Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Tokidoki Unicorn Wand Review for Bettys Toy Box

Tokidoki Unicorn Wand Review for Bettys Toy Box

796
0

Jeg blev forelsket i Tokidoki Unicorn Wand det andet jeg så det. Mit soveværelse er fuld af min lille pony og jeg er dækket af pony og cupcake tatoveringer. Det var alt, hvad jeg nogensinde ville have i et legetøj. Hvem ville ikke elske en stav med en enhjørning hoved? Når de dejlige mennesker på Bettys Toy Box spurgte mig om jeg gerne vil gennemgå Unicorn Wand jeg kunne have cartwheeled. Jeg gjorde ikke fordi jeg var bange for, at jeg ville have brudt mit ben, men du kan få, at jeg var meget begejstret.

Bettys Toy Box er en dejlig retro følelse sex legetøj boutique beliggende online. Betty arbejder på en grundidé, at sex skal nydes uden forbehold, dom eller skyld. Dette er nøjagtigt ethos bag CandySnatch Reviews og så er jeg begejstret for at arbejde med dem.

Jeg tror ikke, jeg nogensinde har forventet en levering med så meget spænding som jeg gjorde denne. Jeg var chokeret over, hvor hurtigt det kom til mig, og da jeg sad på min seng for at åbne den, var jeg som et barn på julemorgen. Selv emballagen er en skønhedssag. Denne stav er min ånd sex legetøj.

Tokidoki Cuteness

Selv emballagen er dækket af smukke, små Tokidoki-figurer, og jeg tilbringer et godt par minutter blot værdsætter den fuldstændige cuteness af dem. Hvis du ikke er kommet over Tokidoki, er det et japansk inspireret livsstilsmærke. De små Tokidoki-figurer har prydet alt fra poser og kuglepen til fodtøj og beklædning. For nylig lancerede Lovehoney en række Tokidoki sexlegetøj med disse søde designs. Tokidoki tegn er søde og meget Kawaii.

Et par sødt lille design af stjerner og regnbuer er spredt på stavens krop. Samt den oplagte Stellina Unicorno cap på hovedet. Staven er overvejende blå og hvid. Den centrale del af den robuste krop er lyse blå færdig enten ende af et hvidt bånd. På bunden af ​​kroppen sidder Tokidoki kraniet og krydsbenet logo.

Stellina Unicorno

Hætten er hvor hoveddetaljen sidder. Og min godhed det er smerteligt sødt. Stellina Unicorno er en smuk vision med traditionelle anime stil øjne og et sød blødt rosa horn. Manen rundt om bagsiden består af bølger af hævet farvet silikone. Det er ikke kun dejligt at se på det er en god tekstur, når den er i brug.

I længden er Tokidoki Unicorn-staven 13,2 tommer. Dette er ikke et lille element på nogen måde. Det er en fuld størrelse stang og pakker kraften af ​​en, på trods af den yndige facade. Lavet af silikone det indeholder ingen latex eller phthalater, så det er helt sikkert.

Kontrolbar Strøm

Kontrolerne af Tokidoki Unicorn Wand er placeret på håndtaget og består af et rullehjul. Dette gør at Tokidoki Unicorn Wand er latterligt nemt. Du flytter kun hjulet op til den ønskede intensitet, ændrer det som nødvendigt under brug og ruller tilbage for at slukke for det. For mig føles det mere flydende som en kontrol end knapper. Jeg følte mig mere i kontrol med magten. Dette er en god følelse.

At være tilsluttet er der ingen opladningstid at vente på, så jeg fik til at prøve Tokidoki Unicorn Wand ved den første mulighed. For det første er det ikke meget diskret, ligesom enhver strømforsynet stativ. Men det er det offer du laver for at have dit legetøj løbe fra lysnettet. Magt betyder normalt lidt volumen, og det er ingen undtagelse.

Jeg fandt det mere diskret end sige Doxy Wand, hvilket kræver, at jeg har et tomt hus og at overveje, hvor naboerne også er. Jeg følte mig glad for at bruge Tokidoki Unicorn i huset, mens mine børn var hjemme, men jeg brugte duvet som lyddæmper. Ledningslængden er 1,8 meter, dette giver dig masser af plads fra stikkontakten til at spille plads.

Brug af Tokidoki Unicorn Wand

Så hvad er det egentlig, at jeg får mig af med en enhjørningstråd? Jeg var tvivlsom om, hvor behagelig Stellina Unicorno cap ville være. Det har mange ophøjede dele, ører, horn, mane osv. Ville det være ubehageligt presset mod min klit? Faktisk var jeg overrasket over at finde det besvaret et spørgsmål til mig.

Jeg anbragte en lille vandbaseret glidemiddel og nestede stavens hoved mod mig selv. Ofte kæmper jeg med wands. Den brede flade overflade giver mig ikke den nødvendige stimulation. Enten det tager et stykke tid at cum eller jeg skal vinkle staven lidt for at give mig en vinklet stimulering. Med Tokidoki Unicorn havde jeg et væld af stimulerende kanter at gnide imod. Jeg fandt, at jeg kunne nære ørerne eller hornet mod min clit for nogle alvorlige lykkelige følelser. Den wavy mane følte fantastisk hvile mod min klit også.

Spændende kanter

Jeg forventede min første oplevelse med Tokidoki Unicorn at være en udtalt play session. Eksperimenterer for at finde det, der fungerede bedst for mig. I virkeligheden flyttede jeg det rundt og prøvede de forskellige overflader og fandt mig selv lige over kanten af ​​et stærkt og lækkert klimaks. Efterfulgt af et par mere. Det var vigtigt at kontrollere alle overflader i navnet for at gennemgå integriteten. For at være ærlig ville jeg ikke komme ud af sengen.

Tokidoki Unicorn er det perfekte power level for mig. Jeg kom ikke engang til fuld styrke, jeg havde ikke brug for det. Styrken og dybden af ​​vibrationer var masser at få mig til at klatre flere gange. Jeg fandt den tilføjede tekstur af enhjøringsdækslet gjort dette til en bedre oplevelse hele runden end min sædvanlige snorespil. Jeg spekulerer nu på, om jeg har brug for vedhæftede filer til mine wands?

I Sammenfatning

Selvfølgelig vil Tokidoki Unicorn Wand ikke være for alle. Udseendet og stilen kunne sætte nogle mennesker væk, men for mig var det alle mine sex legetøjsdrømme, der blev til virkelighed. Unicorn cap er fjernbar, hvilket gør rengøring det så nemt, bare chuck det i vasken og give det en vask. Staven selv er selvfølgelig ikke vandtæt.

Under Stellina Unicorno-hætten er et standard rosa stavhoved med riller rundt om siderne. Hvad jeg virkelig elsker om lederen af ​​Tokidoki Unicorn Wand er fleksibiliteten. Dens fleksible hals betyder, at der er en god mængde giver, så du kan ændre trykket afhængigt af hvor du er i din ophidselse.

Jeg elsker den Tokidoki Unicorn wand . Det er lagt ved siden af ​​min seng, og jeg har ingen hensigt at gøre det i legetøjskassen. Jeg har lyst til, at jeg endelig får big deal om wands. Det er ligesom penny faldt.

Hvis du vil have dit eget stykke unicorn delight, kan du få en til Bettys Toy Box for 119,00 dollar. Jeg kan ærligt sige, at det er værd at hver øre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here