Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Sød Smil Genopladelig Dual Motor Vibe Review

Sød Smil Genopladelig Dual Motor Vibe Review

864
0

Er det ikke godt, når et produkt er alsidigt? Du føler, at du får mere for dine penge, når noget kan bruges på forskellige måder. Sådan følte jeg mig om Sweet Smile Rechargeable Dual Motor Vibe. Når fab folk på Orion gav mig chancen for at gennemgå denne vibrator ved først at jeg ikke var klar over, hvad jeg fik.

Jeg antog, at det ville være en standard vibrator. Men så snart jeg havde den søde smil genopladelige Dual Motor Vibe i min hånd var det indlysende, det var anderledes. Lavet af smuk lilla silikone og sølvfarvet ABS plastik, dette ser moderne og rumalder siddende på min seng. Det blev hurtigt tydeligt, at Sweet Smile Dual Motor Vibe faktisk er dobbelt endet.

To gange Motors, To gange det sjove

Bunden af ​​Sweet Smile Dual Motor Vibe springer ned til en blid spids ende. Der er en lille kurve i bunden af ​​denne ende, at læne mod din G Spot, når den bruges internt. Denne slanke ende er 2,8 cm i diameter.

Den har sin egen motor med ti indstillinger. Vibrationerne af hvad jeg kom til at kalde “den indre ende” er ret buzzy og de mindre kraftige af de to motorer efter min mening. Der er tre faste vibrationsintensiteter og syv mønstrede indstillinger. Dette er et flot udvalg af muligheder og bør imødekomme enhver smag. For mig fungerede den indre ende bedst med stabile vibes.

Hvornår er en Wand ikke en Wand?

Den større ende, herun kendt som stavens ende, har en rigtig udtalt pærehoved. Denne brede, bløde kurve på toppen af ​​staven er perfekt presset mod din klit i stil med en stavstimulator. Det kan også prale af sin egen motor og ti indstillinger, der ekko dens modstykke.

Denne motor føler sig meget stærkere, med en bedre dybde til vibrationerne. Overhovedet er de slet ikke rommelige. Mønstringsvibberne føler mig meget bedre for mig ved hjælp af stavens ende, muligvis fordi de er mere intense.

Uafhængige kontroller

Silikonen føles dejlig og blød at røre og er kropsikker, hvilket er et stort kryds i ja-boksen. Sweet Smile Dual Motor Vibe har en længde på 22cm. Jeg antager at teoretisk kunne du indsætte den indsættelige ende så vidt du kunne lide. Men det ville sætte kontrollerne inde i dig. Dette ville gøre justeringsindstillinger meget vanskelige.

Kontrolerne er placeret på midten af ​​undersiden af ​​Sweet Smile Dual Motor Vibe. De består af en central strømknap flankeret på begge sider af en bølgeknap. Disse styrer indstillingerne for den relevante ende. Jeg kan virkelig godt lide at motorerne kontrolleres uafhængigt. At holde den ende, du ikke bruger, ville være irriterende, hvis den var vibrerende. Jeg kan også godt lide ideen om at kunne lege med en anden kvinde og bruge begge ender på samme tid.

En ting, der er akavet ved at bruge den indvendige Sweet Smile Dual Motor Vibe, er placeringen af ​​kontrollerne. De sidder ret langt op i den indre ende, og jeg fandt at kontrollere dem vanskeligt, da de var så tæt på min krop.

Brug af Sweet Smile Dual Motor Vibe

At være genopladeligt USB, Sweet Smile Dual Motor Vibe leveres med et opladerkabel. Dette tilsluttes til en silikoneforseglet opladningsport. Dette er diskret gemt væk ved bunden af ​​sølvpanelet på forsiden. Min Sweet Smile Dual Motor Vibe kom med en delvis afgift. Det anbefales dog at give det en fuld opladning før brug.

Da jeg brugte Sweet Smile Dual Motor Vibe fandt jeg det var meget to helt forskellige oplevelser. Den indre ende var fantastisk til at stramme og holde den dejlige runde bold på staven ende gav et godt greb. Vinklen var forkert for min G Spot, men alle er forskellige, og hvad passer mig, passer måske ikke til dig. De interne vibrationer følte sig godt, dog på en buzzy måde. De var ikke jordskælvende, men de stimulerede, mens jeg trængte.

Sjov til kantning

Manden ende var strålende. Jeg elskede virkelig den kuplede ende. Mindre end en almindelig stav og kunne cirkulere det omkring min klit til stor effekt. Det byggede en fantastisk intensitet af sensation og var fantastisk til kantning, da der var en god langsom stigning til det uundgåelige klimaks. Jeg anbefaler at bruge vandbaseret glidemiddel med staven slutter for øget følsomhed, silikone smøre er et nej med silikone legetøj.

På trods af at jeg havde to motorer, fandt jeg Sweet Smile Dual Motor Vibe meget diskret. Individuelt er motoren meget stille. Selv når jeg skiftede begge sammen og vendte dem op til fuld lydstyrke, var det ikke højt nok til at blive hørt uden for mit soveværelse.

I Sammenfatning

Hvis jeg skulle ændre noget om Sweet Smile Dual Motor Vibe, ville det gøre begge motorer lige så magtfulde. Staven er så meget rumblier, det er en ægte skam, der ikke reflekterer internt også. Jeg vil også gerne uddybe kurven på den indre ende for forbedret G Spot rækkevidde. Men jeg accepterer det er bare min anatomi.

Du kan købe Sweet Smile Dual Motor Vibe fra Orion til 54,95 €. T hans alsidige dobbelte funktion legetøj er perfekt til nogen på udkig efter værdi for pengene, da det hovedsagelig er to legetøj i en.

Mange tak til Orion for at sende mig Sweet Smile Dual Motor Vibe gratis til gengæld for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here