Forside Sex nyheder og kvinder Tantus Sugekop

Tantus Sugekop

1332
0

At afrunde dagens batch af anmeldelser – vi skal bare kigge på det nye og forbedre Tantus Sugekop. Jeg har ikke oplevet den oprindelige sugekop, men det lille reklamestykke, der fulgte med denne sugekop, siger, at det er nyt og forbedret – så tag det for hvad det er.

Dette ankom sammen med Prostata Play for nylig, og det var næsten spildt, da jeg aldrig havde nogen kompatible produkter – men efter at have reddet ‘ Gudinde ‘, Og havde nu det perfekte legetøj at prøve med koppen. Så hvordan gik denne lille gadget, når den blev testet? Nå, lad os finde ud af …

Førstehåndsindtryk

Cupen er pakket meget simpelt, ligesom resten af ​​Tantus-produkterne. Kopen er lavet af deres 100% ultra-premium silikone – så det føles blødt, luksuriøst og du ved det er god kvalitet. Kopen er designet til at holde fast på næsten enhver overflade, der sikkert kunne holde en sugekop – i vores hus har suge kopper en tendens til at blive brugt i badeværelset, da vi har alle flisebelagte overflader.

Sugekoppen er designet til at passe ind i enhver dildo, der tager en kugle vibrator. For at bruge, skal du blot anbringe sugekoppen til overfladen, du ønsker at holde det til – skub derefter dildo på pind af sugekoppen og det vil holde det pænt og sikkert.

Som jeg nævnte tidligere, er denne sugekop “ny og forbedret” – jeg er ikke helt sikker på hvad der er ændret, men på produktsiden finder du følgende:

** Nyligt forbedret: Ikke flere ujævne bunde eller lejlighedsvise wobbler. Disse sugekopper er glatte, perfekte og dårlige, når du holder dem! **

Sugningen skabt af denne kop er meget stærk – faktisk kræver det en stor indsats for at vinde koppen væk fra den overflade, du har knyttet den til – hvilket er fantastisk, især hvis du foretrækker at ting er lidt mere ‘energisk ‘. Det holder også op for en meget lang tid – jeg har haft en dildo vedhæftet whiteboardet ved siden af ​​mit skrivebord i den sidste time og det har ikke tabt sugning overhovedet.

I brug

Ved at bruge sugekoppen med en kompatibel dildo bemærkede jeg, at tingene ikke var 100% perfekte. Når du har koppen fastgjort til en flad overflade (som et gulv eller bord / stol osv.) – så er der ikke noget problem – dildoen sidder pænt oven på sugekoppen, og så kan du gå på arbejde som dig ville normalt.

Når sugekoppen er fastgjort til væggen, er tingene lidt anderledes. Når du lægger dildoen på sugekoppen, er der en tendens til, at dildoen nu går ned og peger mod gulvet. Det er fast fastgjort til stiften, og koppen er fastgjort til væggen (det går ikke overalt) – men vægten af ​​dildoen på stiften er nok til at forårsage droop, hvilket kan gøre sikkerhedskopiering på dildoen lidt vanskeligere end at bruge en almindelig sugekop dildo.

Nu kunne det bare være vægten af ​​denne særlige dildo, men jeg kender en anden, der også gennemgik sugekoppen rapporterede også et lignende problem . Gør det virkelig den samlede brugbarhed af koppen? Nå, det antager jeg ikke rigtig, da det ikke påvirker den faktiske sugning – så det er stadig fast på væggen fint og fast – hvilket er det vigtigste. Når du bruger det på en flad (og vertikal basis) – var det ikke engang et problem.

Rengøring og vedligeholdelse

Denne lille kop kræver meget lidt i vejen for at passe på – bare en god skylning får det godt og rent, og så kan du gemme det sikkert væk indtil næste gang.

Resumé

Der er ikke meget at sige om denne kop virkelig, bortset fra hvis du har Tantus legetøj med kugler, så skal du få sugekoppen – det åbner en ny verden af ​​lege muligheder, hvilket betyder at du får så meget mere ud af dem. Alt jeg skal gøre nu er at få mine hænder på mere kompatible Tantus produkter! Og det er ikke en dårlig ting.

Hvis du vil have dine hænder på sugekoppen, kan du få en direkte fra Tantus

Sugekoppen blev venligt sendt til mig af Tantus i bytte for en ærlig anmeldelse. Som altid påvirker dette ikke mine meninger eller oplevelser med legetøjet, og alle erfaringer, der præsenteres her, er alle mine egne og 100% ærlige erfaringer. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here