Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Sliquid Swirl Pink Lemonade Flavour Review

Sliquid Swirl Pink Lemonade Flavour Review

661
0

At være en fan af alle ting, super søde, jeg har lyst til at prøve Sliquid Swirl, især Pink Lemonade-smagen. Endelig besluttede jeg, at jeg havde brug for dette i mit liv efter at have indset, at jeg aldrig ville kunne bruge smagede lubes til andet end mundtligt på min mand, medmindre jeg investerede i nogle Swirl.

Hvorfor er Sliquid Special

Hvad der gør Sliquid speciel blandt squillions af andre lubes på markedet er dens brugervenlige natur. Sliquid Swirl ikke indeholder gluten, glycerol, glycerol, parabener, propylenglycol, sorbitol eller sulfater. Og ånde. Dybest set, dette oversætter til, er ligegyldigt hvor følsomt din vagina er, du bør være sikker med Sliquid Swirl.

For mig er salgsargumentet manglen på glycerin. Glycerin er næsten altid til stede i smagsstoffer, det er naturligvis at gøre dem smager bedre. Det gør det imidlertid også dem, der udløser gærinfektioner hos visse kvinder. Glycerin kan omdannes til sukker i vagina, og det kan skabe trusser og andre gærinfektioner, hvis du er tilbøjelig til det.

Spændende Smagsoplevelser

Jeg elsker virkelig at bruge smagede lubes under spil for at krydre tingene op, men jeg nyder ikke de deraf følgende trusser efterfølgende. Sliquid tilbyder et glimrende alternativ til dette i Swirl. Swirl kommer i en række smag, herunder Blue Raspberry, Pina Colada, Jordbær Granatæble, Grøn Apple Tart og Cherry Vanilla. For mig kunne spændingen ved Pink Lemonade ikke ignoreres.

Sliquid Swirl sælges i 125 ml flasker, og jeg har fundet lidt går langt, jeg kan se mine flasker i varige måneder. Flip flaskene selv er friske udseende og ville ikke se ud på plads på min sengebord.

Forbedre ikke over-power

Aromatiseringen til Sliquid Swirl er måske subtilere end nogle andre smagsstoffer, det er selvfølgelig, hvordan de kan være glycerolfrie. Men selv om det er delikat, er det smagfuldt, og fordi det ikke er overstået, er jeg stadig i stand til at smage min partner. Og jeg kan godt lide dette meget. Flydende arbejde på princippet om, at smagsstoffer bør bruges til at forbedre oralt spil og ikke maskere den naturlige smag af din partners krop. Dette er et godt ethos at have.

Smøren selv er tynd og silkeagtig. Den har et godt viskositetsniveau og glider, når det anvendes under PiV-sex. Jeg fandt det ikke tykt nok til anal sex og havde brug for at genbruge et par gange. Selvom at være retfærdig sælger Sliquid en anal bestemt lube {Sassy} og Swirl markedsføres ikke som en anal lube.

Delikat Zesty Flavour

Under oralt spil fandt jeg Swirl varede godt. Den delikate smag af den lyserøde limonade smag er en sød, grapefrugtsmag. Det er friskt og sødt og smager fantastisk slikket af min partners pik. Der er ingen ubehagelig kemisk smag til Sliquid og det efterlader heller ingen klæbrig følelse på huden efter brug.

De tilgængelige smagsoplevelser er alle unikke kombinationer, og dette tilføjer den særlige følelse af Sliquid Swirl. Sliquid Swirl er vandbaseret og gør den sikker til brug med alle sexlegetøj og kondomer, for at genaktivere det, skal du bare tilføje vand.

Ikke alene er Sliquid hypoallergenic det er også grusom og 100% veganer. Det klare væske er ikke farvning, og jeg kan bekræfte, at ingen af ​​os havde nogen bivirkninger efter brug. Sliquid er også Ph Balance neutral, hvilket gør det ideelt for lider af BV.

I Sammenfatning

Jeg kan ikke anbefale Sliquid Swirl nok. Jeg kan godt lide multi-purpose lubes. Jeg vil hellere ikke skulle have halvt dusin flasker ud under spillet, så hvis jeg kan finde en, der markerer mange kasser, er jeg en glad pige. Sliquid Swirl er den smagsprøvede smøremiddel, jeg kan have sex med uden infektionsproblemer. Dette gør det til en vinder i min bog.

Du kan købe Sliquid Swirl på Knicker Rocker Glory til £ 12,00 for 125ml. Jeg anbefaler Sliquid uden nogen forbehold overhovedet. Jeg tror virkelig, det er en lube for alle.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here