Forside Sex nyheder og kvinder Tantus Vibrerende Progressive Perler

Tantus Vibrerende Progressive Perler

783
0

For en lille stund siden sendte den dejlige folkemusik på Tantus mig en overraskende lille pakke af godbidder. Inde var en MASSIV BUTT PLUG som fik mig til at græde næsten, da jeg så, hvor MEGET det var (ja det var den største stødplug jeg nogensinde har haft holdt i min hånd ). Der var også et par nye vibrerende pikringe og en prøve af et helt nyt produkt, der lige var ved at lancere – nogle vibrerende analperler. Nu har jeg ganske vist tendens til at styre tydeligt fra analperler. De, jeg har haft i fortiden, har lige været enorme og truende. Men da jeg så på disse, var jeg virkelig begejstret for at prøve dem.

Så hvordan kom vi videre? Nå, lad os gå videre og finde ud af … ..

Førstehåndsindtryk

Jeg er usikker på, om emballagen jeg har fået dem til, er den officielle emballage, eller om det bare er en prøve – derfor hvorfor jeg ikke har taget et foto af det – men jeg har fået det i en plastpose med en Tantus-mærke foran. Inden var perlerne og en 3-punkts kugle.

Legetøjet måler 11 inches i total indsatbar længde og har 4 graduerende perler, der starter med det mindste ved lige under 2,5 “i omkredsen, lige op til 4,75” ved den største perle. Legetøjet slår så igen ned på bunden til omkring 3 “i omkredsen. Der er en skulptureret T-Bar base, der sidder flush mellem kinderne og sikrer maksimal komfort under brug.

Perlerne er lavet af Tantus blanding af 100% silicone af medicinsk kvalitet og som altid føles flot og silkeagtigt, på trods af at de tiltrækker hele det løse pughår, der flyder rundt. Også inkluderet er 3-trins vandtæt kugle, der består af 2 konstante hastigheder, efterfulgt af en tredje ‘puls’-indstilling.

I brug

Så det, der generede mig mest om analperler, er det faktum, at mange mennesker råder dem til at “rippe” dem ud i orgasmens punkt for at få øget fornemmelse, så du vælter over kanten, hvilket resulterer i ren orgasmisk lyksalighed.

Nå, jeg er ked af det – men det har aldrig arbejdet for mig. Faktisk, hvis noget, ripping ud noget som dette virkelig er bare smertefuldt (det er det for mig alligevel). Jeg foretrækker meget at tage tingene meget langsommere og nyde de forskellige fornemmelser, som de graduerende perler kan give.

Det første jeg vil sige om de progressive perler, er de virkelig fleksible. Jeg indrømmer først, at jeg ikke var helt sikker på den bedste måde at indsætte, men faktisk er det ret simpelt og kræver bare lidt tålmodighed. Efter at have fået mig tilberedt tog jeg min flaske flydende silke og begyndte at anvende en god dosis til mig selv og til perlerne. Så fik jeg mig til position, med min tommelfinger og pegefinger gribende på den lille stilk under den første perle. Da dette er det mindste, indsættes dette helt let, og jeg placerede mine fingre under den anden perle og gav et blidt tryk.

Perlen gik næsten lige så let som den tredje, så jeg flyttede mine fingre ned til den tredje perle, og igen begyndte at skubbe forsigtigt. Den tredje perle tog en lille smule mere indsats, og denne gang var der en blid ‘pop’, da den tredje perle gik ind. Det var en meget blid pop, men det var nok at sende en tingle ned i ryggen. Nu er det tid til at gå til den sidste perle, og at forsøge at få basen placeret mellem mine store kinder.

Med et dybt ånde greb jeg bunden af ​​stilken og begyndte langsomt at skubbe. Som den sidste perle begynder at gøre det på vej, kan jeg mærke en lille strækning omkring sphincteren. På dette tidspunkt begynder jeg også at føle noget lidt vejr videre. På dette tidspunkt husker jeg hvorfor jeg aldrig foretrak analperler – det er på grund af den underlige ‘punkterede’ følelse, jeg får, når tingene går ‘for dybt’. Men i forhold til andre perler, jeg har brugt før, var det lidt anderledes denne gang – jeg følte at jeg kunne komme videre, og det ville ikke være så ubehageligt.

Så jeg fortsatte. Langsomt og sikkert gik den sidste perle ind med en anden tilfredsstillende pop – og de sidste par tommer gik ind, og snart var det konturerede anker nu sidder mellem mine kinder. Jeg har aldrig følt mig så fyldt – hvilket er underligt, fordi legetøjet ikke er meget omhyggeligt – det er bare det gået meget dybere end noget andet legetøj jeg har. Det tog mig et stykke tid at vænne sig til følelsen.

Efter ca. 10 minutter med at lægge der med mine øjne lukket og dyb vejrtrækning var det tid til at prøve vibrationerne. Nøje nåede ned, jeg skiftede kuglen på. På den laveste indstilling gav buzz fra kuglen en blid kile på bunden af ​​min prostata. På den anden hastighed var det en lidt hårdere kilden og derefter på pulsindstillingen var den samme som den anden hastighed, bare intermitterende. Jeg må indrømme, jeg foretrækker absolut stærkere vibrationer, så jeg snart nåede til min Tango – men jeg ville stadig give det en chance for at bevise sig selv.

Jeg begyndte langsomt at trække perlerne, en perle ad gangen. Der var en anden stor pop, da den større perle kom ud først, efterfulgt af en mindre pop, da den tredje kom ud. Og så skubbede jeg dem tilbage igen – og det var her, hvor jeg havde det mest sjovt og udnyttede perlernes størrelse og fornemmelse – det tog langsomt og følelsen af, at min sphincter muskler blev kontrakt omkring hver perle, simpelthen dejlig. Men dette alene ville ikke føre mig til orgasme.

Så byttede jeg Tantus-kuglen til Tango, reinserted helt op til hiltet og skiftede tango på. Game changer. Vibrationerne er koncentreret omkring den større kugle (som hvilede lige under prostata) – men nu kunne jeg mærke dem nogensinde så lidt længere op. På dette tidspunkt var jeg supervoksen, og med en lille smule ekstra stimulering andre steder var jeg snart tæt på orgasme. Sikre, at perlerne blev skubbet lige ind, jeg kom og kollapsede på sengen og åndede dybt.

Rengøring og vedligeholdelse

Som med alle siliconebaserede produkter er oprydning lige så simpelt som at kaste det i opvaskemaskinen / koge det / blegne det eller bare skylle det med varmt vand og masser af legetøjsrenser – valget er helt dit! (Husk bare at fjerne kuglen!). Hvad angår opbevaring, er det bedst at holde det i en lille taske med en beskrivelse, da mine perler tiltrak alle Elphies pughår og begyndte at se mest utilsigtede ud.

Resumé

Jeg må indrømme, på trods af min generelt behagelige oplevelse med Progressive Beads, er jeg stadig usikker på, om de er det rigtige legetøj for mig. Jeg er stadig ikke helt vant til følelsen af ​​at have et legetøj gå så dybt inde – og jeg indrømmer, det er nok bare mig – en af ​​mine tilfældige små quirks – så jeg er ikke sikker på, om det er noget, jeg vil nå for det meste af tiden. Men for dem af jer er helt komfortable med ting som dette, tror jeg, du vil absolut elske det. Det er udfordrende nok til en nybegynder og mere mellemliggende spiller, og de tilføjede vibrationer tilføjer lidt ekstra – men hvis du vil have stærkere, dybere og rumblier vibrationer – er det absolut værd at overveje at skifte kuglen til noget som tango – det gør en enorm forskel .

Hvis du vil prøve de Progressive Perler, kan du hent dem direkte fra Tantus for 58,00 dollar (38,57 £ i dagens valutakurs).

08-11-14-04-51-15_Tantus-logo-large

Jeg vil gerne takke de fantastiske peeps over på Tantus for at sende dette gratis til mig i bytte for en ærlig anmeldelse! Alle tanker, meninger og oplevelser udtrykt her er 100% ægte og min egen. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here