Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Doc Johnson Wonderland Kinky Kat Vibrator Review

Doc Johnson Wonderland Kinky Kat Vibrator Review

1233
0

Hvis du følger mig på Twitter, har du sikkert allerede twigged hvor meget jeg elsker Alice i Eventyrland. Min twitter @ er E4tMeDr1nkMe som som du alle sikkert ved, er instruktionerne skrevet på kagen og potion, der krymper Alice. Hvornår Luv Naughty UK tilbød mig chancen for at gennemgå Doc Johnson Wonderland Den Kinky Kat Vibrator Jeg var begejstret.

Luv Naughty UK er en onlineforhandler af sexlegetøj, undertøj, bondage og fetish tilbehør og alle andre sex-essentielle. Efter en nylig genstart af webstedet tilbragte jeg lidt tid på at surfe på deres nye site, og det har et massivt udvalg af smukke genstande.

Pretty Packaging

Når pakken fra Luv Naughty UK ankom, jeg var glad for at se det var diskret pakket og levering var hurtig også. Dette er et af de få gange, hvor emballagen til et legetøj fortjener en særlig omtale.

Den eksterne kasse til Wonderland Kinky Kat Vibrator er så smuk, at jeg simpelthen ikke kan smide den væk. En overvejende hvid ydre ærme har et smukt billede af Kinky Kat selv. Inde i ærmet er en historiebog stil boks, der gav mig pause til virkelig at se på det, da jeg åbnede den. En stor, indviklet W er emblazoneret på forsiden. Indpakket med smukke illustrationer lige ud af Wonderland selv.

Crazy Detailing

Åbning af “cover” Jeg fandt Kinky Kat selv og en blurb om produktet. Detaljeringen på Kinky Kat vibratoren er skør. Jeg tilbragte en god fem minutter, bare vende den over i min hånd og tage den i. Måling 5.5inches i størrelse med en indsættelig længde på mellem en og fem inches dette er ikke en stor vibrator. Det er ret delikat udseende. Lyserød i farve det minder bestemt om Cheshire Cat.

Kinky Kat’s hoved er meget detaljeret. Stærke små kittyører på begge sider er spidsen af ​​Wonderland Kinky Kat langt fra glat. Det brede, velkendte Cheshire Cat grin tilføjer masser af tekstur sammen med næse og næse af katten.

Midterdelen af ​​kroppen har en dyb spiral af silikoneindpakning omkring den og tilføjer endnu en dimension af tekstur. At dreje Kinky Kat over jeg indser dette er faktisk halen. Cute.

Strøm og kontroller

Et guldbånd sidder rundt om midten af ​​håndtaget, dette er dit batterirum, ja, Kinky Kat er batteridrevet. Afskruing af bunden af ​​håndtaget kan du glide et AA-batteri (ikke inkluderet) i kanten af ​​Wonderland Kinky Kat.

På bunden af ​​håndtaget sidder kontrolknappen. Dette afsnit af Kinky Kat minder mig om en kugle. Placering af betjeningerne og funktionen med en knap. Ved at trykke på og holde knappen nede vågner Kinky Kat op.

Der er ti funktioner til Doc Johnson Wonderland Kinky Kat. Begyndende med standard stabile vibrationer og bygning til bankende puls mønstre. At være batteridrevne Kinky Kat kommer ikke til at pakke masser af strøm, så jeg er ikke overrasket over at tænde den og føle ret lavt, buzzy vibrationer.

Brug af Kinky Kat

Fremstillet af kropsikker silikone, Kinky Kat kan indsættes uden bekymringer om ubehagelige reaktioner mv. Den lyserøde silikone er meget blød til at røre og ret grabby. Det er en matt silikone, og så ved jeg, at jeg skal bruge noget vandbaseret smøremiddel til at bruge med det.

Brug Kinky Kat internt føles fantastisk. Jeg elsker den måde, silikonen griber lidt, den måde, hvorpå ryggen ned i spiralen ret mig, når jeg trænger igennem. Selvom Kinky Kat er lille, udgør skaktens struktur det helt klart. Internt føler vibrationerne sig godt, men kan have gavn af at være stærkere.

Brug af den teksturerede aksel til at retfærdige mig var hvor jeg fandt Wonderland Kinky Kat virkelig udmærket. Gnidning af spiralakslen over min klit og ned for min læber følte mig fantastisk, især med lidt smøre. Brug af spidsen til at retfærdige min klit var, hvad der købte mig til climax hver gang jeg brugte Wonderland Kinky Kat.

Eksperimentering med teksturer

Jeg fandt på trods af at vibrationerne ikke var meget stærke, kunne jeg bruge ørerne på hovedet til at anvende rigtig direkte stimulering. Ved at skifte til en af ​​pulsindstillingerne efter at have retet mig med Kinky Kat kom jeg meget hurtigere end forventet, da jeg først følte vibrationerne.

Jeg elskede at eksperimentere med alle de forskellige kanter og teksturer, for nylig er jeg kommet til den erkendelse, at min klit virkelig nyder at have en kant at presse imod. Jeg tror ikke, at de faste vibrationer ville have været nok til at gøre mig cum, men pulsmønstrene gjorde jobbet pænt. Og der var masser af dem at vælge imellem for at passe til mit humør.

Doc Johnson Wonderland Kinky Kat er vandtæt, hvilket gør det til en god badevenn. Diskret hvad angår størrelse og volumen. Kinky Kat er så stille jeg ville føle mig ganske glad med at bruge det med nogen stod udenfor min soveværelsesdør. At være en mor er det en stor bonus for enhver vibrator.

I Sammenfatning

Tænker på måder Doc Johnson muligvis kunne forbedre Wonderland Kinky Kat, den store ting, der springer i tankerne, er styrken af ​​vibrationer. Selvom vibrationerne er stærke, er de ikke dybe, og det får dem til at føle sig dæmpet, når de bruges internt. Personligt ville jeg have ønsket lidt mere størrelse til Kinky Kat også. Men det er bare en personlig præference, og hvad den mangler i størrelse, gør det bestemt i spændende teksturer at udforske.

Jeg tror, ​​jeg vil primært bruge Wonderland Kinky Kat næsten som en kugle til at bruge klitorisk. Jeg elsker fornemmelsen af ​​al detalje og fandt den bygget op af arousal, da jeg ændrede den måde jeg spillede på.

Luv Naughty UK sælge Doc Johnson Wonderland Kinky Kat Vibrator for £ 45,99

Mange tak til de store folk på Luv Naughty UK for at sende mig Doc Johnson Wonderland Kinky Kat vibratoren gratis og i bytte for en upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here