Forside Sex nyheder og kvinder Vi er kommet langt, baby …

Vi er kommet langt, baby …

605
0

funnybanner

Da jeg sad her og ventede på at gå på arbejde, kiggede jeg gennem min profil på Lovehoney og så, at min første nogensinde sex-legetøjsanmeldelse jeg nogensinde skrev blev skrevet helt tilbage i 2009. Realistisk er det ikke så længe siden, men det næsten føles som en levetid.

Hvad slog mig mest om den første anmeldelse, jeg nogensinde skrev, var hvordan …. skit det var. Jeg havde aldrig skrevet en produktanmeldelse før. Jeg havde aldrig ejet sexlegetøj før. Jeg anede ikke, hvilken slags information folk søgte efter, når de læste anmeldelser. Jeg var helt naiv.

Jeg tror helt sikkert, at vi er kommet på vej – så i dag – bare for en fnise, er her den første sexlegetøjsanmeldelse, jeg nogensinde har skrevet.

REVISION: For Boyz 12 Piece Gavepose af Pipedream

God værdi og fantastisk til begyndere

Anmeldelse: 26. juli 2009 af DavidB1986

Har aldrig ejet nogen form for sexlegetøj før, besluttede vi at tage springet og bestil denne gavepose for at gøre en valentinesnat til at huske.

De inkluderede legetøj er perfekte til nybegyndere – mini-støtpluggen er fantastisk til at komme ind i anal play og er ikke så skræmmende som nogle af de andre legetøj på stedet.

Masturbator muffen var stor, og jeg kunne give min kæreste * det bedste håndjob **, han har haft i årevis!

Bindefoldet og håndjernene var gode til at komme ind i en lille smule lidenskab, og det varme vokslys kompletter det perfekt!

Samlet bedømmelse: 3.5 stjerner ud af 5

Fordele: God værdi, masser af ting at holde dig underholdt!

Ulemper: Masturbatormuffen havde en sjov lugt *** og blindfoldet passer ikke ordentligt.

Bundlinie: Anbefalet køb til dem, der har ønsket at prøve sexlegetøj.

* han var min kæreste på det tidspunkt – vi giftede sig ikke til 2012.

** Jeg ved ikke, hvorfor jeg sagde det – mine håndfærdigheder er uforlignelige.

*** Og nu ved jeg, hvorfor det lugtede sjovt! Forskellen et par år gør.

Du kan se den oprindelige anmeldelse HER .

Hvor sjovt er det? Selvfølgelig vil mange hævder, at jeg har gået den fuldstændige modsatte retning og nu giver for meget information i nogle af mine anmeldelser, så jeg forsøger stadig at udarbejde en god sund balance. Men tænk bare, det kunne være en hel del værre.

Nu, hvis jeg skulle få det til gennemgang i dag – ville jeg rive det til en ny, for i eftertanke – det var faktisk et virkelig forfærdeligt kit – men som første gang sex legetøj ejere, blev jeg blændet af spænding. Stødpluggen blev lavet af gelégummi (NEJ!), Masturbatormuffen var noget gummiforstøbning, der smelter som brændte dæk (NEJ!) – det samme med hanen. De analperler blev fremstillet af, jeg tror, ​​PVC (NO!). Alt andet følte billigt og brød efter blot et par anvendelser. Dengang forgav jeg det fordi jeg var ung og dum. Nu ved jeg bedre. Jeg tror.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here