Forside Sex nyheder og kvinder Tantus Throb Silicone Dildo

Tantus Throb Silicone Dildo

719
0

Jeg blev nærmet af den dejlige Emma fra Sextoys.co.uk , og blev spurgt, om jeg ville bryde mig om at gennemgå nogle flere produkter til dem. Denne særlige lille dildo havde fået øje for et stykke tid siden, så da jeg opdagede det var i den dejlige lille pakke, jeg modtog, var jeg over månen!

Nu som du måske eller måske ikke ved (hvis du læser min sidste anmeldelse ), Fik jeg en tilstrømning af pik i alle former og størrelser – herunder denne, der var 6 dildoer, som jeg havde brug for at gennemgå – så det betyder, at du vil se mange anmeldelser for forskellige peniser i løbet af de næste par uger – men jeg vil gøre mit bedste for at sprede dem ud.

The Throb by Tantus er let den mindste silikone dildo jeg har, men lad det ikke være størrelse narre dig – denne lille bugger pakker virkelig et slag. Hvad mener jeg? Godt læs videre for at finde ud af …

Førstehåndsindtryk

Ingen fancy schmancy emballage her – bare en meget enkel semi-gennemsigtig plastik boks med en separat plastik shell dækker legetøjet. Men med Tantus handler det ikke om emballagen, det handler om, hvad der er inde – og jeg var meget begejstret for at få fingrene på dette – Throb!

Kommer ind på omkring 6 “i længden og har en omkreds på 4,5” på det bredeste punkt, hvilket indsnævrer ned til ca. 3,75 “mod bunden. Axlen er dækket af en serie af dyb, intens vene detaljer – jeg tager alvorlig veinage. Faktisk, jo mere jeg kiggede på det, jo mere tænkte jeg “Jeg spekulerer på, om det er hvad Venom s penis ligner “. Med den sorte farve og mattekstur ser det næsten ud og føles fremmed – og hvis der er en ting jeg har lært om at være en legetøjsblogger, er der en rigtig rigtig fantasi der … Det er ikke mine, men det eksisterer.

Ligesom næsten alle Tantus dildoer har den en sele kompatibel base, og er lavet af 100% platinhærdet silikone, hvilket gør det helt sikkert.

I brug

Fordi Throb har en mat tekstur (det er ikke så glat som andre), vil du sikre dig masser af smøremiddel, og vær ekstra forsigtig, da der er masser af sprækker på dildoakslen – dog holder den rigtigt godt på smøremidlet. Så da vi først gik rundt til at bruge Throb, havde jeg planlagt en ond aften til hr. Jeg strikkede ham nøgne, blindefoldede ham og derefter cuffed ham til døren (og jeg cuffed hans ankler) – så blev han nu spredt mod soveværelse dør. Efter at have brugt forskellige redskaber til at opbygge spændingen slog jeg op i Throb og kom i position.

Som han stod ved min barmhjertighed (har ikke al den magt SÅDAN FUN !?), satte jeg langsomt Throb – og det gik med lethed. Hans knæ spænder og rystede som de dybe teksturerede årer arbejdede deres magi på indersiden. Men efter nogle få øjeblikke bad han mig om at stoppe – da teksten var lige for meget for ham.

Min tur. Så efter et dejligt varmt bad tog jeg mig selv ovenpå, kom på sengen og nåede til dildoen. Med en god belægning af smøremidlet smed det ind i alligevel så let, takket være den mindre størrelse – men på grund af de intense venexturer følte det sig som om det var helt påfyldning mig. Da jeg trængte med dildoen, plager disse åre min sphincter på en måde, som jeg ikke havde følt før – og jeg kunne helt forstå nu hvorfor han troede det var bare for intens – men som en, der elsker lidt tekstur – det følte sig utroligt. Jeg besluttede, at jeg ville lægge der med Throb indsat, næsten som et stik og begyndte at lave andre ting. Kurven i brystets skaft gjorde det muligt at nå frem til min prostata, så da jeg flyttede mine hofter, kom den i direkte kontakt og gjorde mig hårdere. Et par flere skud og jeg nåede en rigtig god afslutning.

Rengøring og vedligeholdelse

I modsætning til de fleste dildoer er Throb en smule mere vanskelig at rengøre. Jeg vil lade Tantus forklare:

** På grund af denne legetøjs stærkt strukturerede karakter anbefales kogning eller opvaskemaskinen stærkt for at sikre, at den lille overfladestruktur er helt rengjort, uanset hvilken slags smøremiddel der anvendes. Processen, der bruges til at skabe den hudlignende tekstur af silikone (ud over de faktiske rynker) kan skabe små indrykkninger, som er normale for produktion, og kræver simpelthen en mere grundig rengøring. Legetøjet er faktisk ikke porøst på nogen måde. **

Men hvis det ikke er noget, du virkelig ønsker at gøre, fungerer nogle regelmæssige vand, legetøjsrenser og en gammel tandbørste godt til at komme ind i disse sprækker, så det er helt rent, før de bliver opbevaret væk. Da det er 100% silikone, kan det opbevares sikkert med andre legetøj – men det er altid tilrådeligt at skylle det ned før brug, da det stadig tiltrækker støv / hund hår osv. Osv.

Resumé

Som dildoer går, er det en meget enkel ide, og det fungerer godt – det var behageligt at bruge, det var ikke for stort eller for lille, det nåede min prostata og overlod mig generelt på et godt sted. For min mand var det ikke så meget en glad ende – han fandt teksten lige for intens for ham – og jeg kan helt se hvor han kommer fra – jeg havde bestemt ikke forventet meget af en dildo af denne størrelse, men det pakker virkelig en wallop. Jeg tror stadig personligt, at dette passer vel som en anal dildo, så længe du er fan af teksturerede overflader. Hvis du foretrækker at holde tingene lidt blødere, så er Throb ikke for dig.

Hvor kan det købes

Jeg modtog min Throb fra Sextoys.co.uk . Hvis du bestiller Throb eller andet produkt fra dem, skal du huske at bruge vores specielle rabatkode for at spare 10% rabat på din ordre!

discount-gay

Tantus Throb blev sendt til mig af sextoys.co.uk i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette påvirker ikke min mening eller erfaringer med dette produkt eller noget andet produkt, jeg har fået sendt. Alle rapporterede erfaringer og udtalelser er mine egne og ærlige. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here