Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Adrien Lastic Trigger Triple Motor Rabbit Review

Adrien Lastic Trigger Triple Motor Rabbit Review

3016
0

Jeg blev sendt Trigger Triple Motor Rabbit vibrator ved Adrien Lastic at gennemgå og så snart jeg så billedet, var jeg fascineret. Triggeren er ikke din normale kanin, såvel som dobbelt stimuleringsaksler, der kan prale med “Come Hither Motion” til G Spot Stimulation.

Der er ingen tvivl om det Trigger Triple Motor Rabbit vibrator er slående at se på. I en varm rosa og sort farvekombination tager den dit øje, før du selv bemærker detaljerne. Akslen er buet lidt indad og ripples med tantalizing bumps langs dens overflade.

Clit Trigger

Som med alle kaniner den Trigger Triple Motor Kanin har en clit arm til at introducere den dobbelte stimulation. På Trigger ligner klitarmmen lidt en udløser, som jeg forestiller mig er, hvor navnet stammer fra. Det er utroligt fleksibelt og bevæger sig stort set i enhver retning.

90% af Trigger er lavet af hot pink silicone, med et lille sort håndtag type område i bunden. Silikonen er super silkeagtig og føles glat at røre ved. At være silikone den Trigger Triple Motor Kanin er kropssikker, hvilket er, hvad vi skal se efter i vores sexlegetøj.

Størrelse betyder noget

Med en samlet længde på lidt over 8 inches ser Trigger ganske imponerende ud, men den indsættelige længde er omkring halvdelen. Den bredeste del af akslen er hovedet, som kurver ind i en subtil pære med en diameter på 1,6 inches.

Kontrollerne til Trigger Triple Motor Kanin er situationen på håndtaget og består af tre knapper. En strømknap, en til at styre “Come Hither Motion” og en til at styre den interne vibration. Klitorisvibrationen styres ved at trykke på tænd / sluk-knappen for at bevæge sig gennem mønstrene.

Et spørgsmål om kontrol

For at rulle gennem de forskellige indstillinger, skal du blot trykke på den relevante knap. Jeg fandt kontrollerne nemme at bruge og godt placeret under spillet, når jeg havde regnet dem ud. Det ville imidlertid være rart at kunne ændre intensiteten af ​​vibrationen, når et mønster er valgt.

Jeg følte, at klitorisarmstyringen næsten er gemt væk i kraftfunktionen. Da jeg først spillede rundt med Trigger Triple Motor Kanin Jeg troede, at vaginale vibrationer var alt, hvad der var. Jeg var meget skuffet over, hvordan dette blev oversat til clit-armen. Det var ikke før jeg læste manualen og indså, at der var en tredje kontrol for clit-armen, der var skjult i knapperne. Det kan være værd at gøre dette lidt mere indlysende, da mange mennesker faktisk ikke læser manualen.

Swing & vibrate

Med to “swing” muligheder for den indre arm kan du vælge mellem to dybder. Jeg kan godt lide at have dette valg som alles anatomi er anderledes, og en grad af sving kan være strålende for en person, men ikke nok til en anden.

Der er masser af vibrationer med Trigger Triple Motor Kanin . Både klitorisarm og den indre aksel har et valg af 7 vibrationsmønstre. Dette gør det muligt at tilpasse dine vibrationsindstillinger uafhængigt.

Den indre vibration er stærkere end klitorisvibrationen. Selvom jeg undrer mig over, om det her er mere at gøre med hvor let klitorisarmen er? Muligvis mangler den vægt, der er nødvendig for at anvende vibrationen på en stærkere måde. Når jeg holder klitorimotoren i min hånd, føler vibrationerne sig stærkere, end de oversætter til på min klit.

Brug af Adrien Lastic Trigger

Så, hvordan er det at bruge Trigger Triple Motor Kanin ? Undgå at bruge silikone lubes, da de vil beskadige overfladen af ​​silikoneakslen, så vandbaseret smøring er bedst. Slamning af nogle vandbaserede smøremidler langs akslen, jeg forberedte mig på at give Trigger sit første forsøg.

Den indre aksel føles utroligt glidende indeni mig, hver eneste af disse højder øger mine arousalniveauer. Kurven møder min G-spot pænt, og som silikone børster mod mig kan jeg fortælle det vil være en fornøjelig tur.

Deep Internal Rumbles

Valg af en indre vibration først fandt jeg hurtigt en, der følte stor, de dybe rumle sender bølger gennem mine indvendige sider. Næste var klitorisvibrationen. Jeg var glad for at føle, at det føltes godt på trods af mine bekymringer, jeg fandt et pulsey mønster, som passede mig til jorden. Nogle af mønstrene fungerer bedre end andre, men det er det samme med enhver vibrator.

Vibrationer satte jeg allerede på at føle mine muskler indgå i fornøjelse. Jeg tænder for swing og vælger den dybere sving. Effekten var øjeblikkelig. Det efterligner følelsen af ​​min mands fingre inde i mig og tilføjes til vibrationerne, det var guddommeligt.

Flere orgasmer = Glade dage

Jeg climaxed hurtigt med Trigger Triple Motor Kanin og fandt ud af at ved at ændre klitorimønsteret kunne jeg forlænge dette til en multipel orgasme. Glade dage! Min orgasme var intens og følte min inderside stramme omkring den teksturerede skaft var fantastisk.

Triggeren er USB genopladelig og leveres med et opladerkabel og opbevaringspose, hvilket er et godt præg. I forhold til volumen fandt jeg Trigger Triple Motor Kanin at være ret diskret. Men med alle tre motorer kører ville du have brug for støjkamouflage, hvis dit hus var optaget.

I Sammenfatning

Du kan købe Adrien Lastic Trigger Triple Motor Kanin fra SexToys.co.uk til £ 78,95. Dette er en fantastisk pris for en triple motor vibe.

Jeg kunne godt lide at bruge Adrien Lastic Trigger Triple Motor Kanin , det leverede en stor orgasme og følte guddommelig. Hvis jeg skulle foreslå en ændring til Trigger ville det være at gøre klitoris vibrationskontrol klarere. Og det er muligt at tilføje lidt vægt til den klitorisarm. Bortset fra det er Trigger en vinder for mig.

Mange tak til de store folk på Adrien Lastic og SexToys.co.uk for at sende mig den Trigger Triple Motor Kanin . Jeg blev sendt denne vare gratis i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here