Forside Sex nyheder og kvinder TENGA 3D Mandlige Onaniere

TENGA 3D Mandlige Onaniere

620
0

I en første til bloggen havde jeg besluttet, at jeg ville lave en video anmeldelse. Men ikke panik.

For de af jer, der simpelthen hader video eller vil meget hellere læse en anmeldelse – har jeg medtaget et skriftligt resumé efter hoppet, så du kan stadig få den lave ned på disse små skønheder uden at skulle lytte til mig, skramme og mumle min vej gennem en video.

Førstehåndsindtryk

Jeg elsker, hvordan TENGA pakker deres produkter. De ser virkelig ud og føles som high-end, premiumprodukter. Faktisk, som jeg har nævnt før – åbning af en TENGA-produkt er som at åbne en ny smartphone. 3D’erne er ingen undtagelse. Hver TENGA 3D er anbragt i en solid plastcylinder, som har meget minimal branding eller billeddannelse. Faktisk ser de ikke ud som sexlegetøj – de ser ud som små skulpturelle kunstværker – og jeg regner med at du kunne komme væk med at lade disse være i klar synsvinkel, og ingen ville være nogen klogere.

I bunden af ​​hver cylinder er en aftagelig ‘base’, der gemmer en lille instruktionsbrochure og en pose af vandbaseret ‘hullelotion’ – hvilket betyder at du er klar til handling, så snart du får den. Ærmerne er lavet af et TPE / TPR type materiale – hvilket betyder at de er superstrækede. Det betyder, at du vil være ekstra forsigtig ved rengøring og opbevaring af et legetøj som dette (men mere om det senere). Der er fem forskellige teksturer til rådighed – men denne gennemgang vil se på de tre jeg har – The Polygon, The Pile and the Module.

I brug

I modsætning til TENGA æg eller Ona-kopper – 3Ds er designet til at blive brugt mere end én gang. For at bruge, behøver du simpelthen at dreje ærmen indvendigt ud – så teksturerne, der var på ydersiden, er nu på indersiden. De flip rundt meget nemt. Brug af den medfølgende posen (eller enhver anden vandkvalitet af god kvalitet) gælder kun på indersiden af ​​ærmet og til dig selv – og så kan du glide ind og have det sjovt. Ærmerne er utroligt elastiske og på trods af kun at måle 5 “- disse vil strække sig for at rumme næsten enhver størrelse – og i modsætning til æggene – vil de beholde deres form længere. Så lad os se lidt på dem individuelt:

Polygonen

Denne er let min favorit ud af de 3D’er, jeg har. Den ydre tekstur er et tilfældigt vinklet geometrisk mønster. Når det er vendt indvendigt ud, buler det på alle de rigtige steder og smager og retager hver tommer af dig, mens du glider ind og ud af ærmet. Når du øger eller mindsker dit greb på ærmet, vil fornemmelsen enten intensivere eller være mindre – hvilket betyder at du virkelig kan tilpasse din erfaring til at være, men du vil have det.

Det er interessant, for da jeg først fik denne muffe, var jeg ikke så imponeret over det. Jeg synes visuelt, mens det så godt ud – det så ikke så spændende ud, og det tror jeg, at jeg dømte min bedømmelse, da jeg først begyndte at bruge den. I et twist er bunken (som jeg kommer til kort tid) min favorit, men er nu blevet min mindst favorit over tid. Polygonen er også den nemmeste at rengøre – der er mange mindre kroge og skruer til smøremidler og andre væsker at sætte sig fast i.

Modulet

Modulet var en af ​​de første masturbators, der vi havde prøvet. Faktisk var det for over 2 år siden, at vi først gav dem et forsøg. Modulet har en række hævede og indrykkede ‘kvadrater’. I modsætning til polygonen føles teksten i brug lidt mindre “indlysende”, men det følte sig stadig meget behageligt. Faktisk var det min mands foretrukne tekstur. Det var sjovt at se min OH bruge det på sig selv, da vi først fik dem – selvom de ikke ser så meget, er de i dag.

Bunken

Dette var oprindeligt min favorit tekstur, men er nu min mindst favorit. Muffen er dækket af disse små trekanter, der er adskilt med forskellige intervaller. Det ser rigtig imponerende ud, og det synes jeg, det var det, der trak mig også. Men efter refleksion, fordi alle trekantene er af samme størrelse og alle på samme niveau, kan jeg ikke rigtig føle nogen forskel i fornemmelse, og i sidste ende føles det bare rigtig intetsigende. Det er også den vanskeligste at rengøre, da der er masser af mindre huller til gunk at sætte sig fast!

Rengøring og vedligeholdelse

Når du rengør TENGA 3Ds, vil du sikre dig, at du bruger en god anti-bakteriel legetøjsrens, og sørg for, at 3Ds er helt tørre, før du gemmer dem væk. Du kan bruge bunden af ​​emballagen til at tillade 3D’erne at lufttørre, før du opbevarer dem væk (og det tilskynder også luft til at cirkulere).

På grund af det materiale, disse strokers er lavet af, vil du sikre dig, at du opbevarer dem i deres originale beholdere. Hvis du undlader det, skal du holde dem væk fra andre materialer, som kunne klassificeres som gelé / gummilignende. Legetøj som dette er kendt for at smelte og forringes, når de opbevares sammen. Disse er ikke billige ærmer, og designet til at vare et stykke tid – og så længe du tager godt vare på dem, vil de faktisk vare i lang tid.

Resumé

Som den første masturbator i muffen, jeg nogensinde har prøvet, har jeg stadig noget af et blødt sted for disse små buggere. De hjalp mig med at introducere nye og interessante sexlegetøj til soveværelset, og du må indrømme, de ser quirky og søde ud. Teksturerne på nogle af dem er lidt hit og savner, men hvis du er en person, der kan lide en mere generisk udseende ærme, snarere end din typiske lomme kusse og æsel, så kan du ikke rigtig gå galt med TENGA 3DS.

Hvor kan det købes

Jeg købte mine TENGA 3Ds fra Lovehoney: Polygon | Modul | Bunke

Besøger fra USA? Lovehoney.com lager også dem: Polygon | Modul | Bunke

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here