Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy MEO Wrist Manacles med Magnetisk Closure Review

MEO Wrist Manacles med Magnetisk Closure Review

1119
0

Håndjern er sexet. Manacles er sexet som fuck. Hvornår MEO sendte mig et sæt af deres Håndled manakler med magnetisk lukning Jeg forventede ikke at beskrive dem som smukt. Sexet måske? Eller erotisk men ikke smuk og alligevel er de.

Du ville blive tilgivet, for ikke at forvente en sådan luksuriøs udseende, der kigger på den nejne plastikposeemballage. Åbning af posen og tømning af manaklerne ud, jeg blev bedøvet af kvaliteten. Den meget polerede overflade skinnende i mit soveværelse fe lyser.

Clever Locking

Hvad gør disse manacles specielle er det magnetiske låsesystem. Skjult begravet i kroppen af ​​hver manchet er en magnetisk lås, der drives af en lille bolt. MEO inkludere 3 bolte med håndleddet manacles og jeg regnede hurtigt ud at du kan bruge reservedele til at låse op for håndfladerne.

I bunden af ​​lukningen af ​​manaklerne er et lille hul. Den lille L-formede bolt glider på plads i hullet, der låser håndledningerne lukket. For at åbne dem igen skal du bruge reservebolten til at skubbe ind i hullet på toppen af ​​manaklerne. Dette frigiver magneten og bolten glider ud og frigør manaklerne. Dette er sådan et swish, stilfuldt låsesystem det gør hængelås ser positivt clunky ud.

Poleret stål

Made of highly polished steel, MEO Magnetisk Closure Wrist Manacles ser mere ud som smykker sat på min seng. De er tunge og føler sig dyre. Selv før jeg har haft dem på mit håndled var jeg lidt forelsket i dem. Jeg håbede de var komfortable.

De faste mandakler er adskilte, så de lægger bogstaveligt talt på håndleddet som manchetter, indtil du sikrer dem. På forsiden af ​​hver manakle sidder en tyk O ring. Dette kan bruges til at sikre manaklerne sammen eller til andre fastholdelsesanordninger. Jeg vedhæftede et karabinerklips til hver O-ring for at sætte min partner i stand til at fastgøre dem på mit hovedkort.

Under brug

Låsesystemet er så nemt at betjene. Jeg kunne låse mig ind i manaklerne uden hjælp og frigøre mig uden hjælp, så længe jeg havde nøglen. Men når min mand holder nøglen, kan jeg ikke frigøre mig selv.

Når på håndleddet er MEO Wrist Manacles med magnetisk lukning bare fantastisk. De føler sig så sexede. Det kolde, glatte stål sidder imod den bløde hud i mit håndled. Hvis de føler, at de låses på plads, sender en rystelse gennem mig, før han selv rører mig. Det spiller i alle mine mest underdanige fantasier.

At være sikret af MEO Wrist Manacles med magnetisk lukning føles meget slave-lignende. Jeg fandt dette skubbet mine knapper så meget mere end læderrestriktioner. Stålet gør dem meget dominerende og skræmmende, og hele tiden de er på mit håndled føler jeg mig tvunget til at opføre mig.

Komfortabelt materiale

Jeg fandt ingen chaffing eller skæring i mens du havde på MEO Wrist Manacles med magnetisk lukning, jeg havde prøvet metal håndjern i fortiden og stærkt ikke lide dem. Det er slet ikke det samme. De er komfortable og sexede, underdanige og stilfulde.

En ting, der oprindeligt bekymrede mig, var at miste den ekstra bolt, der fungerer som en nøgle. Hvordan ville jeg åbne dem i dette tilfælde? Jeg behøver ikke have bekymret. Et lille eksperiment viste mig, at jeg kunne bruge en hårnål til at skubbe låsestiften lige så let ud. Det er gode nyheder.

Dimensionering og pleje

MEO Wrist Manacles med magnetisk lukning kommer i tre størrelser. Lille, Mellem, Stor. Jeg blev sendt Medium og de passer mig perfekt. Alle størrelser på manacles måler 2,0 cm i højden. Men hvad angår indre diameter ser du på 5,5 cm til Small, 6 cm til Medium og 7cm for Large.

At være stål, de er meget nemme at rengøre, skal du bare tørre ren og dug tilbage til en glans. Vær dog forsigtig, når du opbevarer, da de nemt kunne blive ridset, og det ville være en skam. Jeg har min indpakket i bobleplast. Men jeg må investere i en opbevaringspose til dem.

Jeg elsker virkelig polering af stålet til en høj glans, det giver mig stor tilfredshed både at se på og at bære. Faktisk elsker jeg dem så meget, jeg har til hensigt at bære dem som mode tilbehør sammen med min krave. Klart skruer O-ringen på, så man kan bære armene næsten som armbånd. Jeg elsker denne funktion så meget.

Jeg kan forestille mig, at hvis man ser ordentligt, vil MEO Wrist Manacles med magnetisk lukning vare i sidste år. På trods af deres skønhed er de slet ikke feminine og ser hjemme på ethvert køns håndled.

I Sammenfatning

Selvom de ligner, at de skulle koste en stor pris, er de faktisk en strålende £ 54.08 for parret. Jeg synes, at dette er stor værdi for pengene, især i betragtning af hvad en investering de er. Hvis du elsker bondage og er på udkig efter et fantastisk alternativ til manchetter, så er MEOs håndled manacles værd at prøve.

Du kan købe håndleddet manakler med magnetisk lukning på MEO sammen med et massivt udvalg af andre bondage tilbehør og sexlegetøj. Mine har låst sig omkring mit hjerte, og jeg kan se, at de vil være en favorit i de kommende år.

Tak til det fantastiske team på MEO for at sende mig håndledene med magnetisk lukning gratis i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here