Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy You2Toys Roterende G & P Spot Sex Machine Review for Pleasure Panel

You2Toys Roterende G & P Spot Sex Machine Review for Pleasure Panel

3639
0

Sexlegetøjets hellige graal skal være sexmaskine. I årevis har jeg været en massiv fan af sex maskine porno. Vigtigt at se maskinens kraft. Elsker den måde, den pounds kød ubarmhjertigt.

Der er en anstændig vifte af maskiner på markedet nu. Men jeg har aldrig forestillet mig, at jeg ville være heldig nok til at prøve en ud. Så da Cara tildelte mig You2Toys Roterende G & P Spot Sex Machine for at gennemgå Pleasure Panel jeg næsten besvimede.

Den Roterende G & P Spot Sex Machine er sybian-lignende i design. Men tilbyder lækker indtrængning samt clit stim som en bonus. En ting, der bedøvede mig om at bruge maskinen, var bare hvor varmt det føltes. Næsten vilje til at blive opsat på toppen af ​​det bliver fucked. Jeg har fundet det lever foran mit spejl. Det er kun sådan, at narcissisten i mig kan se, at jeg bliver kneppet.

Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget jeg elsker Rotating G & P Spot Sex Machine. Det giver mig skøre intense orgasmer hver gang. Jeg kan ikke bringe mig til at stukke det væk coz jeg har brug for det til hånden.

Du kan læse min anmeldelse til Roterende G & P Spot Sex Machine Cara Sutra . Mange tak til Cara for denne fantastiske mulighed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here