Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Uberlube Review

Uberlube Review

1086
0

Jeg kan ikke understrege den forskel, som lube gør for at spille, både solo og som et par. Så når Uberlube sendte mig en æske af godbidder, jeg var begejstret. Hvis du er en person, der kan lide ren, minimalistisk emballage, vil du elske den stil, Uberlube har vedtaget som deres egen.

Inde i min Uberlube kasse var der to glasflasker af Uberlube (100ml & 50ml). To smukke Godt at gå rejsesæt (en i sort og en i sølv). En æske med Gode til Go Refills og en flok små hætteglas af Uberlube . Af hensyn til oplysning er Uberlube et produkt, og dette er masser af emballeringsmuligheder.

Minimalistisk stil

Mit første indtryk var, hvordan klassisk produktet så ud. Pumpeflaskerne er glas og ligner premium kosmetiske flasker. Klar og farvet med Uberlube skrevet på dem i hvid skrift. De er virkelig helt smukke. Jeg har 100 ml flasken sad på min påklædningsbord og det ser slet ikke ud.

Gode ​​til Go sæt er også strålende. De består af en 15 ml flaske Uberlube og stilfuldt lille rejsetaske. Hvis du er ligesom mig og nyder masser af spor i det øjeblik, du har sikkert allerede taget til at transportere lube i din håndtaske. Jeg har altid en lille flaske og frygter dagen, da jeg trækker den ud for at fejre den til håndcreme osv. Good to Go set fra Uberlube er en langt mere diskret mulighed.

Hvad er Uberlube?

Gorgeous emballage til side hvad er Uberlube ? I modsætning til de andre lubes, jeg har prøvet, markedsfører Uberlube sig på en række måder. Det er forskellige forslag til anvendelse, herunder styling af hår, ved hjælp af under træning for at undgå chaffing, lysende tatoveringer, ved brug af barbering for at reducere barberkniven og som en body lotion. Varieret huh? Jeg er sikker på, at dette sandsynligvis kunne anvendes til masser af lubes, men ingen af ​​dem har været kloge nok til at kaste sig i denne multifunktionelle måde.

Uberlube indeholder kun fire ingredienser. Tre af disse er blot basale ingredienser til enhver silicone smøreevne, og den fjerde (tocopherylacetat) er et E-acetat, som kan forårsage reaktioner hos nogle mennesker, der lider af hudforhold. Hvorfor er det? Tocopherylacetat er en syntetisk form af E-vitamin oprettet i et laboratorium. Det er dybest set eddikesyre tilsat til vitamin E. Eddikesyre kan forårsage irritation hos visse mennesker. Dette sagde, at dette kun er relevant, hvis du lider af hudforhold.

Er Uberlube Hypoallergenic?

Som svar på spørgsmålet “Er der nogen ingredienser i Uberlube, der kan forårsage allergiske reaktioner?” På Uberlube-webstedet;

Uberlube er silicone-baseret, og silicone allergier er sjældne. Uberlube har heller ikke tilsat ingredienser som dufte, smagsstoffer eller sædcider, som ofte er typen af ​​ingredienser, der ofte forårsager irritation og reaktion ”

Der findes ingen glycerin eller sukkerbaserede ingredienser i Uberlube, som ofte forårsager gærinfektioner, og der er heller ingen parabener. Det er alle gode ting. Af hensyn til en retfærdig offentliggørelse ville jeg dog foretrække det, hvis der var en advarsel i dette svar. Den potentielle irritation, der kan opstå fra tocopherylacetatet, skal markeres et sted. Især hvis folk kan bruge Uberlube som en body lotion.

Silikone vs Vandbaseret Lube

Du har sikkert samlet det nu Uberlube er silicone baseret. Jeg følte mit hjerte synke lidt, da jeg indså, at som det betyder, at jeg ikke kan bruge det med næsten alle mine legetøj. Silikone smøre kan beskadige overfladen af ​​silikone sexlegetøj, og det er derfor tilrådeligt at aldrig bruge dem sammen. Jeg ønsker virkelig, at Uberlube var vandbaseret. Selvom dette kan begrænse sine varierede hverdagsbrug, ville det gøre det til en smøremiddelvinder. Uberlube er sikkert til brug med latex kondomer, hvilket er et andet stort pluspunkt.

Smøren selv er super silkeagtig. Pumping en lille målt mængde på mine fingre og udglatning det over mig selv før sex er det virkelig en luksuriøs smøre. Væsken har en meget lav viskositet, siver ned i min fingre, så snart den er dispenseret. Lidt spredes langt også. Som det glider over din hud føles det næsten som en olie. Væsken er farveløs, lugtfri og smagløs.

Super Silky med Superior Glide

Under sex Uberlube er fantastisk. Det giver et glidende niveau, som simpelthen gør det helt glattere. Manglen på syntetiske dufte eller smag gør det meget diskret under sex, du kan bruge det og din partner kan ikke engang være opmærksom på, at du havde. Jeg fandt Uberlube var godt for anal, men jeg ville have ønsket det at være lidt tykkere i substansen. Det gjorde analsex nemmere og mindre smertefuldt, men det føltes som om det forsvandt ganske hurtigt analt.

Som lovet var der absolut ingen klæbrighed efter brug. Jeg er ikke sikker på at bruge Uberlube som en hudbalsam, men det efterlod mine hænder flot og blødt efter brug. Jeg havde ingen bivirkninger efter brug af Uberlube. Det gjorde jobbet pænt og med minimal indbrud. Som jeg kunne lide meget.

I Sammenfatning

Hvis jeg skulle fremsætte forslag til Uberlube til forbedring, ville det være en måde at gøre det vandbaseret på. Hvis det koncentreres på den smøremiddeliske side af Uberlube ved at gøre det vandbaseret, ville det være en fantastisk all-rounder. Jeg vil ikke bruge Uberlube som hudconditioner eller til sport, da jeg allerede har produkter til disse funktioner. Ligesom jeg ikke vil bruge min kropsmør som smøre.

Hvis jeg kunne bruge Uberlube med alle mine legetøj såvel som under anal og PIV sex, så ville jeg nok smide alle mine andre lubes væk. Men jeg kan ikke, så det vil forblive på min sengebord til brug under legetøj mindre køn, og jeg vil fortsætte med at bruge mine vandbaserede lubes til legetøj. jeg kan virkelig godt lide Uberlube . Det er et godt produkt med en meget positiv besked præsenteret på en fantastisk måde. Jeg foretrækker bare vandbaseret glidemiddel.

Du kan købe Uberlube her . Priserne spænder fra $ 14,00 til Good to Go Travel sæt og påfyldninger, $ 28.00 til 100ml flaske og $ 18.00 til 50ml flaske.

Tak til de store folk på Uberlube for at sende mig deres produkter. Disse blev sendt gratis til mig i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here