Forside Sex nyheder og kvinder Tantus ‘Splash’ Dildo

Tantus ‘Splash’ Dildo

556
0

Jeg har efterlyst denne dildo for sådan lang tid. Og i lang tid vidste jeg ikke rigtig hvorfor.

Normalt kiggede jeg på de ‘realistiske’, da jeg så efter Dildoer, da de var alle, der virkelig interesserede mig. Men der var noget ved denne dildo, der skrammer mit navn. Var det den dobbelte farve (som er simpelthen GORGEOUS) eller var det løftet om en intensiv tur, takket være den “smeltende” tekstur?

Som om legetøjsgudene havde hørt mine råb og bønner, en kollegerblogger, som jeg elsker, Abrikoskremer , skiftede en masse silikone dildoer – og denne skønhed var en, hun tilbød, og jeg sprang i chancen for at have det. Nu vil jeg typisk ikke fortaler ting som at tage på et pre-owned legetøj – men som Splash, som alle Tantus dildoer er lavet af 100% platinhærdet silikone, den kan steriliseres og sikrer, at der ikke er nogen kropsvæsker eller bakterier, der nogensinde forbliver indenfor eller på legetøjet – det ankom i samme tilstand, jeg ville have forventet at ankomme, hvis den kom fra Tantus direct.

Førstehåndsindtryk

Desværre har jeg ikke modtaget dette i den originale emballage, så jeg kan ikke vise dig hvordan det ser ud – men min forståelse er pakket nøjagtigt det samme som Banke som jeg fik til anmeldelse en lille stund en tur.

Denne dildo ser endnu bedre ud i kødet end i fotos. Det er marmoreret lilla / perlemor hvid farve ser simpelthen fantastisk ud, og i det rigtige lys ser det ud til at det glitter. På grund af tekstur ser Splash langt mere formidabel ud end det faktisk er. Akselet er ca. 6,5 tommer lang og har en omkreds omkring det bredeste punkt på 5 tommer – så det er ikke den girthiest dildo jeg har – men det ser helt sikkert ud som om det kunne være.

Den er lavet af 100% platinhærdet silikone, og den har en god mængde “kløbet” til det – gør det fleksibelt, men det bevarer stadig en anstændig fasthed. Bunden af ​​Splash er flad, og er kanalen kompatibel, så du kan sparke ved at stikke i hak eller to med Splash. Det sjove, jeg fandt med Splashen (og jeg ved ikke, om det bare er det her jeg har), men når jeg slår det ned på bordet eller smækker det til væggen – trods ikke at have en sugekop – det gør det faktisk ‘stick’ – og det holder sig helt fast! Dette gjorde det helt sikkert nemt for mig at sætte Splash gennem det skridt.

I brug

Okay, det er bestemt ikke en dildo til feint-of-heart eller dem, der ikke graver tekstur på deres legetøj. Splashens spids er ret afrundet og ikke tilspidset, så det var ikke noget, jeg kunne springe ind fra en koldstart som jeg kan med andre dildoer af samme størrelse – det var bestemt en, jeg havde brug for at arbejde på.

Så starter jeg med Throb, før jeg går videre til Bondara silicone dildo , hvor jeg derefter kan tænde den og indsætte Splash. Selv med opvarmning vil du stadig sikre dig, at du har brugt masser af smøremidler, da silikonen på Splash kan skabe en smule træk, som kan være ubehageligt, hvis du ikke har slået dig selv op nok. Efter at jeg har fået mig selv tilberedt, glider det afrundede hoved af Splash let ind. På spidsens spids er der kamme, hvilket betyder, at den intense stimulation starter med det samme. Faktisk ser ryggene næsten Klingon ud. For at være ærlig, når jeg ser på Splashen fra en afstand, ser det næsten ud som baby fremmede, der sprængte ud af John Hurt’s bryst i ‘Alien’. Men langt kortere og med mindre tænder.

Når du glider dybere på Splashen, strækker den tykke, pæreformede dråbestruktur dig og hvis du kan gøre det helt ned til bunden, tynder det ud og bliver glat.

Splash har en kurve i skaftet, som hjælper det med at stimulere min prostata, og takket være det store afrundede hoved – det giver P-Spot virkelig en blodig god træning. Den intense tekstur gør det også at føle sig tykkere end det egentlig er, og det føles virkelig som om det strækker mig ud og giver mig en stor, fuld følelse – men heldigvis ikke til det punkt at føle “for meget” – i det mindste ikke for mig , alligevel. Jeg nød grundigt hvert sekund at køre denne bølge, og orgasmen det hjalp med at producere var en ordentlig knæstammer. Hvordan jeg kan lide dem.

Rengøring og vedligeholdelse

Splash er virkelig simpelt at passe på, ligesom alle silikone produkter er. Du kan bare vaske det med varmt vand og legetøjsrenser, eller du kan koge det eller sterilisere det i en svag blegemiddelløsning (bare husk, hvis du vælger den rute, skal du sørge for at den er skyllet grundigt, før du gemmer den / bruger den) .

Resumé

Da ikke-realistiske dildoer går – dette er fantastisk. Den har nok omgang til at tilfredsstille, samt en intens tekstur, der giver mig gåsebumper med hver stødkraft. For nogle kan teksturet være lidt for meget, men takket være den relative blødhed i silikonen her er det ikke ubehageligt. På grund af det er det store, afrundede spids – det vil jeg sige, det er bestemt et mellemliggende og over dildo, og du vil helt sikkert forsøge at varme op før brug. Det er også rigtig lækkert at se på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here