Forside Indlæg om onani produkter Hjemmelavet pocketpussy – sådan laver du én

Hjemmelavet pocketpussy – sådan laver du én

9226
0

Vil du gerne lave en hjemmelavet pocket pussy? Du har måske ikke råd til at købe én original pocket pussy, men ønsker i stedet at spare pengene og lave den selv. På mange måder er det et lidt finurligt DIY projekt, men også yderst interessant.

Originalt set stammer den hjemmelavede lommefisse faktisk fra militæret.

Du vil kort blive præsenteret for, hvordan den bliver lavet her.

Men vi anbefaler dog klart at du i stedet køber en præfabrikret pocket pussy. Du kan finde vores guide her

I Mili har du en form for slørlingsnet. Det har du altid i en donut form, da du da kan ligge donuten rundt om sår med objekter i. På den måde stabiliseret såret, uden at du skal løbe en risiko og fjerne objektet.

Det gode ved denne donut form er at den med meget få justeringer kan aggere en lille lomme fisse for dig.

Til din hjemmelavede pocket pussy skal du bruge 2 ting ud over en donutformet sløringsnet. Som “sløringsnet” kan du også blot bruge et hvert andet stykke klæde.

Form klædet som en donut, med et hul i midten. Her er det en god idé at forme hullet sådan at din penis passer ind i, du finder senere ud af hvorfor.

Når du har din donut skal du have fat i nr. 2 ting vi skal bruge. En gummi-handske. Du folder nu det yderste af gummihandsken ud over din hjemmelavede donut og herefter skal du bruge den sidste ting til din lille onani-attrap. Det er glidecreme. Når man har uniform på findes der et lidt ærgeligt, men brugbart alternatig. Sløringscreme. Det virker næsten lige så godt som normal glidecreme, men sviner en del mere.

Held og lykke med at producere din pocket pussy.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here