Forside Sex nyheder og kvinder Top Toy Round-Up 2014 – Part Three: … og resten

Top Toy Round-Up 2014 – Part Three: … og resten

591
0

Jeg havde oprindeligt planlagt, at dette var en post, hvor jeg talte om de bedste vibratorer, der har wowed og rocket min verden – men jeg indså, at jeg faktisk ikke har gennemgået eller brugt næsten lige så mange vibratorer som jeg troede jeg havde – og jeg selv selv om jeg kunne anbefale dem alle, slår det lidt af, at jeg vælger mine “toppicks”. Så i stedet har jeg valgt at liste min sidste “Top Picks” her.

Forhåbentlig vil jeg ved dette tidspunkt næste år have meget mere at vælge imellem, når jeg opretter mine shortlists! Jeg har også besluttet, at jeg kan ende med at gå ‘off blog’ og henvise til anmeldelser jeg har vært på Lovehoney – så selv om nogle af valgene på min liste ikke er medtaget på bloggen, er de faktisk blevet brugt og bedømt – Jeg vil linke til den eksterne anmeldelse, hvor det er relevant. Så uden videre, lad os få denne “pakket” op …

L'Amourose Rosa Extra Quiet G-Spot & Prostate MassagerTop prostata massager

L’Amourose Rosa Ekstra Stille G-Spot og P-Spot Genopladelig Vibrator

score: 10 ud af 10

PUF: £ 129.99

Materiale: Silikone / ABS Plast

Særlige krav: N / A

Hvor kan det købes: Lovehoney

Valget til min top prostata massager var faktisk overraskende svært, da der var 2 kæmper for overherredømme – faktisk gjorde jeg en artikel lidt tilbage med at sammenligne 2, da mange spurgte mig, hvad den bedste var. Efter alle overvejelser besluttede jeg, at Rosa virkelig ville være mit bedste valg til 2014. Årsagen? Nå for det første, hvad angår look og stil – det er virkelig noget andet. Det hele ser bare ud og føles smukke (og det er pakket så smukt også!). Det er også utrolig magtfuldt – hvis du vil have det. De uafhængige motorer kan give blid til intens stimulation. Det smager bare alle mine kasser og så meget mere.

Top Bullet Vibrator tango8

Vi-Vibe Tango

score: 10 ud af 10

Pris: På egen hånd, £ 69.99 / Pleasure Mate Collection: £ 104.99

Materialer: ABS Plastic / Silicone (Pleasure Mate Collection)

Særlige krav: N / A

Hvor kan det købes: Lovehoney UK ( Solo / Pleasure Mate Collection ) // Lovehoney USA ( Solo / Pleasure Mate Collection ) // Simpelthen fornøjelse (Solo) // Belle De Soir (Solo)

Jeg har måske ikke givet Pleasure Mate Collection den bedste anmeldelse, men jeg kan virkelig ikke fejl We-Vibe Tango Bullet på egen hånd. Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget ret ligesom de vibrationer, som tango kan sparke ud, især i noget så utroligt lille! Faktisk har jeg talt med mange mennesker (damer hovedsageligt), der har udtrykt det er den bedste kuglevibrator, de nogensinde har brugt – og jeg er her for at sige, at vi kan få mange fornøjelser fra det også! På egen hånd er det fantastisk at stimulere frenulum og perineum (bare husk at bruge mange smøremidler!). Men også, Tango hjalp mange af mine andre kugleopererede legetøj at finde nyt liv – jeg har et par legetøj drevet af Rocks-Off 80mm kuglen og Lovehoney Bionic Bullet – Tango sparker deres mund med hensyn til magt og har lavet hvad var tidligere sub-par legetøj blevet noget meget mere spændende.

Bathmate HydrodoucheToprengøringsprodukt

Bathmate Hydrodouche Advanced Shower System

score: 8 ud af 10

PUF: £ 99.99

Materialer: ABS Plast / Silikone

Særlige krav: N / A

Hvor kan det købes: Bathmate // Lovehoney UK // Lovehoney USA // Simpelthen fornøjelse

OK – hør mig ud. Jeg ved, at dette er den eneste brusebad, jeg fysisk har gennemgået på bloggen, men jeg ejer en anden regelmæssig ‘pølse’-stil-brusebad, og jeg må sige, at denne faktisk tager kagen. Grunden? Personligt synes jeg bare, at det er meget mere hygiejnisk end pærebrusen. Med en almindelig pære har du altid mulighed for at suge op “snavset” vand tilbage i pæren, og så skal du rense det hele, før du bruger det en gang til. Hydrodouche er en kontinuerlig vandstrøm, og du kan indarbejde den i din regelmæssige bruserrutine (skal du også vælge). Jeg har ikke brugt et produkt, der har fået mig til at føle mig så grundigt rent med lidt indsats – selvom jeg vil sige, at få det helt klart er lidt af en kuglesmerte, men når det er helt klart, og du begynder at bruge det, er det værd at besvær!

monogamy3Top Romance Product

Monogami: Et hot affair bordspil

score: 7 ud af 10

PUF: £ 24.99

Særlige krav: Du skal bruge nogle lette nibbles, masser af vin, muligvis et par sexlegetøj …

Hvor kan det købes: Lovehoney UK // Lovehoney USA // Simpelthen fornøjelse // Sextoys.co.uk // Belle De Soir

OK, så et tilfældigt valg til ‘romance’, men jeg tror det virker. Hvis du indstiller den rigtige atmosfære, kan det ikke kun være utrolig romantisk, det kan også være sjovt, sexet, underligt og vidunderligt. Da vi tog dette væk med os på ferie, forventede jeg ærligt ikke meget – og til trods for overkomme nogle problemer med nogle af spørgsmålet og opgaverne, var det godt at ikke kun genforbinde med min mand på et intimt niveau , men også på et mere intellektuelt og åndeligt niveau, da vi lærte nye ting om hinanden, selv efter at have været sammen i over 10 år. Det førte også til noget utroligt sensuelt og lidenskabeligt sex, og det er det vigtige, ikke? Spillet fortsætter også, selv efter at du har spillet som du udforsker forskellige fantasy scenarier og opgaver, der skal udfyldes længe efter spillet er pakket væk.

Nå det er det for dette år. Næste år vil toppicks være så meget bedre! Jeg vil have en hel år værd at produkter at vælge imellem! Men vi har alle nødt til at starte et sted, ikke?

Indtil næste år …

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here