Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Tokidoki Unicorn Single Speed ​​Mini Bullet

Tokidoki Unicorn Single Speed ​​Mini Bullet

1169
0

Der er bare noget om enhjørning, som får mig til at føle mig alle uklar. Så kan du forestille dig, hvor helt begejstret jeg skulle sendes Tokidoki Unicorn Single Speed ​​Mini Bullet at bedømme. Den dejlige folkemusik på Betty’s Toy Box sendte mig denne smukke lille kugle sammen med Unicorn Wand ved Tokidoki. Og jeg var virkelig en meget glad bunny!

Tokidoki Loveliness

Tokidoki er et japansk livsstil mærke, der har sat deres mærke på alt fra sko til penn. Nyligt Tokidoki har samarbejdet med Lovehoney for at lave en række smukke kawaii sexlegetøj. Disse beder bare om at blive indsamlet. Tegnene er utroligt søde, de matcher min egen personlighed og stil så godt. Nogen spurgte endda, om Unicorn Bullet var skræddersyet.

Unicorn Single Speed ​​Mini Bullet kommer pakket på et lille kort. Det er diskret virkelig og ser så sød ud, jeg er ikke engang sikker på, om det var tilbage på skærmen, det ville være indlysende, det er en vibrator. Det lille kort er dækket af Tokidoki-figurer, herunder den søde lille enhjørning, der vises på kuglen.

Candy farvet enhjørning

En hovedkrop af lyse slikfarvet rosa, Tokidoki Unicorn Single Speed ​​Mini Bullet er visuelt fantastisk. Farven er smukt rig og girly. Den lille enhjørning får mig til at kysse denne yndige lille stemning. Det er latterligt sødt med sin lille lyserøde og lilac mane og elsker hjerte mærker.

Et sort gummibånd adskiller de to halvdele af kuglen og gør en god kontrast. Dette gør også Tokidoki Unicorn Mini Bullet vandtæt, jeg har fundet at bruge det i badet er fantastisk. Under det sorte bånd sidder Tokidoki cross bones logoet.

One Button Operation

Styring af Tokidoki Unicorn Mini Bullet kunne ikke være nemmere. Det er en knap operation med en hastighed. Knappen til styring af vibrationerne sidder på bunden af ​​kuglen. Vibrationerne er stærke og buzzy, jeg finder det ikke irriterende eller kløende i min hånd i modsætning til nogle kugler.

Lavet af plast og ftalatfri Tokidoki Unicorn Mini Bullet er kropssikker, og du kan bruge den uden bekymringer for irritation eller reaktioner. Plastik er glat og føles ikke klæbrig eller billig. Dette er en bullet powered vibrator, du skal bruge et AAA batteri. Du skruer typisk nederste sektion af kuglen og glider batteriet ind i kroppen.

Brug af Tokidoki Unicorn Mini Bullet

Spidsen af ​​Tokidoki Unicorn Mini Bullet er smukt afrundet og gør den meget behagelig, når den bruges. Jeg har fundet med kugler på grund af pin point naturen, jeg foretrækker et blødt tip for at tilbyde en lille diffusion af stimuleringen.

Under brugen nød jeg virkelig Tokidoki Unicorn Mini Bullet. Det var en perfekt størrelse for mig på 3,75 inches i længden. Vibrationen følte sig godt presset mod min klits side. Med tilføjelsen af ​​en lille lube fandt jeg det meget nemt at lave mig med cum. Direkte stimulation ved at cirkulere spidsen på min klit opbygger sensation lækkert. Det ville have været rart at kunne ændre hastigheden, men jeg fandt, at jeg kunne øge intensiteten ved at øge trykket.

Jeg ejer en af ​​de første bølger af Tokidoki Mini Bullets og var så interesseret i sammenligningen i andenbølge. Det var meget ens, men jeg syntes at gøre mig cum første gang meget lettere med den bølge to Unicorn Bullet. Det kan være simpelthen, at jeg allerede havde udarbejdet, hvordan min krop bedst kunne bruge Tokidoki Mini Bullet. Men det var en markant forskel i hastighed til første gang.

Batteridrevne summende

Der er en anstændig styrke til Tokidoki Unicorn Mini Bullet. For et batteri kugle er der intet svagt over vibrationerne. Det er lidt buzzy i volumen, men intet et par noter på tv-lydniveauet kunne ikke forklare.

At være så kompakt gjorde Tokidoki Unicorn Mini Bullet perfekt til brug under forspil og sex. Vibrationerne følte sig meget plaget over brystvorter eller presset mod min partners pik og bolde. Det er fremragende til klitoris stimulation under PiV sex også. At være lille nok til at være diskret under spil og buzzy nok til at gøre jobbet pænt.

At være lille og batteridrevne Tokidoki Mini Bullets gør den perfekte rejsekammerat, og det kan nemt poppes i tasken. Trods sit iøjnefaldende design, føler jeg Tokidoki Unicorn Mini Bullet er ret diskret. Det ligner ikke mig som en vibrator.

I Sammenfatning

For værdi for pengene elsker jeg virkelig disse små ædelstene. Udvalget af tilgængelige designs er fantastisk, og det gør hele sætet meget collectible. Betty’s Toy Box sælger Tokidoki Unicorn Mini Bullet til den vanvittige pris på $ 14,99 nu, selvom selv til fuld pris er det en taske-venlig $ 19.99. For sådan en smuk og anstændig lille atmosfære er dette en fantastisk pris!

Hvis enhjørninger ikke er dine ting, skal du ikke blive afskåret. Der er en række smukke designs, der passer til de fleste smag, de små Rockabilly fugle er en anden favorit af mine. Jeg er en stor fan af hele Tokidoki-serien og har været imponeret over prisen, ydeevnen og stilen af ​​dem alle. Men Unicorn Mini Bullet er så mig, det skal være en af ​​mine favoritter.

Få din Tokidoki Unicorn Mini Bullet på Betty’s Toy Box og prøv derefter at modstå at købe alle de andre. Jeg kan ikke vente med at se, hvad der ellers Lovehoney og Tokidoki har på lager for os fra dette sortiment.

Mange tak til de fantastiske mennesker på Betty’s Toy Box for at sende mig Tokidoki Unicorn Mini Bullet i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here