Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy System Jo Gelato Creme Brulee Lube

System Jo Gelato Creme Brulee Lube

759
0

Hvem elsker ikke en god dessert? En af mine favoritter er Creme Brulee. Så jeg hoppede på chancen for at gennemse en Creme Brulee smagsprøve til Pleasure Panel. Systemet Jo Gelato Lubes er et fantastisk udvalg af lækre dessertsmagede lubes.

Delicious Fun

Jeg kan virkelig godt lide en smagsprøve, da oralsex er en af ​​mine yndlingsmåder at spille. Lidt noget at forbedre eller krydre sex er altid velkommen. Jeg forventer ikke, at System Jo Gelato Creme Brulee-smøremiddelet er lige så lækkert som det faktisk var. At sige det var mundvanding ville være en underdrivelse.

Jeg var bestemt ikke skuffet i smagen, men tjek min fulde anmeldelse på Cara Sutra at se, hvad jeg elskede og ikke lide om det yummy System Jo Gelato Creme Brulee.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here