Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Tutti Rouge Betty Brighton Rock Set Review

Tutti Rouge Betty Brighton Rock Set Review

724
0

Leder du ikke bare om sommeren? Seagull opkald og liggestole? Cocktails og lange sommeraftener? Hvis jeg kan lide mig, så kan du godt elske Tutti Rouge Betty Brighton Rock sæt så meget som jeg gør.

Is og Brighton Rock

Betty er Tutti Rouges underskriftsområde og uden tvivl er det fantastisk. Den polstret balconette bh er næsten som et kunstværk. Den smukke udskrivning er fyldt med ikoniske billeder af britisk sommerstid, herunder små liggestole, is, Brighton pier og selv stokke af rock. Alligevel formår Tutti Rouge at gøre dette look smukt og flot.

BHen selv er lavet af en lyseblush pink-farvet satin, som er ekstremt subtil og smuk. Lysstøbt polstring sidder inden i kopperne, intet for over toppen lige nok til at give en stor løft. Jeg finder Bettie Brighton Rock giver mig en fabelagtig spaltning uden at se ud som om jeg kommer til at falde ud af det hver gang jeg flytter.

Comfy Cups

Underwiring i kopperne er indkapslet af rødme satin og dette tilføjer til lift og støtte, der tilbydes af Betty Brighton Rock. En lodret søm på forsiden af ​​koppen skaber en dejlig afrundet, naturlig form til dine bryster. Koperne er trimmet med lyse slik pink rosa bånd slået over en delikat blush farvet blonder. Dette tilføjer til det meget feminine udseende af Betty Brighton Rocks.

En stor slik rosa bue sidder mellem kopperne i en flot detaljer, og dette ekkoeres af små pink buer på skulderstropperne. Dejlige bløde, brede bløde farvede stropper fører op fra kopperne, og Tutti Rouge har virkelig mestret det behagelige bånd til den større buste. Der var ingen skæring i eller gnidning, og de hjalp med at støtte mine gode bryster briljant.

Frothy Lace og Love Hearts

Justerbare kærlighedshjørne “Tutti” glidere pryder stropperne, dette er en af ​​de søde små detaljer, der holder mig tilbage til Tutti Rouge flere gange. Opmærksomheden på detaljer er uovertruffen af ​​enhver daglig dameundertøjsleverandør, jeg kender. Det er normalt at anvende sådanne detaljer på sexet undertøj eller boudoir sæt, men ikke til hverdagens knickers.

Bunden af ​​Betty Brighton Rocks balconette bh er trimmet med en skummel, smuk rød blonde, der ser bedårende, når den bæres. Jeg sætter stor pris på det feminine udseende, som Tutti Rouge injicerer i så mange af deres designs. Jeg er utroligt en glat pige og deres ting lyser op mit lille knicker kærlige hjerte.

Blush Colored Mesh

Blødt blush-mesh skaber rygremmen, hvilket fører til en tredobbelt indstilling med dobbelt krog og øjenlås. Stemplet i fastgørelsen er underskriften Tutti Rouge logo. Rygremmen er behagelig og sidder godt på. Justeringsniveauet føles mere generøst end nogle bh’er, med ca. en centimeter forskel mellem hver indstilling.

Hvis du som mig, har du brug for dit undertøj for at være et sæt Tutti Rouge sælger to muligheder for bunden til at gå med Betty Brighton Rock. Du kan vælge enten en mini kort eller en kort. Jeg valgte minikortet.

Betty Brighton Rock Mini Brief

Fortsæt seaside print i bunden Tutti Rouge har oprettet et front satin printpanel til denne brief. Lænestole og is kremer et centralt polka dot blush mesh peekaboo vindue, der giver en ret på hvad der er under. Dette er trimmet med blush blonder og candy pink ribbon slot detaljer.

Midt i taljebåndet er der et stort slik pink rosebog, der føjer et brændpunkt til vinduet. En trim af blød blus blonder omkring benene tilføjer det yderst smukke udseende af disse bunde. Undertøjene er midtstige med fuld bund, hvilket gør dem meget behagelige og smigrende. For mig er bagsiden af ​​disse udsmykkede trusser endnu mere specielle end fronten.

Fræk Flash

Hele bagsiden af ​​Betty Brighton Rock mini-trusser er lavet af et blush-meshpanel. Dette er dekoreret med et vintage polka dot mønster, som jeg virkelig elsker. Centret på bagpanelet er domineret af en stribe af lodret blush blonde med slik pink slotted ribbon løber igennem det. Dette er periodisk prikket med små lyserøde buer. Dette er en smuk berøring, og det sætter mig i tankerne om en ganske burlesk følelse. Selv om trusserne er meget rene på bagsiden, føler jeg mig slet ikke ubehageligt med dette.

I Sammenfatning

Når den bæres sammen, er hele Betty Brighton Rock sæt flirty, feminin charme på sit mest tiltalende. Det er et let, sommerligt udseende, der føles fantastisk mod huden og græder bare ud for at være under en flot sommerkjole. Jeg er normalt ikke en fan af satin i undertøj, da det kan være ubehageligt, upraktisk og undertiden se billigt ud. Betty Brighton Rock er ingen af ​​disse ting. Den er ekstremt slidstærk, yderst behagelig og har et luksuriøst udseende, der fremhæver Tutti Rouges kvalitet.

Som de fleste satinundertøj er Betty Brighton Rock kun håndvask, hvilket er en lille ulejlighed for et dejligt sæt. Tutti Rouge bh størrelser løber fra 28-38 D-HH, så der er masser af plads til selv den større boobed blandt os som mig selv. Trusser er dimensioneret i XS-XXL.

Jeg tror, ​​at Tutti Rouge Betty Brighton Rock er stor værdi for pengene, balconette bra vil sætte dig tilbage £ 39.50, som handler om standard for en god kvalitet 38FF bh. Trusser koster £ 17,50 og shorts £ 19.50. Jeg har heldigvis betalt dette for dette glamourøse, flirtige sæt. Du kan købe Betty Brighton Rock på Tutti Rouge

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here