Forside Sex nyheder og kvinder Vi-Vibe Touch

Vi-Vibe Touch

690
0

Jeg er den slags person, der bliver jaloux virkelig let. Jeg sidder og kigger på alle de vidunderlige sexlegetøj, der markedsføres mod kvinder, og så kig på alle legetøj, der markedsføres mod mænd, og jeg sidder og sukker bare.

Jeg længes efter den dag, hvor “sexed” sexlegetøjs marketing bare er IKKE noget mere. Og det er derfor jeg nyder godt af at tage legetøj, der er blevet markedsført på denne måde, og at det generelt kan godtgøres, at de fleste sexlegetøj kan bruges af næsten enhver krop. Dermed åbner døren nye og spændende oplevelser, som du måske ikke har tænkt på.

Så oplevede jeg Vi-Vibe Tango . Denne smukke lille kugle (som traditionelt markedsføres mod kvinder for clit stimulation) viste, at vi fyre kan få nogle alvorlige kilometertal ud af en disse små vibratorer. Den eneste ulempe var det hårde plastikhus – ved de højere hastigheder kunne det faktisk være ganske slibende, når det bruges mod mine følsomme pletter (og manden kunne heller ikke lide det) – så nu er tangoen blevet henvist til erstatningskugle, for hver gang jeg får et legetøj, der drives af en sub-standard bullet vibrator.

Så læser jeg om Touch. Det hævdede at have tangoens magt, men var indkapslet i smuk silkeagtig og silkeagtig silikone. Jeg må have det! Heldigvis (selvom det også er meget meget ked af det) Vibrator Kingdom havde et nedlukningsalg, og jeg kunne tilbageføre en af ​​disse små skønheder til under £ 35! Jeg elsker en god handel – det er bare en skam, det var i så triste omstændigheder. (Vi vil savne dig, Donna! X)

Førstehåndsindtryk

Touchen er pakket i en sød og meget robust lille gaveæske. Når du glider af låget, bliver du mødt af Touch, siddende i det bløde, skummende skumpolstring. Når du løfter klappen i bunden, finder du det magnetiske USB opladerkabel. Hvis du løfter skumpolstringerne ud og fjerner papflapet nedenunder, finder du også en hvid satinopbevaringstaske samt et manuel og garantikort.

Touch er i det væsentlige en Tango indkapslet i silkeagtig silikone (i hvert fald det er sådan det føles). Den har denne smukke timeglasform, der gør det rigtig dejligt og behageligt at holde mellem tommelfingeren og pegefingeren. Det har en “scoop” form mod spidsen (som hvis du er dame, skal være meget god og omgiver din klitoris med lækre vibrationer). Du har også en let afrundet konisk spids, som også giver mere direkte, pinpoint stimulering. Det er så utroligt sødt, at jeg i den første time havde det i min hånd, jeg holdt bare på at strejke den og petting det, som om det var noget lille lille væsen. Jeg ville bare squish det er lille talje. Det sidder ikke ofte jeg sidder og ‘coo’ over en vibrator, men når jeg gør det, tror min mand, jeg har mistet plottet.

Touch-målingen er bare genert 4 inches lang og omkring den øverste halvdel, har en omkreds på 4 inches, og i nederste halvdel har en omkreds på 4,5 inches. Den har 8 hastigheder og indstillinger (som tango), som omfatter 4 hastigheder og 4 mønstre. Som Tango kan Touch’en udkæmpe en masse strøm – men silikonen her blødgør det lige nok, at det stadig er rigtig kraftfuldt, men jeg kan nu bruge det på steder, hvor tango var lige for meget.

Det sidder ikke ofte jeg sidder og ‘coo’ over en vibrator

I brug

Så hvordan kan en fyr bruge et legetøj, der primært er designet til klitoris stimulation? Nå, mange måder! Den mest oplagte (og den der giver mest glæde) er omkring penis og frenulum. For at hjælpe med at demonstrere, hvad jeg mener, har jeg grebet min stunt cock og vil demonstrere:

Jeg fandt det meget sjovt at bruge med en partner (men selvfølgelig er det bare sjovt). Så da jeg først opladede Touch (som skulle tage et par timer), slog jeg det på og cyklede gennem mønstrene for at vide, hvad jeg havde at gøre med. Efter at have skiftet den til den laveste hastighed (som stadig er temmelig darn kraftig), pressede jeg undersiden af ​​den scooped ende mod undersiden af ​​min penis, hvor frenulum er. Det begyndte straks at få effekt.

“Det er så utroligt sødt, at jeg i den første time havde det i min hånd, jeg holdt bare på at strejke det og petting det ..”

Med kun en lille smule lube for at holde tingene glatte, kunne jeg køre Touch op og ned på undersiden af ​​akslen og massere frenulen. Da tingene begyndte at varme op, øgede jeg hastigheden. Da jeg var på tredje hastighed, var det alt for meget, og jeg kom med en sådan kraft, det gav en overkropssjælk. WOW, tænkte jeg på mig selv. Jeg tror jeg virkelig vil lide dette …

Efter et par timer var jeg klar til at spille rundt igen, og denne gang brugte jeg bare spidsen til at give direkte stimulering til de følsomme områder. Ligesom før begyndte det at have en meget positiv effekt, men på den måde tog det meget længere tid at opnå orgasme, da vibrationerne var rettet mod et mindre område – men det var stadig effektivt og gav mig en anden eksplosiv og jitterende orgasme .

Den næste dag prøvede jeg en anden teknik – denne gang lagde jeg scoop lige under glanserne, og fik hele berøringslegemet til at hvile på undersiden af ​​skaftet. Denne gang fik jeg vibrationerne i hele min penis, og det gav stadig direkte vibration til frenulumet. Da jeg blev mere opvokset, besluttede jeg at jeg ville forsøge at ‘stride’ med det. Nu er det nemt, og det kan gøres – men jeg vil kun anbefale en lille smule lube for at holde tingene hyggelige og glatte. Da jeg strøg, sendte berøringen det dybe vibrationer gennem akslen – så meget, at jeg kunne mærke det dybere ned. Ligesom den første gang jeg eksperimenterede med Hummer , ved hjælp af Touch denne måde produceret en anden åndedrætende orgasme på under 5 minutter.

Andre måder, hvorpå Touch kan hjælpe med at øge eller forbedre stimuleringen, er at bruge den rundt om brystvorterne, perineum eller endda omkring anusen (ikke ‘IN’ – men rundt) – Touchen har en lille “tungeform” for det – og med en smule smøremiddel, det er som om du bliver rimmet af en robot! (Tro mig, det føles bedre end det lyder).

Rengøring og vedligeholdelse

Touch er helt vandtæt – så du kan tage det i badet eller brusebad med dig for nogle vandmiljøer. Det gør også oprydning utroligt nemt og simpelt også – bare en god spritz legetøjsrenser og et skylle under vandhanen vil skinne dit Touch up-problem. Silikonen er lidt af en støvmagnet, så når jeg ikke bruger det, vil jeg absolut anbefale at holde det i boksen – eller du kan bruge den medfølgende forsyningspose. Touch (som tango) blinker, når batteriet er lavt, så du ved altid, hvornår du skal pope den op på et gebyr for at sikre, at du får mest muligt ud af Touch hver gang du bruger det – og for at være ærlig , hvis du er som mig, vil du gerne bruge det meget!

Resumé

Jeg freakin ‘elsker denne lille fyr. Som en person, der elsker søde squishy ting, silikone, vibrationer og vibrationer på eller i nærheden af ​​min penis – denne flåter alle mine æsker! Og den triste ting er, fordi den markedsføres som en klitoris legetøj, er jeg bange for, at der er så mange penis ejere, der potentielt mangler noget fantastisk på grund af etiketter! Jeg ville virkelig ønske, at flere sexlegetøj var unisex (givet, nogle gange jeg t arbejder ikke altid – men jeg beundrer folk for at prøve). Det er en sød lille legetøj, der er perfekt til rejser, er utrolig kraftfuld og er meget sjov på egen hånd (men endnu bedre med en partner). Hvis du elsker ideen om vibrationer på din penis – tror jeg virkelig, at du vil grave, hvad We-Vibe Touch kan gøre for dig. Bevilget, det er dyrt for en lille vibrator – men orgasmerne, som det kan hjælpe med at fremkalde, er Værd at hver Gosh-Darn-øre .

Hvor kan det købes

Lovehoney UK / Lovehoney USA / Simpelthen fornøjelse / Belle De Soir / UberKinky / Peachy Keen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here