Forside Sex nyheder og kvinder Sjovt, hvordan han stadig overrasker mig, selv efter 10 år …

Sjovt, hvordan han stadig overrasker mig, selv efter 10 år …

626
0

Jeg kan godt lide at tro, at jeg ved alt om min mand. Nå, i det mindste alt det er vigtigt. Vi har været sammen i 10 år, så hvis jeg ikke kender ham nu …

Vi besluttede at fejre dette år ved at gå væk for en ‘romantisk’ weekend. Vi valgte en lille hytte i skoven (med privat badestamp) – et sted fredeligt hvor vi bare kan slappe af og nyde hinandens selskab. Det var dejligt.

I løbet af denne weekend opdagede jeg, at jeg ikke vidste alt om den mand, jeg giftede mig med. Han havde holdt en mørk hemmelighed fra mig. Jeg var chokeret, da jeg fandt ud af, og jeg vidste først ikke hvad jeg skulle gøre. Det viser sig, at han kan lide at blive spanked.

Hvordan kan jeg gå 10 år uden at vide det? Nå, jeg kan nok sige, at jeg altid har været en meget vanilje fyr. Det tager ikke meget at behage mig. Det hjælper heller ikke, at han normalt er meget stille når det kommer til at diskutere, hvad han kan lide i soveværelset. Det tog mig 4 år at introducere legetøj i vores soveværelse rutine (og vi har ikke set tilbage). Så hvordan skete alt dette?

Det var din sædvanlige lørdag aften. Jeg følte mig frisk og trak ham op til soveværelset. Midt i at teste nogle nye legetøj kastede jeg al forsigtighed til vinden og tog ham groft. I øjebliksvarmen slog jeg ham hårdt på røvet. Og han elskede det. Han så chokeret ud. Som gjorde jeg. Så gjorde jeg det igen … og jeg fik den samme reaktion. Når det var forbi, smilede jeg på ham. “Jeg anede ikke, at der var en mand, der kunne lide at blive spanked skjult derinde”.

“Det gjorde jeg heller ikke?” Sagde han, genert. ÅH GUD! Jeg kunne ikke have været mere begejstret. Jeg har altid været desperat håbet på, at han ville få modet til at bede om at prøve noget nyt og anderledes … og det var nu den perfekte mulighed. Jeg besluttede at jeg var nødt til at komme direkte på nettet og bestille en æske af frække godbidder til at tage væk med os i weekenden. Dette omfattede en spanker, hoftepisk, tickler, blindfoldet, manchetter og en række andre legetøj.

Da det endelig kom til at dø de nye legetøj, sprang en spænding med spænding, den gik gennem min krop. Jeg havde ham nøgen, på maven, med hænderne cuffed over hovedet, bindefoldet, så han havde ingen anelse om, hvad der skulle ske. Jeg begyndte langsomt; Jeg løb min fjer kittler op og ned i hans krop. Da han begyndte at nyde de bløde, fornemme fornemmelser, bragte jeg pludselig ham tilbage ned til jorden med en skarp THWACK på bommen med spanking paddlen. Hans krop rystede, og han stønnede under hans ånde. Jeg gik tilbage til tickler, over ryggen, ned over hans bum og ned på hans venstre ben … THWACK! – Lige på låret. Der var en anden rystelse og et andet stønn. Jeg flyttede op til højre ben, begyndte ved hans fod og arbejdede mig op … THWACK! En anden sejr for spankeren, som hans krop snegler – et lille rødt mærke, der nu vises på hans højre lår.

Jeg blandede så lidt op og bragte hoftepisken ud. Jeg forsagede forsigtigt halerne mellem mine fingre, da jeg stod der og undersøgte min lille del. Jeg fik ham til at ligge på ryggen og begyndte at forsigtigt løbe de bløde suede haler over hans krop – hans brystvorter, hans lyske … og lige som han begyndte at løsne sig igen, en hurtig flap af håndleddet og de haler piskede hans ben. Hans arme Hans bryst Selv en mild flip over hans bolde. Råbte han. Jeg panikede, at jeg måske havde slået ham lidt for hårdt … men han åbnede langsomt sin mund og sagde “igen …” i en hæmmet hvisk.

Og for den næste time er det det, vi gjorde. Jeg forsigtede ham forsigtigt med kilden og de bløde haler, efterfulgt af en skarp THWACK af spanking paddlen. Glæde og smerte. Bitter og Sød. Jeg følte mig så levende, så i kontrol. Det var sådan en tur til at se ham sårbar. Det førte til en af ​​de bedste møder vi har haft i 10 år.

Bagefter lå han bare med et stort dumt grin på hans ansigt. Og mens jeg var så utroligt tilfreds, kunne jeg ikke hjælpe med at føle mig sur.

Hvorfor i helvete fandt jeg det ikke tidligere før?

Dette er blot begyndelsen. Jeg kan ikke vente med at fortsætte med at udforske vores nye dom / underside af vores forhold. Vi kan være begyndere, men jeg er en hurtig lærer – og jeg har en mere end villig studerende. Lad spillene begynde…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here