Forside Anmeldelser af Sexlegetøj fra Candy Mini Marvels Marvelous Flicker Review

Mini Marvels Marvelous Flicker Review

1199
0

Når Sh! spurgte mig, om jeg ville gennemgå Cal Exotics Mini Marvels Marvelous Flicker Jeg var begejstret bare ved billederne. Mini Marvels er et udvalg af superfarvede palmeformede legetøj. Der er fire forskellige fantastiske Mini Marvels at vælge imellem.

Når Forunderlig flimmer ankom, jeg blev forelsket i emballagen med det samme. En smuk pop art box gør mine øjne lyse, trods ikke at holde emballage jeg ved, jeg vil holde denne. Åbner forsiden af ​​kassen finder jeg Forunderlig flimmer beliggende inde.

Levende farve

The Marvelous Flicker er en levende lyserød. Det er forbløffende iøjnefaldende. Det Forunderlig flimmer er formet som en tunge, der er en lille ske-lignende dip til toppen, der fører til et stumt punkt på spidsen. Ved bunden er en kugle som håndtag, hvor kontrollerne er placeret.

Betjeningen er to knapper, en til at skifte Forunderlig flimmer til eller fra og en anden til at rulle gennem indstillingerne. Placeringen af ​​kontrollerne er god, og jeg finder det ikke muligt at ændre indstillingen under brug.

Juicing Up

At være USB genopladelig Jeg begynder at kigge efter et opladningspunkt for at give Mini Marvels Marvelous Flicker en første fuld opladning. Betalingspunktet er et lille lille hul på bunden af ​​den fantastiske flimmer. Dette er et forseglet hul, så du skal skubbe jacket gennem silikonen, indtil den fantastiske flicker lyser. Der er et USB-opladerkabel medfølger Forunderlig flimmer .

En gang Forunderlig flimmer er opkrævet Jeg er ivrig efter at se, hvordan det er. Der er en rejse lås anvendt til den fantastiske flicker, som du skal omgå for at tænde for den. Du skal bare trykke og holde toppen af ​​de to knapper i to sekunder for at gøre dette. Da den vidunderlige flimmer sprængte ind i livet, var jeg så imponeret, at jeg faktisk hørte højt.

Amazing Flicker

Spidsen af Forunderlig flimmer flimmer bogstaveligt. Det er ti indstillinger tager dig gennem en mild vibrerende flimmer til en utrolig pulserende slik. Det føles fantastisk i min hånd, og jeg kan ikke vente med at føle det på min klit. Fornemmelserne er stærke og pulserende. Meget stærkere end forventet fra et sådant lille legetøj.

Bliver lavet af silikone Forunderlig flimmer er ikke kompatibel med silikone smøre. Silikonen der dækker Marvelous Flicker er blød og føles frodig. Der er en grad af friktion til det, som giver en smule greb og føjer til tungen som at føle, når du bruger den.

Intense Sensation

Ved at bruge en glat af min yndlingsslør valgte jeg en indstilling og placerede den sammen med min klit. Jeg har et ord til fornemmelsen af ​​den vidunderlige flimmer, WOW! Vibrationerne er rumbly og den flimrende massager min clit på den mest lækre måde. Jeg havde til hensigt at ændre indstillinger under brug, men jeg havde ikke tid. Jeg kom hurtigt og det var dybt intens. Den flimrende er meget flot og jeg har ikke følt noget som det før.

Ved hjælp af de andre indstillinger kan jeg ærligt sige, at jeg ikke kunne finde en dårlig blandt dem. Der er tre faste hastigheder og syv flimrende mønsterindstillinger. Hver eneste af dem følte en drøm i min klit, og jeg nød det til at udforske dem alle.

Brug af flimmer internt

Jeg prøvede Forunderlig flimmer internt, det føles anderledes end enhver vibrator, jeg har prøvet før. Den fantastiske flimmer måler kun 13 cm, det er ikke en stor længde for mig internt. Det skaber en retfærdig fornemmelse, men jeg kan ikke cum bruge den fantastiske flimmer internt. I betragtning af den kompakte lille størrelse tror jeg ikke, det er virkelig beregnet til intern brug. Jeg ville bestemt ikke lade dette sætte mig af Mini Marvel Marvelous Flicker .

Clitorally er den fantastiske flimmer fantastisk. Det er hurtigt blevet min nuværende foretrukne måde at climax. Jeg elsker at bruge den fantastiske flicker sammen med en dildo til penetrativ leg. Den flimrende tunge-lignende følelse er guddommelig, når den spilles over min klit, og jeg finder også spidsen af Forunderlig flimmer fantastisk til forspil. Det føles så godt drillet over brystvorter eller over min partners pik.

Diskret og vandtæt

Den fantastiske flimmer er ikke kun kropsikker, men også vandtæt. Den praktiske lille størrelse af Marvelous Flicker er strålende til brug i bad eller brusebad. Jeg fandt at bruge det i vandet intensiveret sensationen til en vis grad. At være vandtæt vask den fantastiske flimmer er en brise. Varmt vand og antibakteriel sæbe vil gøre jobbet pænt.

En anden dejlig overraskelse for den fantastiske Flicker er støjniveau. Selvom den fantastiske flicker er alvorlig kraftig til et lille legetøj, er der slet ikke meget støj. Det er let stille nok til at blive brugt i et travlt hus uden bekymringer. Jeg elsker dette lille kraftværk så meget og overvejer seriøst at købe en af ​​de andre Mini Marvels for at se, om det er så godt.

I Sammenfatning

Hvis du elsker clitoral stimulering, så anbefaler jeg stærkt Mini Marvel Marvelous Flicker. Denne lækre, flimrende tunge vibe er som alle mine orale våde drømme bliver til virkelighed. Du kan købe Mini Marvels Marvelous Flicker Sh! Kvinders Erotiske Emporium for £ 62,00. Jeg kan ikke stoppe med at bruge denne virkelig lækker flimrende glæde.

Mange tak til de fantastiske folkemusik på Sh! for at sende mig Mini Marvels Marvelous Flicker. Jeg blev sendt denne vare gratis i bytte for en ærlig og upartisk gennemgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here