Forside Sex nyheder og kvinder Tantus ‘Hank’ Dildo

Tantus ‘Hank’ Dildo

708
0

Så indtil dette tidspunkt sidste år havde jeg ingen silikone pik. Overhovedet. Den eneste dildo jeg havde var denne billige, elendige TPR-ting, der stinkede til høj himlen. Men efter at være blevet uddannet om, hvor vigtige materialer der er, kastede jeg det ud og købte min første silicone dildo . Nu er vi et år senere, og jeg har nu 12 smukke silikone skønheder, og alligevel har jeg stadig mere …

Jeg har været lidt bag med anmeldelser, og jeg gør mit bedste for at indhente, så i dag præsenterer jeg de sidste 2 dildo anmeldelser, jeg har til Sextoys.co.uk .

“Hank” blev sendt til mig for min ærlige anmeldelse – og når jeg modtager en pakke, der indeholder noget fra Tantus , Jeg bliver utrolig spændt. Deres silikone er nogle af de bedste silikoner jeg har følt, og jeg har endnu ikke prøvet en dud Tantus legetøj. Ville ‘Hank”en fortsætte tendensen? Nå, lad os tage et kig, skal vi?

Førstehåndsindtryk

‘Hank’ er mærkelig lille dildo. Det er både stort og lille, alt sammen på samme tid. Jeg vil forklare et øjeblik. Emballagen er meget typisk for Tantus – farverig yderkasse med gennemsigtige paneler, så du kan se dit legetøj, inden du åbner det. Træk ‘Hank’en ud af kassen, jeg måtte kvælte en’ awwww ‘. Han har de mindste bolde jeg nogensinde har set på en dildo. Og så ser du på hans ret tykke skaft, og min hjerne kunne bare ikke forstå størrelsesforskellen.

Hanken har et afrundet, pærehoved, der er lavet af en lidt skinnende silikone, og så er resten af ​​akslen mere ‘mat’, men føles stadig glat og der er nogle rynke detaljer. ‘Hank’ har en respektabel 6 tommer af indsættelig længde. Omkring spidsen af ​​skaftet har den en omkreds på 5 tommer, mens den mod bunden er 4 tommer. Trods de små bolde. det syntes at stå op ok, og min ‘Hank’ havde næsten en lille ‘sugekopseffekt’, da jeg slog den på skrivebordet. Men bare for at gøre det klart, dette er IKKE en sugekop dildo.

Der er en lille kurve i skaftet, som jeg håbede (kombineret med den store afrundede spids) ville arbejde sammen for at stimulere min prostata til orgasmisk glæde. Før jeg hoppede i seng med Hank, varmer jeg mig op med Leo (da det er en meget blødere silikone) og var klar til at komme ned og lege.

I brug

Med en liberal belægning af smøre, der nu dækker Hank, var det tid til at indsætte. Jeg følte mig fint opvarmet og vækket. Da jeg begyndte at indsætte, følte den glatte, afrundede spids virkelig stor mod sphincteren, da jeg langsomt arbejdede det indeni. Inden for få sekunder var Hank helt indsat, det er små små kugler hvilende mod mit perineum. Jeg lå der lige i et øjeblik, mens jeg blev bekendt. Hank fik mig til at føle mig fuld, selv om en del af mig var på vej samtidig … Jeg ville ønske, at der var lidt mere … mere. Jeg tror, ​​at min røv har en appetit nu?

Jeg kan virkelig godt lide at smide med dette legetøj. Det har en anstændig nok længde, at den rammer prostata pænt, men det er ikke overdrevent struktureret, hvilket betyder, at det ikke overstyrer mig helt (som nogle stærkt strukturerede legetøj kan). Gribning af hanken ved det er små bolde og bare pressede med det følte virkelig behageligt. Med hvert dybt slag var den afrundede spids omhyggeligt og fagligt at spille patty-cake med min p-spot. Da jeg blev mere hektisk, begyndte sveden at pille på min pande, og min pik sprang nu med spænding – næsten bad mig om at lege med ham. Jeg ønskede virkelig at ændre stilling – jeg havde brug for at køre den.

Nå, hvordan kunne jeg køre det? Det har ikke en sugekop – og basen er så lille, at den forsøger at få det til at stå på noget andet end en glat, flad overflade næsten ikke var umulig. Nå havde jeg tidligere bemærket, at da jeg slog hanken på mit skrivebord, skabte den næsten en “suge” -effekt – jeg spekulerede på, om faktisk bare måske … det var muligt. Nå er der kun en måde at finde ud af ….

Så jeg sprang ud af sengen og nåede til LoveArc (anmeldelse kommer snart) og slap Hank mod den skinnende, glatte metalbjælke. Det sidder fast … lidt. Uden at spilde tid. Jeg kom på plads og satte sig tilbage på hanen, indtil han var i. Langsomt begyndte jeg at rocke LoveArc og fik en god rytme i gang – det syntes at holde sig på plads – igen blev jeg fanget i det øjeblik jeg kunne faktisk ikke fortælle, om sugningen stadig var ved at holde eller om min røv bare greb på den. Uanset hvad var jeg i blodig himmel.

Det tog ikke lang tid før jeg kunne føle trang til en enorm udgivelse. Efter at have trukket Hanken dyb en sidste gang, slap jeg et humbe, og med mit knæ lidt skælvende, kom jeg. Jeg kan godt lide Hank. Jeg kan godt lide Hank meget. Selvom det ikke er perfekt – men du ved hvad, hvem er?

Rengøring og vedligeholdelse

Som med alle Tantus dildoer lavet af 100% platinaglas silikone, kan du koge det, blegge det, smøre det i opvaskemaskinen eller bare rense det med godt gammeldags vand og legetøjsrenser. Hank tiltrækker også støv, så hvis du vil holde det rent, overvej at få en lille opbevaringspose. Hvis du ikke vil gøre det, så husk at give det en hurtig skylning inden din næste brug.

Jeg kunne faktisk ikke vide, om sugningen stadig var ved at holde, eller om min røv bare greb på den

Resumé

Så som du ved, når det kommer til dildoer – spørger jeg ikke rigtig meget. De skal bare være lange nok til at slå prostata, have en anstændig omkreds for at give den dejlige ‘fulde’ følelse – og en lille tekstur / kurve i skaftet ville ikke gå forkert, fordi det bare føles dejligt – og med alt det taget Hanken rammer alle de rigtige pletter (bogstaveligt talt).

Min eneste klage er den base. Hvis du ikke vil give mig en sugekop, så tror jeg, at basen skal være større for de af os, der kan lide at spille håndfri, eller endda når jeg forsøger at presse – bare noget lidt større ville gøre det er så meget lettere at greb, især når du har lidt smørehænder!

Men selv med det i tankerne kan jeg stadig ikke rigtig fejle Hank’s præstationer. Det er en god mid-size dildo, fantastisk til de begyndere, der ønsker at tage det næste skridt.

CCybmwdWEAAg0IM

Dette legetøj blev sendt til mig gratis i bytte for min ærlige anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine tanker eller meninger om dette eller andet produkt, jeg måtte modtage til anmeldelse. Alle tanker og meninger er 100% mine egne, ærlige tanker og oplevelser. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here