Forside Sex nyheder og kvinder UberKinky afrundet håndtag læderflogger

UberKinky afrundet håndtag læderflogger

797
0

For lidt tid siden bogførte jeg min ‘begynder guide’ til bondage play – og nu vil det være fornuftigt, hvorfor jeg valgte at skrive det – fordi dagens gennemgang kommer med høflighed af disse purveyors af soveværelse kink UberKinky . Og jeg regnede for, at dette ikke kunne se ud som om det bare kom ud af venstre felt, jeg brækker dig forsigtigt ind med min nybegynder guide.

Nu før vi kommer ind i anmeldelsen, en ansvarsfraskrivelse først! Før du forsøger nogen form for påvirkningsspil, skal du sørge for at du har læst om, hvordan du spiller sikkert! UberKinky tager sikkerhed meget alvorligt og har skabt en Begynder’s Guide to Flogging for at sikre, at alt er sikkert og behageligt.

Nu er det ude af vejen, vi kan fortsætte med gennemgangen. Så mens jeg og manden har dabbled med en smule spanking og flogging her og der, den UberKinky afrundet håndtag læderflogger er bestemt ikke en begynderflogger. Men med lidt øvelse var vi klar til at give det en tur – og i videnskabens navn sætter jeg min ryg (og min bum) på linjen …

Førstehåndsindtryk

Ok, så fuldstændig afsløring – da jeg valgte dette til at gennemgå, var jeg ikke opmærksom på størrelsen – så da den ankom, og jeg udpakket den, de første ord ud af min mund hvor “Oh Fuck”. Du ser indtil jeg selv og min anden halvdel kun havde brugt en anden flogger før, og der var lidt af en størrelsesforskel …

floggercomparison

Ja. Den lille flogger er også bare blød ruskind – UberKinky floggeren er meget hårdere, fastere læder! Jeg var lidt .. bekymret skal vi sige – men samtidig var jeg også meget begejstret for at prøve.

Så når floggeren ankommer, er der stort set nulemballage bortset fra en grundlæggende plastpose på ydersiden for at holde den ren. Floggeren har en samlet længde på ca. 28 inches – håndtaget er 7 inches og faldet er 21 inches. Der er også en løkke på håndtaget, som hvis du har små hænder, kan du glide igennem og dette vil medvirke til at give ekstra sikkerhed, når du bærer dette lille, stingy beast.

Der er en lækker læderlukke, der er noget vækkende, og stålhåndtaget har en god vægt på den. Generelt er det et imponerende men imponerende udseende stykke kit. Faldene er blevet skåret i en vinkel, hvilket giver dem et punkt, der vil give yderligere “bid”, når faldet kommer i kontakt med huden. Jeg lykkeligt satte mig frem som marsvin og efter en dejlig afslappende bruser og en hurtig sikkerheds briefing (ja det gjorde vi virkelig), min mand fortsatte med at binde mig og holde mig nedad på sengen …

“… de første ord ud af min mund hvor ‘Oh Fuck'”

I brug

Før jeg blev fastspændt, lagde jeg et par redskaber til rådighed for ham at bruge, da jeg lå nedad, hjælpeløs og ude af stand til at bevæge sig. Disse omfattede en padle, den mindre flogger, et pinwheel og selvfølgelig den nye flogger. Efter at blindfoldet var anbragt over mit ansigt, blev jeg ført til sengen, skubbet nedad og blev derefter fastholdt. Jeg lå på maven i en spredt stilling – usikker på hvad der skulle ske – for første gang var jeg ikke i kontrol. Jeg var både utrolig opvokset og ubehæftet.

Efter at have varmet mig op med de andre instrumenter, da jeg lå der i en tilstand af øget lyksalighed, var der pludselig sting lige over skinkerne. Holy Crap! Jeg troede. Smerten var væk næsten øjeblikkeligt og åndede dybt ind i sengen. Smerter og fornøjelse går hånd i hånd. Han havde virkelig mig på kant, da han skiftede mellem at bare børste faldet over min hud og kittle mine følsomme pletter før pludselig bringe faldet ned hurtigt over mine skinker. Jeg smider oprindeligt i smerter og smelter derefter som en følelse af euforiimpulser gennem min krop. Alt jeg kan tænke på, er, hvordan jeg vil have mere.

Det tunge håndtag hjælper virkelig med kontrol, og faldet selv kan skabe så mange forskellige fornemmelser – den blødere suede-side er god, når den bare trækkes over huden – og så giver den hårde læderside en lækker ‘bid’, når den kommer ned på huden .

Som jeg nævnte tidligere, er det bestemt ikke en flogger, jeg vil anbefale til nogen, der aldrig har brugt noget som dette før – og hvis du går op på et niveau, så vil jeg også anbefale nogle få træningssvingninger, før du bruger det med nogen. De, der er mere avancerede, vil gøre det meget nemt.

Rengøring og vedligeholdelse

Da faldet er lavet af læder og ruskind, vil jeg være opmærksom på, at floggeren kommer i kontakt med væsker, da de har potentiale til at ødelægge ruskindet (hvis du nogensinde har fået et par ruskindsko våde, vil du vide det hvad jeg mener!). For at holde faldet til deres bedste, vil jeg anbefale, at dette opbevares hængende på en krog eller noget, hvor det er muligt. Det er meget godt lavet, og med forsigtighed bør det vare længe!

Resumé

Denne flogger er udformet til at være både smuk og dødelig. Stålhåndtaget har stor vægt på det og kan også bruges under spil – bare læg det koldt stål mod huden efter en thrash – tro mig, det er ikke kun værdsat, men spiller også i sensationsspil. Den berusende læder lugt er også guddommelig, og da jeg lå der, ude af stand til at bevæge sig eller se … det hele virkede for at hjælpe overbelaste mine sanser og forlade mig i en fuldstændig øget tilstand af ophidselse. Men det er bestemt ikke for en nybegynder eller dem, der er feint af hjertet!

Uberkinky
Jeg blev sendt denne vare af UberKinky i bytte for en ærlig anmeldelse. Hvis du vil, kan du bestille din UberKinky Rounded Handle Leather Flogger her .

Leder du efter noget andet? UberKinky har en bred vifte af Floggers . Du bør tjekke dem ud!

Jeg blev sendt denne flogger gratis i bytte for en ærlig anmeldelse af UberKinky. Dette påvirker på ingen måde eller sværger mine tanker eller meninger om et produkt. Eventuelle tanker, meninger og oplevelser, der er skildret i denne anmeldelse, er 100% ægte og min egen. Affilierede links er blevet brugt inden for dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here