Forside Sex nyheder og kvinder Top Toy Round Up 2014 – Part Two: Anal Toys & Dildos

Top Toy Round Up 2014 – Part Two: Anal Toys & Dildos

509
0

Jeg har haft retfærdige få ting på min bum i år. Jeg klager ikke, det har været blodigt vidunderligt!

Men det har gjort det meget vanskeligt at vælge mine toppicks, da der har været så mange gode ting! Så meget, at jeg har brudt det ned – dette indlæg skal beskæftige sig med rent de bedste stødpropper og dildoer. Andre analartikler vil få deres eget indlæg senere.

Så hvad lavede min liste i år? Nå den gode nyhed er, at alle produkterne på denne liste er alle lavet af helt kropsfarlige materialer – Silikone, Glas og Rustfrit Stål. Selvom jeg generelt ikke har noget problem med ting som TPR for ‘penetrable’ legetøj – når det kommer til indsættelse, skal det være helt kropssikkert og ikke-porøst ellers vil det bare ikke. Vil du vide hvorfor? Gå tilbage og kig hurtigt på mit nybegynder guide til legetøjsmaterialer. I mellemtiden, lad os starte nedtællingen uden yderligere ado:

Icicles No. 55 Double-Ended Textured Glass Dildo

1. Icicles No. 55 Double-Ended Textured Glass Dildo

score: 10 ud af 10

PUF: £ 32,99 / $ 49,99

Materiale: Glas (Boroscilicate)

Særlige krav: Overvej at køle det ned i køleskabet eller varme det op i noget varmt vand før brug for nogle ud af denne verdensfornemmelse!

Hvor kan det købes: Lovehoney UK // Lovehoney USA

I lang tid troede jeg, at dildo kun kom i gelé eller gummi. Jeg mener med al retfærdighed, at det var det mest almindelige materiale til ting sådan. Så opdagede jeg, at de kommer i alle former, størrelser, farver, materialer … og mine øjne blev åbnet! Jeg har prøvet flere glas legetøj – jeg elsker dem. De er så utroligt alsidige, og følelserne er altid så meget mere intense. The Icicles No.55 er hænder er min absolutte favorit glas dildo – faktisk tror jeg, det kunne være min favorit overordnede. Det er enkle kurver giver mulighed for en intenst G-Spot / P-Spot stimulering, og hvirvlerne og bumpene giver nogle interessante fornemmelser, der har mine tæer krøllet. Det er smukt at se på, og ikke for lille eller for stor, hvilket gør det godt for begyndere såvel som flere mellemliggende spillere. Det er et smukt stykke, og da det er dobbelt-endet / tekstureret – får du essentielt to til prisen for en-handel!

2. Fleshjack Boys af Fleshlight Brent Corrigan Realistic Dildo Fleshjack Boys Brent Corrigan Silicone Dildo

score: 9 ud af 10

PUF: £ 49.99

Materiale: Medicinsk-grade Silicone

Særlige krav: N / A

Hvor kan det købes: Simpelthen fornøjelse

Før jeg virkelig vidste vigtigheden af ​​sexlegetøjsmaterialer, var den første nogensinde ‘realistiske’ dildo jeg havde, en BASIX Rubber Worx 7,5 “gummi dong. Det stank til høje himlen, og efter et stykke tid var gummiet begyndt at misfarve og gå hårdt. Jeg opdagede derefter glas og lovede at glas ville være det eneste materiale, jeg ville købe til dildoer – fordi mange af silicone dildo’erne bare ikke gjorde det for mig. Så kom jeg på tværs af (Fleshjack Boy’s sortiment af højkvalitets silikone dildo er støbt fra nogle af Gay Pornys største stjerner – og jeg var fascineret. Brent Corrigan har været en af ​​mine tidlige porno knusninger, da han var min alder, så selvfølgelig ville hans være den første jeg fik. Da det ankom, var jeg forbløffet over kvaliteten – det var den mest realistiske med hensyn til forekomsten, jeg nogensinde havde set før. Det er helt kropssikkert og ikke-porøst og har en sund omkreds og længde, der efterlader mig tilfreds, når glasset bare ikke skærer det. Det kommer også til nytte som min ‘penis-model’, når jeg fotograferer legetøj …

Fun Factory B Balls Jiggle Butt Plug

3. Sjov Factory B Bolde Jiggle Butt Plug

score: 9 ud af 10

PUF: £ 29.99

Materiale: Silikone / ABS Plast

Særlige krav: N / A

Hvor kan det købes: Lovehoney UK // Lovehoney USA // Simpelthen fornøjelse

Dette er uden tvivl en af ​​de bedste stødpropper, jeg har prøvet. På ydersiden ser det ud som et normalt stik – 2 graduerende perler med en slank nakke og t-bar for at forhindre uønsket rejse. Men det er så meget mere! Inde i hver perle er en vægtet bold, der ryster, rattler og ruller med dig, når du bevæger dig. Dette giver uovertruffen fornemmelser og gør brug af et helvede meget mere interessant – især hvis du kan lide at bære stik, mens du er ude og omkring – når du bevæger dig, skubber vægtboldene og slår stikket ud, hvilket betyder, at du hele tiden får bølger af glæde. Men det bedste jeg har opdaget med disse er, hvor helt orgasmisk det føles, når du anbringer en kraftig vibrator til bunden af ​​stikket (f.eks. En tavle) – den sender disse bolde ind i jiggle-over-drev, og det vil ikke være længe før du klamrer på sengetøj og hænger i glæde og glæde.

Metal Worx Curve Anal Beads

4. Metal Worx Curve Rustfrit Stål Anal Perler

score: 9 ud af 10

PUF: £ 53,95

Materiale: Rustfrit stål

Særlige krav: N / A

Hvor kan det købes: Simpelthen fornøjelse

Efter glas blev jeg virkelig overrasket over at finde legetøj fremstillet af rustfrit stål! Er der virkelig noget materiale, vi ikke ville overveje at sætte ind i os? Vi kan også have Træ, Keramik, Marmor, Aluminium … Jeg har masser af arbejde at gøre … I mellemtiden er disse stål analperper utrolige. Kurven med den enkelte pæreagtige spids er AMAZING for prostata stimulering. Størrelsen og vægten giver virkelig en utrolig intens stimulation – det har fået mig til at vride rundt som nogle besidder dervish på mere end en ocassion. Den beaded ende er perfekt også, især når du piske det ud under orgasme … åh ja. Jeg får kuglepen nu bare tænker på det … Som Glass, Stål er helt kropssikker, ikke-porøs og kan bruges med ethvert smøremiddel. Du kan også spille med temperatur også for noget nyt. Selvom jeg bestemt ikke ville overveje dette en nybegynder legetøj. Mens størrelsen er helt håndterbar, kan den ekstra vægt være lidt for meget for nogle mennesker.


Icicles No. 47 Beaded Glass Plug5. Icicles No. 47 Beaded Glass Butt Plug med T-Bar

score: 8,5 ud af 10

PUF: £ 17.99

Materiale: Glas (Boroscilicate)

Særlige krav: N / A

Hvor kan det købes: Lovehoney UK // Lovehoney USA

Dette er bestemt en af ​​de sødeste små stik, jeg nogensinde har set, og ja det er et andet glaslegetøj! Jeg valgte dette til min top liste, fordi det er en stor størrelse, der passer til begyndere og mellemprodukter. Det giver en god påfyldningsfølelse, og gradueringens perlestørrelse føles sensationel, når du indsætter den indeni (der er en stadig så lille “popping” sensation – hvilket lyder forfærdeligt, men det er virkelig ikke), og t-baren er faktisk nemmere nemmere imellem kinderne, hvilket gør det behageligt for langsigtet slid – og da det er glas, behøver du ikke genanvende smøremiddel så ofte som du ville med noget som en silikone eller en gummiprop (selvom jeg personligt aldrig ville bruge en gummiprop). Og selvfølgelig skal det også gøres at lege med temperaturen på glasset …

Der har ikke været en “værste” anal legetøj eller dildo, som jeg har gennemgået i år. Så generelt, nogen af ​​de dildoer / stik jeg har gennemgået her, vil jeg helhjertet anbefale – men ovenstående 5 er mine absolutte favoritter.

Hold øje med næste runde på fredag, hvor vi kigger på alle ting vibrerende, når vi ser på prostata massagere og andre vibratorer, der har rocket min verden i år. Hold øje med min julehandel rundt, hvor jeg vil snakke om nogle af de store specialtilbud, som mine yndlingsforhandlere tilbyder i julen.

Som altid er feedback og kommentarer altid værdsat!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here