Forside Sex nyheder og kvinder Sliquid Ride Bodyworx Silikonsmøremiddel og Rock Delay Spray

Sliquid Ride Bodyworx Silikonsmøremiddel og Rock Delay Spray

529
0

Først og fremmest, lad mig undskylde for manglen på opdateringer i den sidste uge eller så – ikke kun har jeg arbejdet, men jeg har slået ned med influenza AGAIN – alt sammen kombineret med en alvorlig mangel på søvn har lige forlod mig med absolut NUL energi eller entusiasme for noget – jeg tror jeg er nu over det værste af det, så jeg håber virkelig, at tingene vil komme tilbage til normal ASAP – Jeg beder dig bare om at være tålmodig og bar med mig!

Vi kigger på 2 produkter i dag, begge til rådighed for mig af den slags folkemusik på Belle De Soir , som sendte mig et udvalg af Sliquid prøver til anmeldelse. Vi har allerede givet en runde af Stroke Rub Oil og i dag tager vi et kig på RIDE BODYWORX Silicone Lubricant og ROCK Delay Spray. Vi kigger først på smøremidlet, så lad os komme direkte ind på det.

SLIQUID RIDE BODYWORX SILICONE PERSONLIG SMØR

Førstehåndsindtryk

Silikonesmøring er generelt den type smøremiddel, jeg bruger, når du hænger i anal spil – hovedårsagen er at den ikke absorberes så hurtigt som vandbaserede lubes, hvilket betyder, at en session kan vare længere, før jeg føler behov for at genbruge. Min mand foretrækker også at bruge det som en onaneringsløbe af lignende grunde.

RIDE BODYWORX silikone smøremiddel er pakket meget enkelt, men ser stadig overraskende elegant ud. Det er en slank sort flaske med en skinnende mat sort etiket. Den skinnende sølvtekst og den røde drage logo skiller sig rigtigt ud. Den har en af ​​disse små flip caps (når du trykker på den ene side og den anden side dukker op), som er rigtig god til at forhindre spild, bør ting blive lidt væk og du banker flasken over på dit bedste dynebetræk.

Ligesom alt andet i SLIQUID-serien er det Glycerin og Paraben fri og er designet til at være allergivenligt og ikke-toksisk. Den er velegnet til brug med latex, gummi og plastik (og glas og metal).

I brug

Silikonsmøreen har en løbende konsistens – det er næsten ensartet som Stroke Oil, der er ret ‘vandig’, men smøremidlet er lidt mere viskøst – det betyder at få smødet, hvor du vil være, kan være lidt … godt, ikke vanskelig – men det er meget nemmere at anvende smøremiddelet i hånden først, før du derefter forsigtigt anvender det på det, du vil have – ved at anvende smøremiddelet direkte til en dildo, vil du f.eks. se, at smøremidlet bare løbe tør og drible i alle retning. Dette er ikke et stort problem, og det er noget, jeg har oplevet med andre silikone lubes før – men hvis du er speciel om at holde sengetøjne smidfri, så vil du måske tage lidt ekstra pleje.

Glideren glider ubesværet over huden, hvilket betyder, at du ikke kun kan bruge dette som en intim smøremiddel, du kan også bruge den til hele kroppen – og da det er silikonebaseret, kan tingene blive ekstra glatte.

Smøremidlet er utroligt glat og glat – det gjorde indføring af legetøj / fingre / wangs yderst behagelig, og selv efter lidt kraftig fremdrift forblev tingne stadig pæne og glatte. Jeg har endnu ikke fundet en smøre, der ikke behøver genbrug – men da ting begyndte at føle sig lidt tørre, sikrede kun en eller to små ekstra dråber, at ting gik glat igen.

Det er lugtfrit og har ringe eller ingen smag og kan endda bruges i bad eller brusebad (dog udøve ekstrem forsigtighed, hvis du vælger at spille i bad eller brusebad – jeg har næsten lært den hårde måde på ferie med silikone lube i et varmt karbad – næsten knækket mit hoved åbent, glider på forbandede smøremiddel …).

Efter brug lader det dig ikke føle at være fedtet, og jeg har faktisk fundet min hud til at føle blødere og glattere – alle tegn på en førsteklasses glidemiddel.

SLIQUID RIDE BODYWORX ROCK DELAY SPRAY

Førstehåndsindtryk

Når jeg laver planer om at mødes med venner, kan jeg altid komme frem tidligt. I soveværelset vil jeg gerne tage min tid og nyde det øjeblik – heldigvis er ‘ankomsten for tidligt’ aldrig noget, jeg har et problem med. Men jeg gætter, at jeg nogle gange vil kunne holde lidt længere, end jeg normalt gør – selvom jeg bare har en hurtig ‘session’ – og ROCK Delay Spray lovede det ville hjælpe.

Den er præsenteret på samme måde som silicone smøremiddel, om end i en meget mindre sprøjteflaske. Hovedbestanddelen i forsinkelsesprayet er benzokain – et aktuelt numbingsmiddel, der findes i ting som hostedråber / halssukkler og er designet til at reducere følsomheden. For at anvende, når det er oprejst, anvende 3-4 sprøjter til både hovedet og akslen på penis 5 minutter før kraftig seksuel aktivitet (dvs. under forspil).

I brug

Efter at have fået mig alle ‘vækket’ og klar til at spille, brugte jeg en god sprøjt på spidsen af ​​min penis og 2 mere liberale sprøjter på akslen. Jeg ventede 5 minutter og kom ned til noget spil. Umiddelbart bemærkede jeg en forskel, og i første omgang var det virkelig rart mig ud. Jeg kunne mærke, hvad jeg gjorde, men samtidig kunne jeg ikke mærke, hvad jeg gjorde. Det havde ikke fuldstændig dæmpet al fornemmelse, men det havde helt sikkert opslugt mig nok, og jeg var overbevist om, at denne session ville se mig vare længere.

Nå … den gode nyhed er, jeg varede længere. For langt. Det kom til det punkt, hvor jeg kede mig – for det fungerede også godt for mig. Jo længere jeg gik på, jo mere begyndte jeg bare at tabe fornemmelse helt, og efter en halv time viskede jeg bare væk. Jeg ved ikke præcis, hvad problemet var – men jeg gætter der var bare en slags afbrydelse i min hjerne et eller andet sted. Jeg nyder en god kvalitet homoseksuel porno og ved hjælp af en af ​​mine yndlingsmasturbatorer, men fordi jeg ikke kunne mærke noget nedenunder, var det som om nogen bare smed en switch, og før jeg vidste det, sad jeg med bare en lunken pik i min hånd (godt, i det mindste tror jeg det var stadig i min hånd).

Resumé

Silikonsmøremidlet var fantastisk. Det har en god konsistens og er virkelig glat. Det er lugtløst, smagløst og helt sikkert for alle og alle at bruge – og når det kommer til at spille analt, så er det den slags smøremiddel, jeg vil gå til – det er langvarig smag og virker rigtig godt med glas og metallegetøj. Det er også meget alsidigt og er lige så sjovt, når det bruges som massageolie, da det er en intim smøre.

Forsinket spray er en massiv miss for mig MEN – Jeg tror ikke, det er et dårligt produkt. Det gør hvad det siger, det vil gøre, og det virker hurtigt og effektivt – så hvis du har et problem, der varer i soveværelset, så kan det være meget nyttigt for dig – for mig selv, da det egentlig ikke er et problem bare gjort ting mærkeligt for mig. Det lugter behageligt, indeholder ikke noget ubehageligt og forårsager ingen irritation eller ubehagelige følelser – det er bare ikke et produkt, jeg føler jeg har brug for.

score

Da jeg har gennemgået 2 produkter i en anmeldelse, vil min lille widget ikke arbejde her – så scores for produkterne er som følger:

Slibende Silikonsmøremiddel: 8 ud af 10

Delay Spray: 6 ud af 10

Hvor kan man købe

Silikonsmøremiddel (fås i 125 ml / 255 ml flasker).

Forsinkelsesprøjte (33 ml flaske).

Disse produkter blev sendt gratis til mig af Belle De Soir i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker ikke min mening eller erfaringer med produktet på nogen måde. Alle oplevelser og feedback her er 100% mine ærlige, ægte tanker og meninger. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here