Forside Sex nyheder og kvinder Sliquid Ride Rub Stroke Oil

Sliquid Ride Rub Stroke Oil

531
0

Jeg blev kontaktet af den dejlige folkemusik på Belle De Soir , der spurgte om jeg gerne vil gennemgå nogle nye Sliquid produkter de planlagde at lagre. Da jeg aldrig har prøvet noget af Sliquid før, var jeg selvfølgelig glad for at acceptere udfordringen.

Jeg har fået 4 produkter at prøve: Ride Rub Stroke Oil, Ride Razor Body Shave Cream, Ride Bodyworx Rock Delay Spray og Ride Bodyworx Silicone Lubricant. De resterende anmeldelser vil komme over den næste uge eller deromkring. I dag er jeg glad for at præsentere mine tanker og resultater på den første af disse produkter: Rub Oil.

Jeg har brugt produkter, der er blevet markedsført specifikt som onani lubes – men disse har alle været smøremidler af cremeform, der bliver slicker, når de opvarmes. Dette er den første ‘onani’ olie, som jeg har prøvet, og det var unødvendigt at sige, at jeg var meget fascineret. Så hvordan kom vi videre? Nå, lad os finde ud af, skal vi?

Men først, hvorfor Sliquid?

Sliquid er formuleret til at være helt sukker og sukkerderivater fri (glycerin) og med sparsomme mængder af kun de sikreste ingredienser, hvilket gør det til det reneste og mest naturlige smøremiddel på markedet. Tidligere vil de fleste smøremidler finde dig, der er forsynet med glycerin, og i nogle mennesker kan brugen af ​​disse smøremidler føre til UTI (Urinary Tract) eller Gær infektioner. De er også parabenfrie. Parabener er et fælles konserveringsmiddel, der er mange i mange produkter over hele verden. Undersøgelser af virkningerne af parabener på kroppen har vist, at kvinder, der har udviklet brystkræft, har højere parabensniveauer i deres kroppe. Selv om det ikke er afgørende, at parabener er årsagen, tager Sliquid tilgangen til “bedre at være sikker end undskyld” og sikre, at alle deres produkter er fri for dette konserveringsmiddel.

Førstehåndsindtryk

Da dette markedsføres som en mannlig onaniolie, er emballagen meget “maskulin” og har et “cowboy” -motiv, der er relativt smagfuldt. Olien er lavet af en kombination af naturlige møtrikker og frøolier, blandet med silikone (så det gør det uegnet til brug med latex kondomer eller silikone sexlegetøj). Ligesom andre produkter i Sliquid-serien er dette også Glycerin og Paraben fri og kan bruges som både en onaniolie eller som en massageolie.

Olien inde har den typiske konsistens af en massageolie, og en lille smule går langt. Der er lidt lugt og er relativt smagløst, så skal du tilfældigvis få noget i din mund, det er ikke verdens ende.

I brug

Når jeg bruger en lube som dette, tror jeg altid, at mindre er mere – det absorberer ikke så hurtigt som en vandbaseret glidemiddel – så hvis du overhaler det, vil du få et rigtigt rod ( ikke en god en) på dine hænder. Påfør kun et par dråber til din hånd og anvend derefter på penis. Hvis du har brug for mere, skal du blot anvende en dråbe ad gangen, indtil du har fundet den sammenhæng, du er tilfreds med. Nu producerer denne slagolie ikke en slipperiness som almindelig smøremiddel gør – det er noget lidt anderledes. Det føles … glattere.

Når jeg har brugt olien, har jeg konstateret, at jeg ikke kan ‘bevæge’ så hurtigt som jeg normalt gør med almindelig glidemiddel – og det er en god ting for mig – da det giver mig mulighed for at tage sig tid til virkelig nyd det jeg laver. Nogle gange er det for hurtigt, eller jeg er nødt til at genanvende, fordi tingene er tørret ud. Der er ikke sket noget her. Jeg må være langsommere, blødere med mine bevægelser, som har ført til øget følsomhed – hvilket fører til større og bedre orgasmer.

Det vigtigste for mig er, at selv efter at det er absorberet, føles det ikke alt for fedtet. Jeg må sige, at mine hænder og hud ‘andre steder’ følte blødere og glattere, som om de var grundigt fugtet. Dette vil være ned til Sweet Almond Oil (som bruges meget i kosmetiske produkter på grund af det er fugtgivende effekter). Jeg vil grundigt anbefale at vaske dine hænder omhyggeligt efter brug, fordi når du har en god belægning på dine hænder, kan det være meget glat.

Som en massageolie har den en stor konsistens, men for mig spiller duften en vigtig rolle i den overordnede fornemmelse, og da dette ikke har en duft, mangler det virkelig noget. Men hvis duften ikke er en vigtig faktor, så som en egentlig olie, fungerer det også rigtig godt.

Resumé

Jeg kunne virkelig godt lide denne olie. Hvis du virkelig kan lide ting at være våd og vild under en session, er det ikke for dig. Men hvis du ønsker en glat men raffineret session, og har tid til virkelig at lægge dig tilbage, slappe af og nyd hvert slag – så kunne det være lige op på din vej. Det er heller ikke testet på dyr og er pakket fuld af gode ting og bør vare i rimelig tid (jeg har haft det i et par uger, og jeg har næppe brugt 1/16 af flasken (bare et par dråber vil gøre det !).

Hvis du gerne vil prøve Rub Oil, kan du bestille nogle fra Belle De Soir nu til £ 15.95 for 255ml.

leaderboard_2014_brands

Dette produkt blev sendt gratis til mig af Belle De Soir i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker ikke min mening eller erfaringer med produktet på nogen måde. Alle oplevelser og feedback her er 100% mine ærlige, ægte tanker og meninger. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here