Forside Sex nyheder og kvinder Tantus ‘Luke’ O2 Silikone Dildo

Tantus ‘Luke’ O2 Silikone Dildo

854
0

Dual Density. Jeg har lyst efter disse dildoer i årevis – det ultimative i realisme, hævder de. Jeg har endelig fået mine hænder på en legendarisk Tantus O2 legetøj, og jeg kunne ikke vente med at give det en grundig træning.

Den anden (og endelige) anmeldelse for i dag og for sextoys.co.uk – og det er et dyr! Jeg har lige lige begyndt at flytte op til de “store” legetøj, og selv da ville det, som jeg ville klasse som “stort”, til nogle, kun betragtes som småfisk. Men selv om dette ikke er den største dildo, jeg nu har i min besiddelse, er det en meget nær sekund – og i modsætning til største , dette har en ret ensartet størrelse og form hele vejen igennem, hvilket gør det til at virke meget større end det er.

Jeg var især begejstret for at modtage dette som det er en af Tantus O2 silikone dildoer – dybest set er det DUAL DENSITY. To ord der lyder som ren poesi. Min første dual density oplevelse var med ‘ Suko “Og jeg blev fuldstændig blæst væk af det. Men dobbeltdensitets silikonen i Tantus var næsten legendarisk – hvordan ville den sammenligne? Af videnskabens skyld satte jeg min røv på linjen og tog en dyb og dyb indånding … ..

Førstehåndsindtryk

‘Luke’ ankommer i en gennemsigtig plastikboks med nogle af de ‘ældre’ mærker på Tantus på den. Indvendigt sidder dildoen inde i en plastisk clamshell, der sikrer, at det hele kommer sikkert og i ét stykke. Mine øjne lukkede næsten ud af mit hoved, da jeg smækkede det fri for emballagen. Det ser ikke kun ud til at være enorme – men det er også ret tungt! Jeg elsker det, når en dildo føler alt … solid. Jeg blev virkelig meget ivrig efter at give det en tur lige derhen og så …

Luke kommer ind i en respektabel 6 tommer af indsættelig længde og en stød-strækker 6 inches i omkreds. Spidsen er kun en brøkdel tyndere, på 5,5 tommer – men forandringen er så lille, at i det blotte øje ser det hele ud til en bredde. Dette er en tyk, solid silikonepølse, klar til at plyndre mine indvendige sider og få mig til at svede. Ah, livet af en sex legetøjstester ….

Anyway, jeg afgiver. Lukeens tekstur er det, der var rigtig interessant for mig. Der er 2 lag silikone i dette legetøj – et blødere, smalere ydre lag, der er designet til at efterligne hudens følelse og derefter en meget tættere og fastere kerne – ideen er at den skal føles som en rigtig pik – med muskelen og knogle. OK, jeg kommer ikke til at lyve, det føles ikke ‘rigtigt’ – men samtidig føler det sig ikke helt falsk. Men i forhold til Suko er det ydre lag ikke så skævt, og det er stadig ret fast dildo.

I brug

Så jeg skal bare lægge det derude lige nu – dette monster tog pusten fra mig. Det tog også en masse opvarmning, men det var helt det værd. Den gode ting om Luke, sammenlignet med Hank – Basen er meget bredere, fastere og tyngre – hvilket betyder, at selvom det ikke havde en sugekop, var det meget nemmere at bruge, hvis jeg ville prøve at gå ‘håndfri’. Stadig ikke perfekt, men det var mindre frustrerende.

Så i betragtning af at dette er (af mine standarder) en ganske stor dildo, var en smule forberedelse nødvendig før jeg kunne tackle det ordentligt. Begyndes med en session med min Leo , efterfulgt af Brent , efterfulgt af Mick – først da kunne jeg tage på alle 6 tyve inches af Luke.

Med en anden god dosis smøremiddel begyndte jeg langsomt at indsætte. Spidsen, som Hank, har en anden tekstur – det er glattere og skinnere end akslen, så den indledende indsættelse var let. Næsten straks kunne jeg mærke det strække mig, og den følelse fortsatte hele vejen ned ad skaftet. Jeg var nødt til at tage det meget langsommere (selvom Mick har en bredere kant, er det ikke helt ned). Efter hvad der virkede som en evighed, kom de store klumpede udtrukne bolde i bunden endelig til kontakt med min perineum, som 2 fluffy puder, der kom til min hjælp. Nu var det helt inde, mine øjne vandede bare lidt, og jeg følte lidt ånde.

Jeg var nødt til at give mig en god 15 minutter, hvor jeg lige sad der helt, før jeg selv kunne begynde at køre eller stramme med den. Men da jeg gjorde … hellige lort. Mit hul følte strakt, men indeni følte jeg mig utroligt – jeg var fuld og jeg kunne godt lide det. Igen, ligesom Hanken, spillede det afrundede hoved med og retede min p-spot, og mine tæer krøllede i glæde.

Da alt begyndte at blive uklar, vidste jeg, at det ikke ville tage meget at bringe mig til orgasme – og det var rigtigt. Før længe lå jeg i en krøllet bunke. Alle mine problemer med Hanken blev gjort bedre af Luke. Han vidste, hvad jeg ville have, og bare fortsatte med det, ingen spørgsmål blev stillet. Trods mine første forbehold om størrelsen var det faktisk mere behageligt end jeg troede det ville være. Men det sagde, i modsætning til noget mindre, da det blev trukket, behøvede jeg at holde det i et langt langsommere, blødere tempo – for meget fart, og jeg fandt, at det faktisk blev smertefuldt, snarere end behageligt. Så når jeg vil have en lang, trukket fuck-session med en dildo, er Luke hvem jeg vil gribe.

Rengøring og vedligeholdelse

Som dækket af alle Silikone dildo anmeldelser – bleg det, kog det, opvask det, vask det i vasken med legetøjsrenser … det er alt godt – det er alt 100% platinakvalitet silikone – helt ikke-porøst og helt sikkert. Bare vær opmærksom på at det tiltrækker støv, så medmindre du holder den i den originale emballage eller opbevarer den i en taske – det bliver støvet og vil bare bruge lidt skylning før brug.

Resumé

Jeg vil holde det kort og sødt. Det er stort, det er dobbeltdensitet, og det lader mig føle sig fyldt som en julekalkon. Jeg elsker det. Jeg ville kun ønske, at det ydre lag af silikone var bare en lille smule “squishier”. Når det er sagt, ved jeg, at Tantus har flere dobbeltdensitetslegetøj – så måske vil en af ​​dem give den krang jeg længes mest?

For ægte, hvis du kan lide dine dildoer på den kortere, chunkier side – er det bestemt en værdig investering.

Har du lyst til at få dine hænder på en? Selvfølgelig gør du! Køb nu !

CCybmwdWEAAg0IM

Dette legetøj blev sendt til mig gratis i bytte for min ærlige anmeldelse. Dette påvirker på ingen måde mine tanker eller meninger om dette eller andet produkt, jeg måtte modtage til anmeldelse. Alle tanker og meninger er 100% mine egne, ærlige tanker og oplevelser. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here