Forside Sex nyheder og kvinder Tossing The Salad – The Big Gay Review Guide til Rimming

Tossing The Salad – The Big Gay Review Guide til Rimming

1292
0

Så en ting, som jeg hemmeligt elsker at give (og modtage) er et godt gammeldags fælgesjob.

Jeg elsker at spise røv (og få min røv spist). Men for mange er det stadig en tabuepraksis i soveværelset. Men i virkeligheden er Rimming (eller Anilingus, hvis du vil have alle Harvard om det) en ekstremt sensuel praksis, der kan være utrolig intimt for både rimmer og rimmee. Det kan også bruges som den ultimative ydmygelse, hvis du har en slags dom / sub forhold, der nyder at bruge ydmygelse som et aspekt.

Jeg var meget nervøs første gang jeg blev rimmet, og endnu mere så første gang jeg faktisk spiste andres røv ud. Er der en rigtig god måde at gøre det på? Hvordan skal jeg forberede mig? Skal jeg bringe salatdressing? Jeg vil gøre mit bedste for at besvare alle disse spørgsmål i vid udstrækning, da jeg giver dig min egen personlige guide til at spise røv.

BEMÆRK: Jeg beklager ikke at være sexekspert eller noget derimod. Guiderne jeg skriver til bloggen er baseret på mine egne oplevelser, udnytter det, jeg kan lide, og hvad jeg kan lide at gøre.

Så David, jeg tænkte ‘RIMMING’ VAR NÅR DU SUGDE SUGEREN RUNDET EN COCKTAIL GLAS?

Godt, i et vist omfang har du ret! Men i dette tilfælde taler vi om Anilingus sanselige kunst (undertiden misstavet som Analingus). Det kommer fra den latinske ‘anus’ + ‘lingere’ (at slikke). Det generelle formål med røvning er at stimulere den modtagelige partner anus, ved hjælp af tungen / læberne og i nogle tilfælde tænder.

ER DET EN GAY THING?

Rimming blev bragt i mainstream, i stor del tror jeg på grund af Russell T. Davies og hans strålende serie ‘ Queer as Folk ’. Hvis du ikke har set det, skal du finde det. Strålende historie og ja, rimming scene er HOT (IMO). Ja ja det er en populær aktivitet for cis homoseksuelle mænd, men det er ikke eksklusivt. Enhver med en tunge og et arsehul kan nyde et godt gammelt fælgesjob; og det er popularitet er stigende.

ER DET SIKKERT?

Med enhver seksuel praksis er der altid et element af risiko. Rimming er ikke anderledes. Du skal huske hvilket område af kroppen du har at gøre med, og hvis du ikke tager de rette forholdsregler, kan du risikere at fange en seksuelt overført sygdom. I mine år har jeg aldrig haft nogen dårlige virkninger. Hvis du følger mine få grundlæggende tips, kan du reducere risikoen for eventuelle problemer. Og det er jeg, jeg skal gøre i dag – for at sætte dig i ro, for at sikre, at næste gang du randen eller er rimmet, kan du være sikker på, at det vil være en sikker og fornøjelig oplevelse.

Så lad os klare det, skal vi?

hydrodouche

FORBEREDELSE

Hvis du har læst min guide til anal sex , vil du nok være bekendt med hvad jeg er ved at foreslå. Hvis ikke, tager jeg det godt og langsomt.

For det første, hvis du vil komme ind i røvelse, så diskuter det med din partner. Det er aldrig en god ide at springe dette på nogen uden mindst en forudgående diskussion – det kan blive meget akavet ellers (men jeg er ikke en relativ rådgiver). Når du er blevet enige om, at røvning er en aktivitet, du vil bringe ind i soveværelset, kan du nu forberede dig selv.

Det er altid en god ide at sikre, at du er ren nedenfor. I teorien bør en god bruser og skylning være tilstrækkelig til at minimere sandsynligheden for oral-fækal kontakt. Her er risikoen involveret. Det er muligt for parasitter og andre ubehagelige bugs at blive videregivet til den aktive partner, hvis tingene ikke er rene nedenunder. Et dejligt bad eller bad vil reducere risikoen.

Skulle du ønske at gå lidt længere, så er du velkommen til at douche – hvis noget, vil dette give dig ekstra ro i sindet at ting er alle hunkydory nedenunder.

featherskinass

TAG DET ROLIGT

Skynd dig ikke bare til hovedbegivenheden. Du vil tage det langsomt for at sikre, at du begge får størst glæde ud af oplevelsen. Husk, når det kommer til sex, er det en 2-vejs gade – det er lidt at give og tage!

Når du er klar, hvis du er modtager, kom dig ind i en behagelig position. Dette kan være på ryggen med dine ben hævede (en pude eller to under hofterne kan gøre det lettere) eller den nemmeste (og sandsynligvis min favoritposition) er simpelthen på dine knæ, med dine arme fladt mod sengen, røv lige op i luften. Dette åbner ikke kun røret, men det giver også din partner en fantastisk udsigt.

Hvis du er den ene giver, så tag lidt tid til at ‘varme op’ området. Begynd ved at kære balderne, kys og nibble omkring kinderne. For mig, jeg kan lide at blive drillet – endda bare anvender let åndedrag i mit hul, før en læber eller en tunge endda rører den, er nok til at køre mig vildt. Det er opbygningen, forventningen er lige så spændende som hovedbegivenheden. Lyt til dine samarbejdspartnere, og se hvordan deres krop reagerer – det er en god nøgle at vide, at det du laver, er at slå dem på.

flavouredlube

“VIL DU LIKE SAUCE PÅ DET?”

Smagsstoffer med smagsstoffer kan virkelig hjælpe med at forbedre oplevelsen for alle. Det hjælper ikke kun med at gøre tingene hyggelige og glatte (hvilket kan føre til mange andre frække aktiviteter), men for dem der måske er lidt ‘squeamish’ om smagen af ​​røv (det er helt forståeligt) så kan det virkelig hjælpe med at gøre det sjovere. Jeg vil dog gerne påpege, at en frisk ren røv smager godt.

Hvis du vælger at gå ned i smøreruten, skal du huske at være sparsom, men du vil ikke have, at den bliver for klæbrig, især hvis du er den slags person, der bare vil begrænse deres ansigt dybt i det røv. Mine nuværende yndlingssmagede lubes kommer fra Lovehoney . Ikke alene smager de godt, men de er super glatte, så når ting ‘opvarmes’, kan du nemt dykke ind med en dildo / finger / penis. Og for mig, det er det, jeg elsker at være rimmede … Anyway, moving on …

TEKNIK, TEKNIK, TEKNIK!

For det første undskylder jeg, at jeg ikke kunne komme med et sjovt eller interessant billede for at illustrere dette punkt. Jeg skulle tage en selfie med min tunge fast på min ‘model røv – men jeg skræmte allerede Elphie med den splittede klump cyberskin, der nu sad på sofaen.

Når det kommer til teknik, er der virkelig ingen rigtig eller forkert måde – det handler kun om kommunikation og samarbejder med din partner for at finde ud af, hvad de kan lide. For mig, når det kommer til røvning, vil jeg gerne starte med blide cirkulære bevægelser rundt om hullet, meget forsigtigt. Kører tungen lige over hullet, mod coccyxen, er en anden måde at få mig til at ryste (jeg er meget følsom rundt der!).

Lav figur 8 bevægelser rundt om hullet og færdig med at løbe tungen lige over. Når du føler dig lidt mere dristig, og din partner er afslappet, kan du så begynde at arbejde din tunge i deres røv. På dette tidspunkt kan du involvere hele munden og begynde at kysse, sutte og nibble området (bare vær forsigtig, hvis du vælger at bruge dine tænder! Husk, hvor du er!). Lyt igen til din partner – du ved, om hvad du laver, arbejder.

Glem ikke bolden!

featherskinballs

Hvis de modtagende parter er velsignet med et sæt dejlige testikler, så kan du virkelig forbedre oplevelsen ved at huske at inkludere deres bolde og perineum under spil. Under opblussen vil disse områder komme overfølsomme. Overvej at starte ved ryggen og løbe tungen hele vejen over støben og derefter fortsætte op over testiklerne og derefter massere perineum med tungen. Du kan endda få dine hænder involveret, og du kan groping / massere / kæle ballerne, mens din mund får arbejde på røven.

I slutningen af ​​dagen, bare få kreative!

Hvis du tilfældigvis mødrer din partner med en vagina, skal du ALDRIG gå fra røv til vagina. Nuh-uh. Nej. Bare stop. Det føles som om dette bør være sund fornuft – men hvis du har brug for mig til at stave det ud … hvis der forekommer at være den mindste mængde bakterier til stede, hvis det indføres i vagina, kan det føre til urinvejsinfektioner – og så er din ven vil nok aldrig tale til dig igen. Så vær forsigtig, okay?

HVAD OM DENTAL DAMS?

Dental dæmninger er små, firkantede latexstykker, der placeres over anusen, inden de engagerer sig i anal / oralsex. Jeg har selv aldrig brugt dem selv, men hvis du vil have mere ro i sindet, kan det være en mulighed. Som med kondomer er de stadig udsat for fejl. Hvis du har grund til at tvivle på renlighed osv. – tag ikke risikoen. Som med enhver seksuel aktivitet drejer det sig om tillid og kommunikation.

Hvad skal jeg overveje?

For at være ærlig tror jeg, jeg har dækket de fleste ting. Mange andre hjælpelinjer, jeg har set, vil fortælle dig at du er vokset / barberet / bleget og for at være ærlig tror jeg det er helt unødvendigt. Jeg har rimmet et håret røv før, og bortset fra en svindel pube var det fint. Nogle gange er det uundgåeligt.

Så længe du har taget ovennævnte råd, er du velkommen til at chow ned så meget som du vil.

Så hvad regner du med? Kan du lide at rand / være rimmet? Har du andre råd, som du mener, at vores læsere bør overveje, før du går ind i anilingus sanselige fornøjelser?

Slå os op på Twitter ( @thebiggayreview ) eller send os en e-mail eller giv os en kommentar nedenfor! Hvis du har fundet oplysningerne nyttige, skal du ikke glemme at dele.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here