Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Tutti Rouge Nichole Parma Violet Review

Tutti Rouge Nichole Parma Violet Review

711
0

Parma Violets er min favorit slik og min mand. De er søde og lækre. Lidt som Tutti Rouges Nichole Parma Violet sæt. Tutti Rouge gør fantastiske, bærbare smukke undertøj i kopstørrelser 28-38 D-HH. For piger som mig, forbandet med elendighed om at finde smukke, støttende bh’er, er Tutti Rouge som en livsstil.

Pretty Parma Violet

En smuk pinkie lilla farve, Nichole Parma Violet minder meget om de søde efternavne. Den sorte trim er slående i kontrast og tilføjer en smuk ekstra dimension til sættet. Nichole Parma Violet BH er unpadded, og det ville give mig problemer. Men bygningen og strukturen af ​​Nichole Parma Violet er sådan, at dette ikke er et problem selv for 38 EE bryster.

Underwiring er indkapslet i sort trim. Den lyserøde slidsede bånddetaljering tilføjer næsten en underskrift til kopperne. Koperne selv er semi sheer og den øverste tredjedel af koppen ses næsten ved at tilføje et frækt glimt af brystvorten. Komfortabelt og støttende løfter og støtter de på alle de rigtige steder, på trods af ingen støbning eller polstring.

Blonde og buer

Sort blonder pryder toppen af ​​kopperne og skaber en perfekt ramme til den naturlige spaltning, den giver. Jeg elsker det faktum, at der ikke er nogen kopespild eller dobbelt boob med Nichole Parma Violet. Mine bryster sidder perfekt i kopperne og under tøj giver dette en god form.

De brede stropper er prydet af små sorte bue på skuldrene. Mellem kopperne sidder den sødeste lille dyrehovedbue med et lille hjerte på halen. Det er denne slags opmærksomhed på detaljer, som gør Tutti Rouge til en af ​​mine favoritter til daglig glamour.

Bæltejusterne er smukke guldhjerter, dette er signatur til Tutti Rouge og ser fantastisk ud. Omkring rygremmen er fastgørelseselementerne tre rækker af krog og øjne, der muliggør justering i passformen. Rygremmen er meget behagelig og klipper ikke eller gnides, når jeg bærer den. “Tutti Rouge” er stemplet på fastgørelsesklemmen i en fin lille efterbehandling.

Blød Femininitet

Udseendet af farvekombinationen og stilen af ​​Nichole Parma Violet er blød og feminin. Det er ret vintage kigger og har en lille pin up føler for det. Jeg er så vant til at skubbe bras og dramatisk lift, at det er en velkommen ændring at bære en bh med et mere naturligt udseende til liften. Jeg kan have Nichole Parma Violet i tillid og vide, at jeg vil være komfortabel og støttet hele dagen, uanset hvad jeg gør.

Hvis du er ligesom mig og har brug for din undertøj til at matche Tutti Rouge, sælg to knicker muligheder for at gå med Nichole Parma Violet. Du kan vælge mellem en semi-sheer brasiliansk eller en kort. Jeg valgte den brasilianske.

Smuk brasiliansk

Fortsæt farve temaet Nichole Parma Violet Brazilian er lavet af smukke pinkie lilla halv sheer mesh. To bånd af sort og lyserød slidset båndtrimme skaber en kontrast til frontpanelet og ekko bh’en smukt. I midten af ​​taljebåndet sættes en dybtryk bue med et lille hjerte dekorere det. Kanterne er trimmet med sort blonder, som er smuk og slet ikke irriterende i modsætning til nogle blonder.

At være fuld bunden finder jeg Tutti Rouge Nichole Parma Violet Brazilian at være meget komfortabel. Især hvis du som mig er du lidt selvbevidst om din bum. Et foldet bånd forhindrer VPL-problemer, og mid-rise stilen er smigrende og behagelig, selvom jeg finder mig selv, der ønsker at disse kom lidt højere. Bagsiden af ​​den brasilianske har en lille længde slidset bånd detaljer, der minder mig om korset snøring.

Sensuel feminin stil

Jeg ville elske at se suspenders valgfrit med bunden til dette sæt eller et suspender bælte tilføjet til sættet. Jeg tror blonder topstrømpe ville gøre udseendet smukt. Dette er min eneste klage over Nichole Parma Violet. Jeg elsker det.

Når det bæres sammen, er Nichole Parma Violet et fantastisk udseende hver dag, der omdannes fint til spilletid, hvis det er nødvendigt. Den komfortable, praktiske Nichole Parma Violet tilbud er fuldstændig belied af den fantastiske feminine sensualitet foreslået af stilen.

Jeg elsker den smukke farve og det legende udseende, jeg føler mig flot og smukt, når jeg bærer Nichole Parma Violet. Det tapper i mine mest feminine sider. Detaljerne gør Tutti Rouge dameundertøj føles som en rigtig godbid og jeg kan ikke se hvorfor dameundertøj ikke burde være præcis det. En daglig behandler.

I Sammenfatning

Jeg tror, ​​Nichole Parma Violet er god værdi for pengene. BHen koster dig £ 29,50, den brasilianske £ 14,50 og shorts £ 15.50. Dette betyder, at du kan købe enten indstillet til mindre end £ 50, hvilket er en fantastisk pris for så stor kvalitet.

Nichole Parma Violet er et perfekt sæt til nogen, der leder efter noget smukt at bære, hvilket vil skabe en mere naturlig silhuet. Jeg anbefaler Tutti Rouge Nichole Parma Violet til alle dameundertøj.

Du kan købe Nichole Parma Violet og andre smukke kreationer på Tutti Rouge

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here