der peger ud mod min navle, med henblik på maksimal prostataydelse.

Drei har flere forskellige “funktioner”. Ved at trykke på den røde ‘Sjov’ knap, starter Drei ind i, hvad de kalder den ‘perfekte indstilling’. Dette er et medium, konsekvent tryk. Ved at trykke på ‘-‘ (minus) knappen, cykler ned til 2 ‘lavere’ indstillinger. Den første er et mere “skævt” tryk, og det sidste er en langsommere, intermitterende kraft.

Ved at trykke på ‘+’ (plus) knappen tages du op igen gennem nogle af de mere ‘intense’ mønstre. Det fjerde mønster er en hurtigere og ensartet kraft, der øger til den hurtigste hastighed over mønster 5 og 6. Det syvende mønster er en rullende bølgespænding, mønster 8 er mere som et “galopperende” tryk og starter forsigtigt og øger intensiteten. Det sidste mønster er næsten som en ‘Tango’ rytme. Ved at holde ‘Fun’ knappen nede igen slukkes den. Det har også en rejse lås – Ved at holde plus og nøgle knappen nede låser du den, og derefter trykke og holde nede Minus og sjov knappen låser den op – så hvis du rejser med dit sexlegetøj, har du den ekstra fred i at det kommer ikke til at blive afbrudt mens du er på farten.

Så efter at jeg havde fortrolig mig med alle mønstre og hastigheder, fik jeg mig selv godt og med en god dosis smøremiddel glider jeg langsomt ind i Drei. For at gøre det nemt at indsætte, ligger jeg på min side med mine knæ op mod mit bryst. Ryggen på ydersiden stræbte forsigtigt min sphincter og efter at jeg havde nået halvvejs, besluttede jeg at starte skuddet. Da Drei shuddered i bevægelse, tog jeg dybt indånding og lukkede mine øjne. Problemet med at stramme legetøj er, at hvis du holder dem for tæt, mister du den bevægende bevægelse, men hvis du holder den for løs, så er det let for legetøjet at glide ud.

Ved lige meget omhyggeligt at hvile min hånd mod bunden af ​​håndtaget, kunne jeg få Drei gøre det. Da jeg slappede af, kunne jeg tage mere af akslen, indtil hele sagen var inde, og spidsen stødte forsigtigt mod min prostata. På dette tidspunkt begyndte stødene at føle sig lidt for svage, så jeg var nødt til at komme op i magten.

På dette tidspunkt ønskede jeg virkelig at opleve, at hele Drei måtte tilbyde, men jeg fandt det lidt akavet at holde det, så jeg skiftede op til lægger på min front. Da jeg lå der med mit ansigt i min pude, begyndte mit sind at fylde op med minder om den session, jeg havde med min herre i weekenden. På hurtigere hastighed var stødene lidt større, og akselens længde og kurve betød, at det var at banke min prostata og få mig til at svede hele tiden. Det havde snart min hud prikkende.

Da det fungerede mig, og jeg blev mere og mere vækket, indså jeg, at jeg ikke kunne blive her, så jeg var nødt til at skifte position igen. Det var her, jeg bemærkede, at ting skulle være akavet. På min ryg betød, at Drei nu var tilbøjelig til at glide ud, medmindre jeg holdt det på plads med en meget forsigtig (og mild) touch. Men i denne stilling var trykket på min prostata nu mindre intens. Alligevel var den overordnede fornemmelse stadig behagelig.

Så hvad er der galt med det? Nå først er skuddet faktisk stadig et lille hit og miss, og er virkelig afhængig af, hvordan du foretrækker at holde og bruge dine legetøj. Hvis du holder det for tæt, dæmper du trykningen, men det er mere sandsynligt, at det vil glide ud ved at bruge det “håndfri”. Ved at lægge på min mave fik jeg fuldt ud at glæde hænderne fri.

Silikonen er også et lille problem – jeg blev nødt til at smøre igen et par gange, og på grund af silikonens lidt “slæbende” natur bliver det ubehageligt.

Rengøring og vedligeholdelse

Stronic Drei er helt vandtæt, så rengøring er utrolig hurtig og enkel. En god skylning under vandhanen med lidt varmt vand og rigelig legetøjsrens skal være tilstrækkelig. Du vil gerne sikre, at du giver det en ren gennemgang – disse højder kan nemt smøre lube og andre kropsvæsker. Med hensyn til opbevaring tiltrækker Drei støv som en magnet, så hvis du kan holde den i en fnugfri taske, så gør det. Ellers skal du skylle den næste gang du vil bruge den.

Resumé

Mennesker, der nyder stærk tekstur, mildt realistiske legetøj og masser af tålmodighed, får meget ud af Stronic Drei. Imidlertid har Drei et stødt pris, og baseret på hvor akavet det kan være at bruge, er jeg ikke sikker på, at jeg ville sige, at det faktisk er værd at den fulde pris. Hvis du finder det i et salg, og det er mindre end £ 70 – så vil jeg nok foreslå at snappe det op. Det er et forsøg værd, men det er ikke noget, jeg ville bruge regelmæssigt.

Hvor kan det købes

Lovehoney // Simpelthen fornøjelse

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here