Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Ann Summers Rampant Kanin The Pearlised One Review for Pleasure Panel

Ann Summers Rampant Kanin The Pearlised One Review for Pleasure Panel

2927
0

For de fleste kvinder er deres første sexlegetøj en Ann Summers Rampant Kanin. Jeg ved, at min første vibrator var Ann Summers, og min første rigtige tankegangsoplevelse var med en Ann Summers Rampant Kanin.

De seneste år har oplevet, at Ann Summers Kaniner diversificerer massivt. Forgrener sig i alle slags gimmicks og vendinger, nu er der en kanin, der passer til enhver smag. Jeg blev tilbudt chancen for at gennemgå et par uhyggelige kaniner til Pleasure Panel og hoppede ved chancen.

Jeg blev tildelt Rampant Rabbit The Pearlised One. Da denne attraktive flotte kanin ankom, blev jeg bedøvet af det iskalde, koldt design, men ville den Pearlised One’s funktion møde op til den stil?

Tjek min anmeldelse for Ann Summers Rampant Kanin The Pearlised One Cara Sutra

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here