Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Sød smil Swirly Bunny Review

Sød smil Swirly Bunny Review

1094
0

Hvornår Orion tilbød mig chancen for at gennemgå Sød smil Swirly Bunny vibrator Jeg var håb for gode ting. Kaninvibratorer er kontroversielle ting. Ofte folk finder deres anatomi fungerer bare ikke med kaninens stil.

En af de ting, der straks appellerede til mig med Swirly Bunny var størrelsen. Det har en dejlig girthy aksel med 4 inch diameter. Tilbyder 4 og en halv tommer indsættelig længde er der et godt grundlag for penetration til Sød smil Swirly Bunny .

Swirly Bunny Spec

Varm rosa i farve og stylet som en traditionel kaninvibrator, Swirly Bunny er dækket af en grabby, matt silikone. Selvom det gør det lidt af en lintmagnet, gør det også det pænt kropssikkert. Der er en lang rille på begge sider af akslen, det tjener ingen funktion, jeg kan se bortset fra dekoration.

Klitoralarm er en dejlig længde, ca. 2 inches til ørerne. Ørene er delt, så min klit kan nestle pænt mellem dem. Lige under ørerne sidder en næse af slags, dette tilføjer desuden stimulering til din klit.

Kontrolerne er på håndtaget på Sød smil Swirly Kanin . Der er tre indlysende funktionsknapper. En tænd / sluk-knap, der tænder et LED-lys i håndtaget for at fortælle, at Swirly Rabbit er vågen. En mønsterknap som styrer ørerne og en drejeknap, der styrer akslen. Det er rigtigt, Swirly Bunny Swirls.

Denne kanin har et spark

Der er syv forskellige vibrationsindstillinger til ørerne, tre faste hastigheder og fire mønstre. Jeg elsker vibrationerne i ørerne. Før jeg selv begyndte at spille med Sweet Smile Swirly Bunny, vidste jeg, at det ville gøre mig cum. Vibrationerne i ørerne er stærke og ret dybe for klitorisvibber. Mønstrene er bankende, og jeg er virkelig spændt på at prøve det på dette punkt.

Valg af en indstilling for ørerne Jeg bevæger mig nu på drejeknappen. Der er tre rotationshastigheder. Du kan vælge at spille med Swirly Bunny med begge indstillinger på, eller med bare en af ​​de to muligheder. Dette giver dig flere måder at spille.

Matt Silicone

Silikonen er så matt Jeg vidste, at jeg havde brug for masser af vandbaseret smøremiddel til at begynde med. Brug af siliconebaseret smøremiddel med silikone legetøj kan beskadige dem. Glidende søde smil Swirly Bunny inde i mig var temmelig fantastisk. På indtrængen følte det endnu mere end det var. Akslen glidede dybt inde i mig og til min glæde lå clitoralarmen på plads over min klit perfekt.

Jeg fandt med nogle forsøg og fejl, at jeg kan lide den midterste rotationshastighed bedst. Det føles lækkert i mig, åbner mig op med hver hvirvel. Det har også en bonus at flytte klitorisarmen lidt. Dette betyder såvel de intense vibrationer fra ørerne og nuben, det giver en slags masserende følelse på klitten. Det er ekstremt godt.

Twirling Sensations

Twirling akslen børster mod min G spot inde i en retfærdig måde, silikonen tilføjer friktion til sensationen. Vibrationerne på min klit er stærke nok til at få mig til at gribe, når jeg tænder den. Jeg ruller gennem mønstrene og finder et knusende, pulsmønster, der føles fantastisk. Den hvirvlende strækkefølelse inde i mig kombineret med den intense stimulation til min klit bringer mig til et dybt og intens klimaks.

Det Sød smil Swirly Bunny Måske har et sødt navn, men denne kanin betyder forretning. Der er en god mængde strøm til vibrationerne, og jeg finder det nemt at give mig flere orgasmer. At være vandtæt kan du tage Sweet Smile Swirly Bunny i bad eller brusebad, det kan fortælle dig i badet, jeg fandt vandet tilføjet til sensationerne meget.

Gøre rent

At være vandtæt rengøring Sødt Smil Swirly Bunny er lige så nemt som at vaske det i vasken med varmt vand og antibakteriel sæbe. Jeg sørger for, at jeg giver klitorisarmen en vis opmærksomhed, da der er masser af små mellemrum til ting at samle.

Jeg fandt lydstyrken på Sweet Smile Swirly Bunny meget diskret. For et så kraftfuldt legetøj, selv med begge motorer, var det ikke særlig klart gennem min lukkede soveværelsesdør. Jeg følte ikke behovet for at sætte telly på for at forklare det volumen, som var strålende, da jeg havde forventet meget mere støj.

Det Sød smil Swirly Bunny er genopladeligt og leveres med et USB-opladerkabel. Betalingspunktet er et forseglet hul i bunden af ​​Sweet Smile Swirly Bunny. Du skal punktere silikonen for at skubbe opladningskontakten i porten. Jeg fik en fuld opladning før første brug, det tog cirka 2 timer, og det giver dig 80 minutters spil på de højeste indstillinger. Dette er slet ikke dårligt.

I Sammenfatning

Jeg nyder virkelig at bruge Sweet Smile Swirly Bunny. Jeg finder, at jeg opnår climax med det uden problemer, og jeg kan altid finde en indstilling, der passer til mit humør. Men jeg sætter pris på at med alle kaninvibratorer passer en størrelse ikke alle sammen. Jeg fandt, at jeg kunne bruge Sweet Smile Swirly Bunny med eller uden rotationsfunktionen lige så godt, afhængigt af mit humør. Tilføjede muligheder for brug altid imponere mig i legetøj.

Du kan købe Sød smil Swirly Bunny fra Orion til 99,00 €.

Mange tak for de store folk på Orion for at sende mig Sweet Smile Swirly Bunny. Denne vare blev sendt gratis til mig og i bytte for en upartisk og ærlig gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here