Forside Sex nyheder og kvinder Vi-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

Vi-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

498
0

Der kommer en tid, hvor et produkt har mig baglæns og fremad mellem ‘Love’ og ‘Hate’.

Nu er jeg nødt til at være ærlig – jeg har eyed Tango i meget lang tid. Jeg har altid været lidt ‘usikker’, om jeg virkelig burde genere, da jeg ikke har en klit, og derfor altid antaget, at kuglevibratorer bare er spildt på mig. Når det er sagt, har jeg et par legetøj, der har aftagelige kuglevibratorer, og har konstateret, at mange af dem er underdrevne. Tango er altid stolt som en af ​​de mest magtfulde kugle vibratorer på markedet. Jeg har også opdaget, at Bullet Vibrators faktisk kan bruges af mænd ganske let – de er fremragende til at gøre en kedelig stroker ærme lidt mere spændende og faktisk, når de bruges rigtigt – kan give en del lækker stimulering til perineum og frenulum under oralsex og onani.

Så jeg tror jeg kan tilgives for at være lidt nysgerrig om dette nye sæt fra We-Vibe? Ja? Nå var jeg heldig nok til at blive sendt sættet til test af Lovehoney i bytte for en ærlig gennemgang. Og aldrig har en anmeldelse været så svært at skrive. Jeg har forsøgt at skrive det mindst 6 gange.

Førstehåndsindtryk

Jeg elsker en dejlig pakke. Vi-Vibe Tango sæt er ingen undtagelse. Selve boksen er en god robust gaveæske (perfekt til langtidsopbevaring). Efter at du har løftet låget, bliver du mødt af tangoen og de 2 vedhæftede filer, der er anbragt i en blød, skummel skumseng. Når du løfter skummet op, finder du en papflap, der skjuler USB-opladeren, manuel / garantikort og en blød satin-følsomhed. Som jeg har sagt før, hjælper god kvalitetsemballage med at forbedre oplevelsen.

Tangoen i sig selv er en smuk perlefarvet hvid farve. De 2 vedhæftede filer er en nybegynder stødplug og hvad jeg vil antage er ærmet designet til at stimulere g-spot. De er begge fremstillet af højkvalitets silkeglat silikone og føles dejligt at røre ved.

Tango tager ca. 90 minutter at oplade og kan oplades via USB. Den nyoprettede oplader gør det meget nemmere at bruge, og du er mindre tilbøjelig til at have problemer med afbrydelser, da du kan lægge den fladt ganske let. Den har 8 indstillinger (4 hastigheder og 4 mønstre). Og det er helt vandtæt og giver mulighed for akvatisk sjov og spil.

I brug

Vi starter med selve tangoen.

Først og fremmest – WOW . Jeg ved ikke, hvordan de gør det, men jeg har aldrig haft en kuglevibrator, der sparker næsten halvt så meget strøm som tango gør. Jeg kunne virkelig ikke tro, hvor utrolig kraftig det var. Faktisk, da jeg først prøvede det, faldt jeg det ud af chok (heldigvis var det kun på sengen). Jeg kan se hvorfor Tango er en favorit blandt damerne af Lovehoney. Men min interesse var, at dette sæt har nogle vedhæftede filer, som jeg kan bruge – men også en velplaceret kuglevibrator kan gøre håndjobs / blæsejob og sjov med strokers lidt mere interessant også – og denne har helt sikkert magten!

Én ting jeg bemærkede, og en ting, min OH var helt sikkert hurtig at hente på, og vi brugte tango til at stimulere frenulumet, var det, hvis du holder tango helt løst i dine fingre – det kan faktisk føles som om det er ‘stikkende’ hvor det vibrerer så hurtigt – og han fandt det ikke sjovt. Da jeg tog lidt af et fast greb, følte det mig meget bedre. På de lavere indstillinger var det ikke så meget af et problem, men absolut på højeste hastighed er det noget at tænke på. Bare for at give dig en ide om, hvor kraftig vibrationerne er – tag et lille kig på denne video (jeg undskylder, jeg har ikke en ordentlig studioopsætning, og de fleste af disse videoer er bare slags skudt ‘on-the- flyve’):

Men med masser af vandbaseret glidemiddel var det sjovt at bruge tangoen på egen hånd for at stimulere frenulum, perineum, brystvorterne, testiklerne (omhyggeligt!) Og det er virkelig fantastisk. Også jeg (med stor omhu – og ved at bruge nogle elastikbånd) indsatte Tango i en fleshlight-sag. Med et tyndt lag skum rundt om ærmet så godt at dukke Tango mod plasten, så det var ikke så højt – jeg havde en fantastisk orgasme på den måde. Jeg var helt imponeret over, hvordan tango udførte på egen hånd, og jeg havde store forhåbninger på bilagene.

G-Spot Attachment

Da jeg ikke har en G-Spot, besluttede jeg at se, hvordan jeg kunne udnytte denne vedhæftning på andre måder – og faktisk fungerede det ganske pænt for at stimulere glans og frenulum, da det spredte vibrationerne over et lidt bredere område, men det dæmper dem også lidt, så selvom du stadig får en rimelig smule strøm gennem det, er det ikke så intens (men stadig yderst behageligt). Sørg for at bruge masser af vandbaseret smøremiddel, ellers fandt jeg ud af, at silikonen kunne skabe ‘træk’ mod huden, der kan være lidt ubehageligt.

Jeg havde et forsøg på at prøve det internt (analt) bare for at dække alle baser, og det gjorde ikke rigtig noget for mig – på grund af formen og faktumet er det ikke meget lang – og uden en flared base, Jeg ønskede ikke at gå for langt for at risikere at miste det !! Men jeg kan forestille mig, om du er en dame, og er fortrolig med ting som f.eks Lelo Gigi 2 – så har du måske en god ide om hvordan dette virker / virker indenfor. Vibrationerne syntes at overføre relativt godt gennem silikonen, så det følte sig stadig temmelig kraftfuldt (i hvert fald til mig alligevel).

Indsætning og fjernelse af tangoen i ærmet er temmelig let, men hvis du finder det lidt tæt på klemmen, gør en lille smule smøremiddel på ydersiden af ​​tango det meget nemmere at komme ind. For at give dig en ide af hvordan vibrationerne overføres gennem vedhæftet fil, kig på denne video (igen, undskyld for kvaliteten – men jeg tror, ​​du får ideen!):

Begynder Butt Plug

Dette var det, jeg også var meget glad for, men også den, jeg var mest skuffet over. Nu ved jeg, at jeg bestemt ikke er en nybegynder, når det kommer til analplay, men jeg var meget nysgerrig om, hvordan denne lille stødprop ville føle – jeg har den Julian Snelling Steel plug som også er ret lille, men på grund af det er vægt – det er helt sikkert en udfordring. Det føles som om det er omtrent samme størrelse, men har tilføjet vibrationer – så det kan ikke alle være dårligt, kan det?

Nå, det er uden tvivl en begynderstik. For at bruge, indsætter du tango i røret i bunden – og dette virker som både en ekstern stimulator, men stopper også stikket fra potentielt at forsvinde. Jeg fandt også dette at være lidt tæt på, så en lille smule smøremiddel på tangoen hjalp denne dias meget lettere. Hvis du kigger på billedet nedenfor, er dette den bedste måde at indsætte Tango på. Dette gør det muligt for stødpluggen at komme ind i den mest behagelige vinkel, og det betyder, at kuglens flade spids hviler på perineum eksternt for maksimal stimulering. Det var i hvert fald det, jeg troede det ville være. I praksis var det lidt anderledes.

Jeg havde et par problemer med denne. For det første føler vibrationerne (mens de følges gennem proppen) – generelt føler sig meget mindre på dette (fordi de fleste af vibrationerne rent faktisk foregår på ydersiden). For det andet er stikket for lille til virkelig at give nogen større anal stimulering (i hvert fald for mig, alligevel) – jeg følte kun vibrationer meget lavere ned (og mens det føltes behageligt) var det ikke nær nok til at få mig af. For det tredje var kuglen for kort til at give en større ekstern perineal stimulering heller – så medmindre du virkelig er en komplet nybegynder til anal play – Jeg tror ikke, at nogen vil finde meget at blive begejstret for med stødpluggen vedhæftet fil.

Endnu en gang – for at give dig en grov ide om, hvordan vibrationerne overføres gennem stødpluggen, kan du se lidt på videoen nedenfor (igen, undskyld for kvaliteten!):

I de sidste par uger siden at have fået tango har jeg brugt Tango i flere andre legetøj, der har aftagelige kugler (alle Lovehoney Bionic Bullet Range / Rocks Off osv.) Og den ekstra kraft af tango har fået mig til at se nogle af dem igen legetøj i mere end en lejlighed. Så tango selv vil helt sikkert finde det sted i soveværelset uden problemer.

Og selvfølgelig, bare for at dække alle baser – jeg ville bare lave en meget hurtig sammenligning af alle tre kugler. Nedenstående video viser de tre kugler på deres højeste strømindstilling. Jeg synes, det er let at se, hvorfor tango er så utroligt populært!

Rengøring og vedligeholdelse

Som jeg nævnte tidligere, er tango og vedhæftede filer helt vandtætte, så nogle varmt vand og legetøjsrenser får dem alle hyggelige og rene forholdsvis let. Det eneste, der kan være vanskeligt, er at rengøre indersiden af ​​G-Spot-vedhæftet fil (især hvis du brugte lidt smøremiddel til at hjælpe med at indsætte), så jeg gav det en hurtig skylning under det kraftfulde brusebad, og det syntes at gøre tricket . Du kan gemme tango i den medfølgende satinopbevaringstaske, men jeg fandt det ikke helt stort nok til at gemme Tango og vedhæftningerne i – så jeg bruger stadig kassen.

Tango lyser op for at fortælle dig, hvornår det er tid til en afgift, og det ser ikke ud til at miste strømmen, da batteren slår ned (i modsætning til batteridrevne legetøj, der bliver mindre magtfulde, når de slides).

Resumé

Først og fremmest vil jeg bare sige, at jeg elsker, hvad We-Vibe har forsøgt at gøre her – dreje noget, der primært ses som en kvindelig legetøj, og forsøger at gøre det til appel til både mænd og kvinder, hvilket gør det til et godt legetøjssæt til par. Mit problem er, jeg tror ikke rigtig, at disse særlige vedhæftede filer tilføjer noget af værdi. Tror jeg bestemt, at det er værd at de ekstra £ 40 mod Tango på egen hånd? Nej slet ikke.

Når det er sagt, kan G-Spot-vedhæftet fil være en god investering for dem, der har prøvet tilsvarende formede vibratorer før, og fandt det manglede magt – jeg tror, ​​at tango sikkert har et anstændigt spark til det. For mig har det bare lavet et fantastisk massageværktøj – men det kan man forvente, idet jeg ikke har en vagina.

Stikket var imidlertid en enorm skuffelse. Det er en god idé i princippet, men det virker bare ikke helt for mig.

Det er så svært at sige, hvordan jeg føler – personligt, jeg ELSKEDE selve tangoen, vurderede ikke rigtig de vedhæftede filer – men der vil være masser af mennesker, der får meget glæde af bilagene. Jeg tror det vil være op til dig at lave dit eget sind!

Hvor kan det købes

Siden skrivelsen af ​​denne anmeldelse er Pleasure Mate Collection ikke længere tilgængelig fra Lovehoney. Du kan stadig bestille det fra:

SheVibe (USA / CA / UK / AU) / Simpelthen fornøjelse (UK)

Vil du bare have tango? Du kan bestille det fra:

SheVibe / Lovehoney / Simpelthen fornøjelse / UberKinky

Dette legetøj blev sendt til mig af lovehoney i bytte for en ærlig anmeldelse. Dette har på ingen måde svækket min mening om legetøjet, og mine synspunkter og meninger i dette indlæg er 100% mine egne sande følelser. Affilierede links er blevet brugt i dette indlæg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here