Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Sød smil G Spot Vibe Review

Sød smil G Spot Vibe Review

703
0

Da jeg blev sendt Sweet Smile G Spot Vibe by Orion Jeg var oprindeligt ikke sikker på, hvor forenlig det ville være med min anatomi. G Spot stimulering for mig kræver kurve og Sweet Smile G Spot Vibe syntes ikke at have nok af en.

Lyserød og hvid i farve ser Sweet Smile G Spot Vibe ren og moderne ud. Den øverste indsatsbare halvdel er lavet af blødrosa kropsikker silikone, det føles dejligt at strejke, men vær opmærksom på, at den får fat i alt det rører ved, hår, lint osv. Der er et klart hoved til skaftet, flot og pæreagtigt med en let spids tip. Dette gradueres ned til en tynd smal hals, der fører til håndtaget.

Stil og design

Håndtaget nederst er hvidt ABS. På indersiden af ​​den lille kurve til håndtaget er den enkelt kontrol knap. Dette er flot og simpelt og kræver ikke instruktioner, tryk og hold for at tænde, tryk igen for at flytte gennem indstillingerne, og tryk og hold nede for at slukke. Kontrollerne er placeret pænt, og jeg finder min tommelfinger sidder oven på knappen automatisk uden at tænke på det.

Der er en dyb kanal, der løber rundt om håndtaget op i hovedakslen, jeg kan ikke se nogen reel grund til dette bortset fra dekorative formål. Selvom det giver en ganske god følelse til håndtaget, på akslen føles det bare som unødvendige rengøringsproblemer. På toppen, hvor kanalen er ret smal, kan det være lidt fjollet for at sikre, at du får det rent.

Opladning

USB-genopladeligt leveres Sweet Smile G Spot Vibe med et opladerkabel. På bagsiden af ​​det hvide håndtag er den dækkede ladningsport. Dette har en silicone plug over det, som løfter og pops tilbage på plads efter brug. Selvom Sweet Smile G Spot Vibe er vandtæt, ville det være meget nemt at ved et uheld ikke sikre ladestiket. Og så vil jeg anbefale, at det er helt sikkert, før du tager Sweet Smile G Spot Vibe i bad eller brusebad.

Jeg gav min Sweet Smile G Spot Vibe en fuld opladning i starten, det tog cirka en time og en halv time. Dette skulle give dig omkring 80 minutters spilletid, hvilket er godt. Den samlede længde af Sweet Smile G Spot Vibe er 18cm, og det giver dig 11cm indsættelig længde. Det er ret snævert i omkredsen, især ved nakken.

The Bendy Neck

Indtil videre har jeg koncentreret mig om, hvordan Sweet Smile G Spot Vibe ser ud, men det er den smarteste funktion for mig er skjult for øjeblikkelig visning. Nakken af ​​Sweet Smile G Spot Vibe er ekstremt fleksibel. Jeg kan bøje det næsten halvt, fra side til side og bagud. Selv om det ved første øjekast kan forekomme, er der ingen kurve til Sweet Smile G Spot Vibe, du kan stort set oprette din egen kurvekurve ved hjælp af den utrolige bendy nakke. Jeg fandt ved at lægge pres på håndtaget under brug, jeg kunne tvinge kurven til at være, hvad jeg ville have det. Dette er virkelig klogt, da hver kvinde er forskellig, og alle kroppe kræver en anden stimuleringsvinkel.

Hvis du er fan af dybe vibrationer, er det ikke sandsynligt, at Sweet Smile G Spot Vibe vil være vibratoren for dig. Vibrationerne er stærke, men overfladiske i dybden. Dette sagde mod min G Spot, de følte sig godt. Jeg har tendens til at være mindre kræsen med indre vibrationer end med klitoris. Jeg fandt vinklet håndtaget lidt, mens Sweet Smile G Spot Vibe er begravet inde i mig, tillod mig at bruge det pæreagtige hoved til at massere min G Spot. Silikone har lige det rigtige grab til at græsse mod mine indvendige sider og skabe den friktion, jeg længes efter.

Udvælgelse af vibrationer

Syv forskellige funktionsindstillinger giver masser af valg til stimulering. Begyndende med tre grundlæggende vibrationsintensiteter og bygning til fire banebrydende mønsterindstillinger. At ændre sensationen under spil er meget let. Jeg vil gerne se en måde at gå tilbage gennem indstillingerne i modsætning til at skulle rulle til begyndelsen, hvis du ønsker at tage den tilbage et indlæg.

Jeg har altid lyst til at udforske alle mulige muligheder for spil under test af et legetøj. EN så jeg var nødt til at teste Sweet Smile G Spot Vibe også klitorisk. Pulsmønstrene var stærke nok til at skabe et godt klimaks. Men usædvanligt for mig fungerede de faste vibrationer ikke lige så godt. Jeg fandt fleksibiliteten god til at anvende stærkt pres på min klit uden at skade mig selv.

The Sweet Smile G Spot Vibe er ikke den støjsvage vibrator jeg har stødt på. Det varierer meget fra indstilling til indstilling. På de to første indstillinger er det temmelig roligt, men det øjeblik du tommer strømmen er det ganske skævt. Det er ikke så højt, at du ikke kunne camouflere det med en telly eller musik. Men jeg ville ikke bruge det i et roligt rum med andre mennesker i huset.

I Sammenfatning

Jeg nød at bruge Sweet Smile G Spot Vibe. Den fleksible hals er virkelig et smart salgsargument. Især til nogen der har svært ved at finde den perfekte vinkel for at få den G Spot stimulering på pengene. Det kommer ikke til at være vibratoren til en power queen. Men for nogen bare på udkig efter et anstændigt niveau af indre vibrationer ville dette være perfekt. Det lykkedes mig at gøre mig cum både klitorisk og internt.

Du kan købe Sweet Smile G Spot Vibe fra Orion til 59,95 €

Mange tak til de fantastiske mennesker på Orion for at sende mig Sweet Smile G Spot Vibe gratis i bytte for en ærlig og upartisk anmeldelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here